(van onze ‘US-&UK&NL-Taxfree-War Crime –Pedo-Killer Elite’ redactie)


AMSTERDAM-NOIR- US-Mind-controlled Soldiers & US-Robot armada to fight China & World & King Willem ‘Kul Ridder in Britse-Royal-pedo-  Orde van de Kousenband’(Video).
De ‘Royal-Super –Parasiet’ bejaarde Prins Charles, het symbool van ongelijkheid bij geboorte heeft vrijdag een  duister bezoekje gebracht aan het hoofdkantoor van zijn  GCHQ, een van de corrupte ‘Britse-Doofpot- inlichtingendiensten’ die mede de status quo van de Rijken worden rijker en de arme armer handhaven. En fake News verspreiden om de Massa dom te houden met o.a. de Russen, China en vandaag de dag vooral Iran overal de schuld van te geven voor de ‘US-&UK-Taxfree-War Crime –Pedo-Killer Elite’(Video).

€300 miljoen Yab Yum billen van Prinses Mabel in beeld & Oerdomme Linda de Mol(video).

‘Pedo-Metoo-Gosschalk’ & Burgemeester Halsema & Johnny de Mol eregasten ‘Junkie-Bruiloft Katja & Freek’. Grapperhaus: Pas op voor de ‘Volksdrugs-Crimineel’(Video).

De psychopathische Troonopvolger& Mega-Zakkenvuller Prins Charles bralde daar dat het  extreem voor het merendeel mede uit naam van zijn moeder en hem kaal geplukte Britse Volk hen veel dank is verschuldigd, waarschijnlijk nog veel meer dan ze zelf denken(kuch). Zo kunnen de ‘Royal-Elite Pedofielen ‘ waaronder zijn broer Prins Andrew en hun Hofnar de ‘Massa-Pedo-verkrachter -BBC Jimmy Savile’ zich bijvoorbeeld God mag weten hoe lang straffeloos vergrijpen aan de kinderen en wezen van de  hongerende arme sloebers. De ‘Fake News- inlichtingsdiensten AVD&CIA&MI6 ‘zowel in de UK als in Nederland als in de USA wisten decennia  lang van niets(Video) (kuch).Ook lijden 1 op de 5 kinderen in Engeland en de US honger en daar komt geen Rus of Iraniër aan de pas en daarvoor zijn zij met honger en al Prins Charels& King Willem & Trump en hun inlichtingendiensten echt dankbaar(kuch). Ook in Nederland hebben 500 duizend kinderen amper te eten, als ze al niet ook nog verkracht worden door de ‘Taxfree-Royal-Elite Pedo’s’.

Poverty in the UK is ‘systematic’ and ‘tragic’, says UN special rapporteur . 

LOL: UK proudly hosts ‘Fake-press -freedom forum’, defends right to spy on journos in Strasbourg the same day and have Assange in Jail(Video)

Steve Brown betrapt King Willem in zijn ‘werkpaleis’ op tellen van zijn €300 mln Taxfree-Staats-uitkering(Video).

“Maar een paar mensen in dit land, waaronder mijn moeder en mijn broer de ‘(Epstein-Pedo )- Prins Andrew(Video)’ weten hoeveel we als )Parasieten van het Volk)  bij jullie in het krijt staan ”, aldus een bralden schaamteloze  Charles, die ‘Pedo-beschermheer’ is van de corrupte en laffe GCHQ. „Maar voor degenen die zo bevoorrecht zijn om iets te begrijpen van wat jullie doen, het verschil dat jullie maken voor onze veiligheid, zodat wij door kunnen gaat te leven als Parasieten  en ons te vergrijpen een de  hongerde kinderen van de arme sloebers , dat is van onschatbare waarde voor mij en mijn ‘Parasieten-Taxfree- Pedo-Familie’ ook die in Holland  .” ‘Parasiet -Charles’ woonde tijdens zijn bezoekje een aantal geheime briefings bij hoe er op dit moment Fake- news wordt verspreid over Rusland, China , Iran en Venezuela . Ook kreeg hij een rondleiding door het ‘dr. Goebbels- propaganda-  museum’. Buiten op de stoep werd de ‘Parasiet-Prins van Wales’ getrakteerd op een flaby van de Royal Air Force dat slecht 150 duizend euro kosten en wat dat geld hadden duizenden hongerende kinderen maanden goed van kunnen eten. Kan de ‘Parasiet Prins Charels’ wat schelen.