(Door Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR– Misdaad loont: Naar aanleiding van het ‘Goedpraat& Boek-promotie- artikeltje’ in De Volkskrant met en voor de ‘AIVD& Politie-informant –Hoerenjong- Bruine Rat Bas ‘ verschijnt er morgen een schokkend artikel over deze duister en corrupte  ‘Staats-Doofpot- zaak’( Lees Staat als Regiem Balkenende,  Rutte1,2,3, ) van de Eeuw bij Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.  Daarnaast komt over 2 weken een hele uitzending van een “Groot Crime- uur ” in de “Stem van de Straat-Amsterdam -Noir/ SALTO TV” over deze schokkende AIVD& ‘Journalisten’- zaak. De ‘AIVD& politie informant- Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout’ en zijn collega informant’ Hoerenloper’ -Junkie Peter R de Vries’ zijn eindelijk ook in de corrupte en laffe Gevestigde Orde Pers ontmaskerd als zwart betaalde informanten die jaar in jaar uit straffeloze misdaden  mochten en mogen plegen. Zo loofde de ‘AIVD-Informant Van Hout’ straffeloos een beloning van 500.000,- gld uit voor mij Dood en leven. Vergeet niet dat ik de eerste was die  al in 1997( toen De Vries en Van Hout mij samen met de bepaalde corrupte Politie &AIVD onrechtmatige  en strafwaardig  in de val Lokte op de Wallen(Video)(  en zie Video ’s hieronder )stelde dat zij voor de AIVD en/of bepaalde ‘Justitie &Politie’ werkten en nog werken. Ik daar in tegen ben Staatsgevaarlijk verklaard en ik mag niet eens mijn oude  AVID-dossier inzien en dat is logisch ,want daar staan natuurlijk o.a. hun zwart betaalde informanten Van Hout en Die Vries en Ostrowski en de corrupte  AIVD Runners in, die mij o.a.  in de val moesten lokken en laten Wurgen en/of een Moord laten uitlokken op mij met valse beschuldigingen aan mijn adres(Video) dat ik  een Moordenaar en Herione dealer, enz, enz. ben .

 

Procureur-Generaal Fokkens ontmaskert Generaal Walnoot Brouwer van het OM.

En ik nadien bijna als de enige keer op keer had gepubliceerd dat Van Hout en De Vries ‘AIVD & Politie –  informanten’ waren en zijn tot heden. Ook ben ik de enige geweest die hem ooit bij de Raad voor Journalistiek een ‘Bitch- pakslaag’ heb gegeven met zijn eigen schoen en getracht zijn broek van zijn laffe AIVD reet te trekken en in zijn gezicht gespuug , die hem deed gillen met een hoge vrouw stem: “Help ik wordt vermoord”, zeer Hilarisch. Daarna had hij zich gelijk gemeld bij zijn andere baas de toenmalige Amsterdamse Politie CID baas Jan van Looyen om mij de bak in te helpen. AT5 wijdde daar nog hun gebruikelijke ‘Haal -Steve Brown  door de strontton ‘en promoot onze  ‘Held’ Bas van Hout, die na zich ‘heldhaftig’  te hebben verzet met bodyguard ( waarschijnlijk AIVD agent, die zat verstijfd in de auto) tegen Brown berooft was van zijn sportschoen Coq sportive.

Panorama geeft ex collega de verstandelijk gehandicapte Koen Scharrenberg een ‘Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout’ schop na(Video).

OM-Boss Herman Bolhaar en beschermheer van De Vries&Van Hout  nu zelf betrapt op corruptie door de Mainstream Media.

Panorama ‘Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout’ lokt weer een moordaanslag op Steve Brown uit met goedkeuring van de AIVD(Video)
Zie hierna vast een schokkend  voorproefje van het komende artikel en de Uitzending van de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir SaltoTV hoe o.a. AIVD-& Politie Informant Bas van Hout en zijn AIVD-Politie informant collega  De Vries mij en Willem Holleerde en vele andere al(trachten in mijn geval) jarenlang in de val te lokken voor AIVD en  bepaalde Riool -Showbizz-politie &Justitie. Mij heeft deze zaak met De Vries en Van Hout en de AIVD alleen al aan  inkomstenderving van meer dan twee miljoen gulden over een periode van tien jaar wat ik kan aantonen middels een IB-60 belasting inkomsten opgaven. Dan laat ik het leed dat Van Hout en de Vries en hun corrupte gewetenloze AIVD& Justitie-  Bazen opzettelijk aan mijn vrouw en kinderen heeft toegebracht nog buiten beschouwing. Dat laatste zal ik hun dan ook nooit vergeven.

Halve waarheden en Hele Leugens van de corrupte en laffe Hoofdredacteur Lomans van Panorama voor zijn journalist AIVD-informant  ‘Bruine Rat Bas van Hout’  ten kosten van Brown(Video).