(Door Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR-Naar aanleiding van dit artikel: “AIVD& Politie-informant -‘Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout’ krijgt bijna een miljoen zwijggeld van Rutte & Co” belt Bas van Hout direct na publicatie Steve Brown op en bedreigd hem.Inmiddels bij youtube verwijderd maar hieronder nog te beluisteren.

AIVD Boss Bertholee’ bij College Tour:”Wij hebben journalisten op onze loonlijst”.Is het nieuws over de AIVD hack FAKE NEWS(Video)
De altijd liegende Van Hout beweerd door zijn voormalige zwarte werkgever de AIVD in levensgevaar te zijn gebracht, maar woont nog steeds in hetzelfde huis waar hij al meer dan 30 jaar woont. Dat bleek uit zijn laffe zuig telefoontje aan mij toen ik zijn adres te Zandvoort publiceerde en hij mij direct belde en bedreigde( hoor de audio hiervoor). Hoe kan dat? Hoe kwam hij aan mijn nummer? Van de corrupte AIVD en/of Justitie en/of de politie? De ‘AIVD & Politie-Informant- Van Hout’ heeft ongeveer hetzelfde bedrag van tegen de miljoen euro ontvangen van de Staat of te wel Rutte & Co of te wel u als belastingbetaler als de ‘Kroongetuigen-Moordenaars- Peter la Serpa en Fred Ross’. Maar die twee Moordenaars hebben een andere identiteit gekregen en leven ergens strikt geheim in het buitenland. Dus dat Van Hout echt gevaar loopt is ook een leugen, want dan zat ook hij in het buitenland met een andere identiteit en reist hij niet stad en land af zo trots als een ‘AIVD-Pauw ‘om zijn komende Leugen-boek te promoten en zich zelf schoon te liegen bij bevriende kranten( Volkskrant en Het Parool), Radio en TV .Hij heeft die 860.000,- euro gevangen( buiten zijn zwarte AIVD betalingen toen hij voor ze werkte (en wie zal het zeggen werkt de Judas nog steeds zwart betaald voor Justitie en/of de politie) zodat hij niet zijn mond open doet over de corruptie en misdaden die hij  weet van zijn collega ‘Nep en fop-journalist’ ,zoals bijv. de ‘Moordenaar met de Pen’ en TV ‘Hoerenloper-Peter R. de Vries’, John van den Heuvel en Paul Vlugts, etc. en de AIVD, Justitie en Politiemedewerkers. Wat wel een inktzwart unicum in de wereld is dat Nederland nu de eerste ‘AIVD-Journalist’ van Staatswege Miljonair heeft. Van Hout verdiende nooit meer dan tussen de 20 en 30 duizend ueor  Bruta per jaar bij Panoram. Dus hoe komen de Staat aan een bedrag van 860,000- euro  inkomsten derving. Pure Oplichting van de Betasting  betaler door de Staat voor hun ‘AIVD-informant- Van Hout’.  Het zou het aanzien van de Democratie, de Journalistiek en Justitie  (wat er nog van over is) dienen als de Tweede Kamer deze stinkende ‘Van Hout&De Vries-misdadige-zaak’ tot op de bodem zou uitzoeken.

Ronald Plasterk en zijn AIVD werft arme kinderen, journalisten en arme student als ‘Judas-informant’.
Het is nu wachten op de volgende AIVD-Miljonair-Journalist. Die Van Hout moet wel heel veel misdadige (pedo)-smerigheid en vuiligheid weten van o.a. de journalistiek, Justitie, politie en de AIVD dat zij hem  Miljonair hebben gemaakt om zijn mond te houden.