(van onze Stem van de Straat redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De Stem van de Straat bleef gisteren thuis tot grote vreugde van de corrupte Elite en hun eveneens corrupte MSM en tot verdriet van de Stem van de Straat partij. De ‘Bakfietsmaffia (en de Ratten in pak (Video) )viert hoogtij in Amsterdam’ reageerde één van onze Kernleden van de partij na de uitslag! GroenLinksRechts is de grootste geworden en DD66 ‘DDR66’ de tweede in Amsterdam en dat leidde tot een hysterische euforie bij hen en hun slaafse MSM(Staats-NOS) en plaatselijk ‘dr. Goebbels- Pers AT5 en Het Parool’. Het voorgaande is wel te begrijpen omdat GroenLinksRechts van ‘Yes we can Boy Klaver’ en D66′DDR66′ van ‘Suikeroompje Pechthold’ en de VVD-Misdaadgroep bestaat uit allemaal “Doeners”(Video) waar ‘Godfather Rutte’ zo trots op is met een fanatieke, hoogopgeleide aanhang die voor 110 procent is gaan stemmen.Brown zag de bui al hangen en hing zich voor de uitslag op tijdens het door Brown kenschetsend genoemde laatste ‘Judas-Avondmaal’,die de Harde Kern nuttigde tijdens het kijken naar de ronduit walgelijke Staats-NOS en hun kleine ‘AT5-vuilnisbakje’-verslag’ van de resultaten. De  corrupte enl iegende partijleiders van de Gevestigde Orde, de bazen vande NOS en AT5 waren niet van de beeldbuis te slaan (a.s. maandag hilarisch reportage bij De Stem van de Straat saltotv).

AT5 Gaat Noord Koreaans :”Steve Brown en Stem van de Straat mag niet in de Gemeenteraad”(Video).

Expats&Yuppies die de woningen van de Amsterdammers inpikken gaan voor GroenLinks en D66(Video).
Wij hebben het niet gehaald en dat lag wel in de lijn der verwachtingen. Wij zijn geboycot,zwart gemaakt( Parool-smaad en laster; Brown veroordeelde drugscrimineel(Video)) door ‘Censuur -AT5’en het ‘oude- PvdA-mannen-Vod-Het Parool’ en hun ‘Elitaire- Vuilnisvat-De Balie’ alsof wij in Noord- Korea waren. Wij zijn letterlijk voor niet één debat met de voor het merendeel liegende en corrupte partijleiders uitgenodigd. Onze strijd was nog ongelijker dan die van David tegen Goliath. Gisteren bleef dus 50 procent thuis en daar hoorde wij helemaal niemand over in de MSM en Het Parool en AT5. Kan hun wat schelen dat de Onderklasse niet meer Stemt en dus het vertrouwen in de (Elite)-democratie compleet kwijt is. Ook de SP leidde een gevoelige nederlaag in dit verband wat zij niet verdiend hebben.

Het Parool pleegt net voor het Stemmen een Aanslag op Partijleider Steve Brown(Video) en de Stem van de Straat partij.

Gemeenteraad Verkiezingen-Censuur’ :‘PvdA-Bejaarde Vod-Het Parool’ discrimineert Stem van de Straat(video).
De plaatselijke corrupt Gevestigde Orde Pers AT5 en Het Parool waren gisteren ook lyrisch en hysterisch blij van de uitslag. En dat is wel te begrijpen want zij hebben de afgelopen verkiezing ‘s campagne-periode hun benen uit hun lijf gerend om hun Bazen de corrupte Gevestigde Orde partijtjes als een slaaf van dienst te zijn. De Gevestigde Partijtjes en de gekanaliseerde nieuwkomers partijtjes die het wel hebben gehaald als het Forum voor(geen) democratie en de ‘Incest-Bijbelbelt-CU’ waren niet van de ‘TokkieBuis’ en uit Het Parool te slaan. Bovendien moet hierbij worden opgemerkt dat de corrupte Gevestigde Orde partijtjes een ongelimiteerd reclamebudget tot hun beschikking hadden en allemaal een sluwe doortrapte Spindokters met ‘vriendjes’ bij Het Parool en AT5. Het Forum van (geen) Democratie werd bijv. in de markt gezet als “OMO” de beste Witwasser van de Democratie en die haalde 3 zetels, maar die beschikte dan ook over een reclamebudget van tussen de 500 duizend en een miljoen euro van ‘Uber crime groep’ van de ‘Top VVD Bendelid- Neellie Kroes‘. En zat de Haatzaaier Nanninga aka “de Dobberneger” bij elk debat De Stem van de Straat had een Budget van 0,00 en zat bij geen enkel debat.Wie het wel door hebben zijn de Moslims en van Origine Amsterdamse Turken en Marokkanen, want die hebben massaal op DENK gestemd en gelijk hebben ze! Daar kan de Laagste Klasse nog wat van leren! Maar ook Amsterdammers van origine Surinamers hebben meer nagedacht dan ‘blanke’ Amsterdammers uit de Laagste Klasse,want die hebben massaal op BIJ1 gestemd en gelijk hebben ze!

Femke Halsema: Mijn kinderen gaan naar een Witte school om GroenLink te integreren.

 

‘UvA-NAPNieuws’ verworden tot ‘Pulp Media-Maffia’ en plegen karaktermoord ing Steve Brown(video).

Gezamenlijke Persverklaring Rutte en Klaver: Gelukkig zijn de”Labbekakken”weer thuis belevenin Amsterdam.
Wie echt een verandering wil van het uitbuit systeem van de “Straf de Arme Maatschappij’,  zoals onze partij waren tot Persona non grata en zelf tot Terroristische  en een criminele Witwas-organisatie(Video) verklaard door de Gevestigde Orde en hun MSM. Alles is uit de kast getrokken om onze partij uit de Gemeenteraad te houden en dat is de corrupte Gevestigde Orde en hun Misdaadbank SNS en loopjongens de zogenaamde Pers AT5 en Het Parool gelukt ,aangezien wij maar tegen de 700 stemmen hebben gehaald. Dat aantal mensen helpen wij markant per jaar met hun problemen! De Amsterdamse die behoren tot de Laagste Klasse en onder de armoedegrens moeten zien te overleven ( 30 procent) gaan een nog zwaardere periode tegemoet en dat hebben ze helaas toch ook wel een beetje aan zich zelf te verwijten door voor 100 procent thuis te blijven. Gingen gisteren al direct al geruchten bij AT5 dat de walgelijke extreme altijd liegende , opportunisten en huidige Bankier-Gangsterin Femke Halsema aka “de Doofpot-Hoer” de nieuwe corrupte Burgemeester van Amsterdam gaat worden en daarmee is de vervreemding tussen de Bovenklasse  (Wintersport en zomervakantie naar het buitenland( wandelen in de Bossen) ,grachtenpanden en kinderen naar ‘Witte scholen’ ) en de Onderklasse (lopen naar de Voedselbanken en amper te vreten en kleren aan hun lijf en kinderen naar ‘Zwarte scholen’) helemaal compleet is.Maar goed niet getreurd wij gaan gewoon door met onze strijd voor die 50 procent die niet heeft gestemd en waarvan er 30 procent (de Laagste Klasse) onder de armoedegrens leven. Barney Saunders had het immers ook de eerste keer niet gehaald tegen de MSM en de ‘Nep en Fop Democratie –partij’ met  ‘War Mongol-Hillary Clinton’&’Pedo-echtgenoot Bill’ ( Hillary is ‘US –Elite’ variant van Femke Halsema en Klaver van Obama).

Onze Partijleider ing Steve Brown zal gaan aftreden  zodra onze partij een opvolger heeft gevonden, maar wel de partij blijft ondersteunen en meewerken om onze Grassroot movement verder uit te bouwen. Wij hebben veel geleerd de afgelopen periode hoe smerig de Gevestigde Ode politiek en hun media/pers in elkaar zitten, maar ook heel veel LOL gehad en een basis gelegd voor een anarchistische Grassroot movement.Wij roepen dan ook om te beginnen langs deze weg alle kleine alternatieve (nieuwkomer )partijtjes zich aan te sluiten met behoud van eigen programma bij de Stem van de Straat partij, want met 21 partijtjes ( worden door Het Parool Dorpsgekken genoemd) zal er zo goed als zeker er ook niet één ooit een zetel halen. Denk in dit verband alleen al aan de Piratenpartij die voor de derde keer op rij geen zetel haalde en zo langzamerhand een echte Dorpsgek(Video) aan het worden is.

Tot Slot: Nogmaals iedereen van harte bedankt voor zijn fanatische inzet in het gevecht tegen de Bierkaai en de gewetenloze en meedogenloze Elite en hun slaafse Pers o.a. de Staats-NOS, ‘ Noord Koreaans-Censuur- AT5’ en oude ‘PvdA mannen Het Parool’.

SvdS Partijleider Steve Brown & Joe Frazier vechten voor De Stem van de Straat en Stemmen(Video)!

Noot:Lars Duursma
Gelauff bevestigt in reactie dat buigt voor eisen van spindoctors, waardoor niet belangen van kiezers maar die van politici centraal staan. Rob Trip stelde inderdaad vragen, maar over onderwerpen die campagneteams mochten bepalen. Dat heeft niets met journalistiek te maken.

Noot2: