(door onze wordt Wakker redactie en redt de Wereld van de psychotische Puppets  van de ‘Taxfree-US&EU-War Crime-Killer-Royal-Pedo-Elite’.)

AMSTERDAM-NOIRSteun onze Held en Surfer Tulsi Gabberd  voor President van de US en redt de Wereld van de  psychopathische Puppets ‘ “Uncle Tom”- Obama’&  ‘Mad Dog Trump’&  Joe Biden& ‘PvdA-Uncle Tom Aboutaleb’ and hun loopjongens Timmermans and Rutte(Video)van de ‘Taxfree-US&EU-War Crime-Killer-Royal-Pedo-Elite'(Video).

Tulsi Gabbard Rips into Anti-American &Racist Trump Rhetoric. Rutte: het is goed Polderen met Racist&Wapenhandelaar Trump(Video)Tulsi finally shows she’s had it with MSM ‘Assad apologist’ smear.

Zie ook in dit verband: De Held van het Volk en de schrik van de Ratten in pak Tulsi Gabberd die eregast was bij de laatste aflevering van de Stem van de Straat(Video):

Opmerking van Algemene importantie: De corrupte en laffe ‘Smaad en Laster- Politie-Amsterdam’ maakt zich structureel schuldig aan grove (systeem) smaad en laster jegens Brown en de zijne en heeft Brown neergezet in diverse (Politie en AIVD) systemen als beroepscrimineel(Video).