( door ing Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR- ‘AIVD- Miljonair-Informant-Bas van Hout’ & De Vries & Volkskrant bewijzen hoe corrupt de Misdaadjournalistiek en hun bazen de AIVD &Justitie & Politie zijn(Video).
De gewetenloosheid, de ‘Rat-in pak- corruptie’(Video) en moorddadige misdadigheid kent geen grenzen bij Justitie, AVID en hun informanten-journalisten Bas van Hout, Peter R de Vries, etc.  in “Banana-Fraude-Nederland” van ‘Taxfree-Shell Rutte & Co’:Medio 1994 tot ’99, toen ik nog in Eindhoven woonde kreeg ik een brief in de bus van de plaatselijke vreemdelingendienst (tegenwoordig IND)met de boodschap dat ik Staatsgevaarlijk was verklaard door de baas van de AIVD Arthur Docters van Leeuwen en per omgaande mijn verblijfsvergunning was ingetrokken en ik mij moest melden op het politiebureau om per direct het land te worden uitgezet. Ik begreep er toen geen snars van, want ik woonde al sinds mijn 2de in Amsterdam, Nederland en was nooit veroordeeld voor enig misdrijf en was al jaren getrouwd met de zelfde vrouw en heb met haar 4 kinderen, die toen nog allemaal schoolgaand waren. Die kon ik dus achterlaten als het aan de meedogenloze, gewetenloze en corrupte AIVD en hun Boss de altijd liegende ‘Top- VVD-er Arthur Docters van Leeuwen’ aka de “Varkenskop” lag. tegenwoordig schrijft erotische vieze boekjes en kinder pedo boekjes onder pseudoniem. ‘Hoerenjong- Bruine Rat- Bas van Hout’, ‘Hoerenloper-Junkie Peter R. de Vries’  en de ex OM Boss en Top VVD-er ‘Pedo- Rapist -Joris Demmink’ zijn zo een beetje de enige mensen viezeriken die de zieke boekjes van Van Leeuwen al jaren lezen.

Peter R. de Vries zijn ‘Pedo-OM-Chauffeur Bakker’ ‘rijdt’ overal naar toe om onschuld Demmink te toeteren(Video).

AIVD Boss Bertholee’ bij College Tour:”Wij hebben journalisten op onze loonlijst”(Video).Is het nieuws over de AIVD hack FAKE NEWS.

Nu bekend is geworden dat ‘Hoerenjong- Bruine Rat- Bas van Van Hout’ hun ‘AIVD- Miljonair- informant’(Video) was officieel vanaf 1997, maar God mag weten hoe lang hij in het echt het al is/ was het mij nu in één klap duidelijk geworden waarom ik het land moest worden uitgezet door de AIVD en/of vermoord en systematisch jaar in jaar uit tot heden onrechtmatig en strafwaardig aan de Schandpaal genageld. Dat was dus voor hun (Nep en Fop)Informant- Van Hout, die mij en de mijne al jaren stalkte en in zijn bevriende corrupte media en kranten straffeloos vals beschuldigde van Moordenaar (van o.a. Tony Hijzelendoorn en andere volgens Van Hout) tot Heroïnedealer te zijn, enz., enz.. En veel is er niet verandert sinds de jaren ’90  wat al zijn toen bevriende  corrupte en laffe kranten Het Parool, De Volkskrant, De Telegraaf het AD noemen mij vandaag de dag weer (drugs)crimineel en vermelde niet dat ik bijv.  al jaren de Underground-  Presentator  ben van het succesvolle en in Amsterdam meest bekeken TV programma:” De Stem van Straat van Straat-Amsterdam-Noir/Salto/TV”.

Breaking News: ‘AIVD-Miljonair- Informant-Hoerenjong -Bruine Rat Bas van Hout’ belt direct na publicatie Steve Brown om hem te bedreigen (audio).

Ik heb toen direct woest de vreemdelingendienst gebeld en de behandelde agenten laten weten dat ik niet op het bureau zou komen en mijn bezwaar kenbaar ging maken tegen  de AIVD-beslissing mij het land uit te zetten als Persona Non Grata bij de Baas van de AIVD in die tijd  de extreem corrupte Top VVD-er Arthur Winfried Hein Docters van Leeuwen  aka “de Varkenkop”.( Lees: Steve Brown Drugsbaronin Spijkerbroek )

De echte Drugsbazen staan boven elke wet”
Gelukkig en bij toeval had ik in die periode ‘weet’ dat de terroristische groepen GIA en FIS vrij open en bloot rond liepen in Nederland en in het bijzonder in Amsterdam. Ik en mijn  beste vriend XXXX (is bereid ter zake te getuigen in deze) hebben menigmaal een koffie met ze gedronken. M.a.w. de AIVD en zijn corrupte VVD- Baas Arthur Docters van Leeuwen en de eveneens corrupte VVD Minister Hans Dijkstal van ‘Binnenlands- Corrupte- Moorddadige zaken’ wisten dus dat de GIA en FIS in Amsterdam zat en gedoogde dat om op die manier buiten het conflict te blijven, gezien het feit dat als zij GIA en FIS leden zouden aanhouden’ wat Frankrijk en België  uiteraard wilde’ er weleens de zelfde ‘Bomaanslagen-situatie’ kon ontstaan in Nederland als in Frankrijk en België:
The 1995 bombings in France were a series of attacks on public transport systems in Paris and Lyon Metropolis, and a school in Lyon. They were carried out by the Armed Islamic Group (GIA), who were broadening the Algerian Civil War to France. The attacks killed eight people – all of them in the first attack on 25 July – and injured about 157. On 25 July 1995, a gas bottle exploded in the Saint-Michel station of line B of the RER (Paris regional train network). Place Saint-Michel and the surrounding bridges and streets filled with emergency vehicles. Parvis Notre-Dame became a helicopter landing site while a nearby cafe, Le depart Saint-Michel, was used as a field hospital. At 8pm, France 2 news announced that four people had died and another 40 were injured in a “mysterious explosion”. At that time, no official sources had confirmed that it was a terrorist attack.[2] The terrorist attack was later confirmed, and the final outcome was said to be eight deaths and 117 injured.[3] It was the deadliest terror attack in France since the 1983 Orly Airport attack, and would be the only deadly attack in the GIA’s 1995 bombing campaign in France.On 17 August, a second bomb hidden in a garbage can at the Arc de Triomphe wounded 16 people. The bomb was composed of a gas bottle with nails.[4]On 26 August, a huge bomb was found on the railroad tracks of a high-speed rail line near Lyon. It was supposed to explode when a train passed. Fingerprints of Khaled Kelkal and Boualem Bensaïd were found on the bomb. A leader of the group, Khaled Kelkal was quickly identified and his picture appeared all over France.[5] Bomb attacks continued – on 3 September on an open market in the 11th arrondissement of Paris, causing three injuries; and on 7 September when a car bomb exploded near a Jewish school in Villeurbanne, a town near Lyon, causing thirteen injuries.[6]Bron: https://en.wikipedia.org/wiki/1995_France_bombings

 De FIS en GIA in België en Frankrijk  en zo wil de AIVD en de regering het ook graag houden.
Na een bommencampagne in Parijs door de Algerijnse radicale moslimbeweging GIA pakte België vanaf 1995 de logistieke GIA-hubs aan in Brussel. Cellen rond Tarek Maaroufi en Farid Melouk, die zich omringde met Afghanistanveteranen, werden opgerold. De naam van Maaroufi zou later opduiken als opdrachtgever van de moord op de Afghaanse verzetsleider Massoud enkele dagen voor 9/11. En Maaroufi is ook gelinkt met Nizar Trabelsi, de Tunesische ex-profvoetballer die kort na 9/11 opgepakt is omdat hij op aanslagen in Parijs en België broedde. Melouk zit ook in hetzelfde netwerk als de meester-ronselaar Djamel Beghal, die later in de omgeving van Syriëstrijders zal opduiken”.(Bron: Tijd.nbe) (https://www.tijd.be/dossier/terreur-in-brussel/de-alumni-van-dertig-jaar-jihadisme-in-belgie/9748496.html)

Revenge of the (TBS) “VVD-Uglies” op ‘Jan met de Pet.’(Video)

Ik heb die Varkenskop Arthur Winfried Hein Docters van Leeuwen toen een briefje op hoge poten gestuurd met de sommatie zijn corrupte beslissing (voor zijn ‘AIVD-Bloed-Miljonair-Informant -Van Hout’) in te trekken op straffe dat ik anders de Belgische en Franse regeringen en hun Pers ging inlichtte dat hij en zijn verantwoordelijke ‘VVD-Minister Elite-Gangster- Dijkstal de GIA en FIS gedoogde in Nederland en in het bijzonder in Amsterdam. De vandaag de dag ‘AIVD –Bloed-Miljonair -Van Hout’ had dus pech. Ik werd niet voor hem het land uitgezet, want dan werd Frankrijk en België als EU en NATO bondgenoten en Interpol leden boos op de Nederlandse laffe en corrupte regering regiem en dat was Van Hout nou ook weer niet waard. Maar u begrijp nu waarom Van Hout 860,000,- euro schadevergoeding ‘Bloed-zwijggeld’ heeft gehad betaald door u de belasting betaler en nog steeds in het zelfde huis ‘ShowBizz-Bunker’  te Zandvoort woont, waar hij toen ook al woonde, alleen zat er toen nog een volle hypotheek op en die is met dank van de AIVD en Tax-free Shell Rutte&Co er nu af.

Over twee weken komen wij met een schokkend en onthullend ‘Groot-Crime-uur :”de corrupte -Misdaadjournalistiek van de AIVD & Justitie & Politie’ met Van Hout & De Vries, Paul Vugts en John van den Heuvel”  bij De Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/Salto TV. Nou, we weten nu al één ding zeker en dat is dat de laffe en corrupte extreem domme Volkskrant journalisten Willem Feestra en Menno van Dongen & Xander van Uffelen niet gaan kijken, want die zouden de schaamte niet overleven en direct stoppen als ‘(Nep en Fop)-journalisten en net als Van Hout een schadevergoeding eisen van de AIVD!