(van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Is Nederland een ‘Elite-Schurken-Staat’ van ‘Taxfree-Shell-Rutte& Christelijk& Co’?Wij vinden van wel!
Maar oordeelt u zelf: De ‘Giftige-Hersenpoel-rook’ van de slaafse Pers van ‘Black Wednesday the Dead of the Gemeenteraad- democratie -verkiezingen’(Video) is nog amper opgetrokken of het ‘Judas-Banencarrousel’ draait al weer op volle toeren.

PvdA ‘Imam-Samsom’ gaat de Sopranos achterna het ‘Wit-Was-Waste Management’ in(Video) en de Tweede Kamer fractie zit in de ‘Moorlag-Koppelbazen‘ en de Amsterdamse PvdA werkt voor de ‘Maffia- Brenninkmeijers(video).
Deze keer is Samsom de ‘Judas-man’ die de PvdA compleet had overgeleverd aan de VVD-Misdaad van ‘Godfather Rutte’ en het Moordende ‘Groot Kapitaal’ in de ‘Rat in pak –Banencarrousel’ prijzen gevallen. Slechts enkele maanden na zijn gedwongen aftreden als PvdA Fractieleider, en hij vertrok als een Dief in de nacht dook hij al na een paar maanden op bij Maffia-afval- en energiebedrijf HVC als Graaier en Zakkenvuller. En nu mag de ‘Arbeiders- verrader Samsom’ van zijn ‘Crime-Boss Rutte’ gaan ‘Graaien en Naaien’ als ‘Nep en Fop- groene adviseur’ en corrupte commissaris bij staatsenergiebedrijf EBN én als onderhandelaar arbeiders verrader voor het landelijke klimaatakkoord. Nou, de laagste Klasse kan zijn borst nat maken, want die strakst alleman in de kou in hun krotten, tenminste als ze al niet door het afschaffen van de huursubsidie op straat wonen. Samsom gaat net onder de Balkenende norm verdienen, zo een slordige 200 duizend euro en vangt daarnaast nog eens een kleine 100 duizend euro onkostenvergoeding en een auto met Chauffeur. Zijn oude Perswoordvoerder ‘Callgirl Saar van Bueren’ die in Brussel bij de ‘EU-PvdA-Huil-komediant Timmermans’ aan het Graaien en Naaien is, is al weer bij hem in de buurt gesignaleerd.