( door Partijleider ing Steve Brown van de Stem van de Straat partij)

AMSTERDAM-NOIRHeeft de PvdA niet het verleden van ‘Ex Bankier-Gangsterin & Wapenhandelaar & Slaaf van Brenninkmeijer Lian Heinhuis’ gecontroleerd op goed- (menselijk)-gedrag, zoals de VVD’Gangster-Burgemeester Jorritsma'(Video)eist?
Eergisteren werd ik weliswaar met horten en stoten en grote tegen zin uitgenodigd door een uit de hoogte doende AT5 medewerkster om in debat te gaan met het corrupte en laffe PvdA Brenninkmeijer’s kandidaatsraadslid Lian Heinhuis met als discussie onderwerp AIRbnb, zie mail van AT5:”Op dinsdag 20 maart gaan we naar de Ten Kate markt en zullen we tussen 11.00 en 12.00 uur gaan draaien. Voor het onderdeel ‘Debatje met’ heb ik je uitgenodigd. Je zal dan in debat gaan over deze stelling:’Airbnb moet verboden worden in Amsterdam’.De presentator presenteert het debat aan de hand van een schaakklok, iedere kandidaat krijgt 3 minuten de tijd om hun standpunt duidelijk te maken. Je gaat in debat met Lian Heinhuis, PvdA. We verwachten je om 10.30 uur op de Ten Katemarkt bij de AT5 Stembus (foto in de bijlage). Ik stuur die dag de exacte locatie door. Zoals ik al schreef gaan we een uur lang over de markt lopen dus leuk als de Stem van de Straat die dag campagne komt voeren!  “

Oud VVD Minister Schultz aan de ‘Strijkstok-slag’ voor ‘Taxfree-Miljardairs–Brenninkmeijers’ en is de Boss van ‘PvdA-Hoertje Lian Heinhuis’. Achter de duistere schermen is er geen verschil tussen de corrupte VVD-Top en de PvdA-Top en de D66 -Top en de CDA-Top en de GroenLinks-Top(Video).

De ‘VVD-Gangsterin Melanie Schultz van Haegen’ gaat aan de slag voor de ‘Taxfree-Miljardairs -Familie Brenninkmeijer’ voor 580 duizend euro per jaar, bekend van onder meer modeketen C&A en kinderarbeid in de Derde Wereld.Nu wil het geval dat als ik in debat ga met wie of waarover dan ook ik mij zeer grondig voorbereid. In het kader van het voorgaande wilde ik dus weten wat voor mens de PvdA-er Lian Heinhuis is en dan met name uiteraard haar publieke CV. Derhalve heb ik haar linkedin gecheckt en bij het lezen van haar CV viel ik zo wat uit mijn stoel van verbijstering. Deze gewetenloze ‘Nep en Fop PvdA mevr.’ heeft meer dan 5 jaren als Bankier-Gangsterin lopen Naaien en Graaien ten koste van het Volk:

Lian Heinhuis van Bankier-Gangsterin & Ministerie van Buitenlandse zaken Wapenhandel corrupte ‘Top- ambtenaar’ en nu slaaf van de ‘Goeden -Doelen- Maffia-Witwas-‘stichting Porticus’ van de Elite-Super-Maffiafamilie Brenninkmeijer  tot PvdA kandidaat gemeenteraadslid Amsterdam. Waarom? Dat leest u hierna:
PvdA-er Lian Heinhuis staat in de ‘Graai- Top 10’ van Linkin  als slaaf van de Brenninkmeijers ( maken zich schuldig aan o.a uitbuiten van Kinderen in de Derde Wereld) en is Top Bankier-Gangsterin geweest van de Rabo-Misdaadbank n.b. ten tijde dat de ’Rabo-Misdaadbank’ miljarden Bloed-Drugsgeld wit heeft gewassen uit Zuid-Amerika en daar in de US rechtsvervolging heeft afgekocht met een betaling van 350 miljoen dollar. Daarnaast heeft zij gewerkt bij een extreem duistere afdeling van corrupte Buitenlandse zaken met Minister als de VVD Beroepsleugenaars en Oorlog’s Hitser Zijlstra(Video) die zich bezig houdt met Wapens uit de “ The Shadow World”:

‘Taxfree-Shell-Rutte&Co’:Wij zijn ongelofelijk Trots op onze Bankiers: ING verhoogt jaar salaris ‘Top-Graai-man Hamers’ met 50 procent tot 3 miljoen(Video)
Baudet durft niet in debat met Pechthold bij NPO1. En alle Lijstaanvoerders van de Gevestigde Orde partijtjes inclusief de Amsterdamse Bankier-Gangster-PvdA Lien Huismnan durven niet in debat met Partijleider Steve Brown(Video).

‘Mad Dog Trump’ gaat Duterte en wil elke drugsdealer in VS executeren, maar niet zijn gabbers de Bankiers a La Lian Henhuis die het geld witwassen(Video).

‘Rabo-Misdaadbank’ Chapter Californië betrapt op Witwassen drugsgeld(video).
’Kennelijk gezien de feiten en omstandigheden dat de ex ‘Bankier-Gangsterin Lian Heinhuis’ geconstateerd heeft dat ik haar linkedin had gecheckt en ik dus had geconstateerd dat mijn PvdA-opponent in dit debat een CV heeft die leest als een ‘Ras-Elite-Gangster-strafbald’. En dat is het toch wel een teken aan de wand van de Totale Untergang van de PvdA dat een dergelijk corrupt en verrot persoon op de kandidatenlijst van de Gemeenteraadsverkiezingen Amsterdam staat. En op grond daarvan zou mijn insteek geweest zijn voor het debat dat het wel te begrijpen is dat zij en de PvdA voor een algeheel verbod voor de Amsterdammers om hun huis tijdelijk te verhuren aan AIRbnb en/of anderszins. Nu is Amsterdam mede door het wan en misdadige beleid van de ‘PvdA-Hoertjes’ en D66 DDR66 en de ‘VVD-Misdaadgroep’ van ‘Rutte in de Kast'(video) de laatst 10 jaren ongecontroleerd overspoelt met Toeristen. En mogen de gewone Amsterdams behoudens de overlast daar ook een graantje van mee pikken? Van de Stem van de Straat partij mag dat wel dat, zie ons partijprogramma punt 10 (Expats verhuur middels ontrekking woningen verboden. Airbnb ook voor de Sociale huurwoning!(Video)), maar van de PvdA niet. Indien de ‘PvdA Koppelbaas partij’ en de Rabobank) haar zin krijgt zijn zij de enige  die profiteren in deze de Corporate-( Crime)-Mega-Hotel- ketens en laten die nu uitgerekend Bankieren bij o.a. de Rabo-Misdaadbank en daar weet Lian Heinhuis en de PvdA-hoertjes alles van, niet dan?‘

De Koppelbaas partij van ‘Arbeidersverrader Asscher’ te besmet: Lokale PvdA-partijen gaan verder onder nieuwe Schuilnaam(Video).

Ludiek en Historisch: de opkomst van de Stem van de Straat en de Ondergang van de PvdA-Hoertjes.
Het komende politieke debat a.s. dinsdag bij AT5 was toch een klein historisch momentje voor mij en De Stem van de Straat partij
en eigenlijk ook wel voor de ‘Koppelbaas partij PvdA’.  Dit omdat het mijn eerste publieke tv debat zou worden bijAT5 en van de PvdA wellicht één van hun laatste, aangezien deze Arbeiders verrader partij terecht op weg is naar 0 zetels. Nu heeft AT5 belooft en toegezegd dat ik alsnog mag komen met een ander onderwerp nl Uber-Crime groep), maar gezien onze ervaringen met ‘Censuur- AT5’ en het ‘bejaarde PvdA- mannen-Vod – Het Parool’ in deze hechten wij daar weinig geloof aan.

Conclusie:De PvdA is geen partij van en voor de Arbeiders, maar De Facto met ‘Rat in pak types'(video) als Lian Heinhuis’ een Partij voor de Bankier en kinderarbeid in de Derde Wereld. Deze  PvdA-Mevr. Lian is een klassiek voorbeeld van infiltratie van de ‘Elite-Gangsters’ Brenninkmeijer in de politiek en hoort dus Lian thuis in de cel en/of een Tbs-inrichting en niet in de Gemeenteraad van Amsterdam!

Opmerking:A.s. Maandagavond 23.00 uur uitgebreid  aandacht bij de Stem van de Straat Amsterdam-Noir/SaltoTV voor  Lian Henhuis van Bankier-Gangsterin tot PvdA kandidaat gemeenteraadslid en de opkomst van de Stem van de Staart en de Ondergang van de PvdA.