( van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Waar is ‘Iman Samson’ die de partij naar de Untergang leidde door de PvdA volledig te laten uitwonen door ‘Pooier Rutte’ gebleven(Video)? Nou, hier is het antwoord:
‘Imam Samsom’ gaat zijn zakken vullen bij ‘Maffioso Dion van Steensel’ met ‘afvalverwerker’. PWF laaiend over te hoge ‘Graai-salaris’ nieuwe HVC directeur Van Steensel en dat de ‘Mega-vergoeding'( minimaal 15000,- euro per maand)   van ‘Maffioso Samsom’ geheim wordt gehouden. PWF heeft in november nog voorgesteld in de raad om de HVC een gele kaart te geven voor allerlei zaken die daar niet goed gaan, zoals de stank van de vuilstort in de Wieringermeer, de te hoge tarieven, terwijl we steeds meer zelf moeten scheiden en ook vanwege het ‘Top Graai en Naai salaris van de directeur’. Jammer genoeg haalde die motie het niet, maar blijkbaar maakt niks indruk bij de HVC en wat nog erger is is dat een meerderheid van door ons gekozen aandeelhouders er mee ingestemd hebben. Een absoluut schandaal. Uiteraard gaat PWF hier vragen over stellen aan Tigges hoe dit gegaan is en wat we nog kunnen doen.Misschien heeft de nieuwe ‘Graai en Naai directeur’ wel een proeftijd van 1 of 2 maanden en kunnen we nog van hem en Samsom af. Maar dat geldt zelden voor “hoge heren(Ratten in pak(Video))”, dus zal dat nu ook wel niet mogelijk zijn.,,

Sopranos: Wij zij eerlijk, wij zijn geen Bankier Gangsters

Voormalig PvdA-leider Samsom die verantwoordlijk is dat de PvdA nu in een staat van afval verkeert gaat zijn ervaring ten gelde maken als adviseur afvalverwerker HVC. Samsom klust ook bij het Alkmaarse ‘Maffia-bedrijf’ en dit is zijn grootste klus sinds hij in december aftrad als voorman van de asociaaldemocraten en knecht van ‘Godfather Rutte’ van de VVD-misdaadgroep. De 45-jarige Arbeiders verrader Samsom gaat HVC van advies dienen over het gebruik van aardwarmte als duurzame energiebron of energieopslagplaats, liet de schaamteloze Leugenaar zondag weten vanuit zijn onderduik-neuk- adres. Hij is ”enthousiast over de ambities van het zakken vullen van HVC en wil ze daar graag in verder brengen als misdaadgroep.”De PvdA’er, die kernfysica studeerde en lang bij Greenpeace ‘werkte’, stond aan het ‘Misdaadcentrum Het Binnenhof’’(Video) bekend om zijn grote Kul-kennis van energie, duurzaamheid en milieu, maar bovenal dat hij Nederland liet overstromen met ‘Olie-Dollar-Vluchtelingen’.Sinds hij de lijsttrekkersverkiezing van zijn partij verloor van de NSB-er Asscher ‘werkte’ hij stiekem als zelfstandig adviseur voor onder andere energieadviesbureau DNV-GL en het Delftse Hyperloop-project. M.a.w. hij misbruikt zijn corrupte relatie op Het Binnenhof om subsidies’ binnen te halen. Misdaadgroep HVC is naar eigen zeggen de grootste afvalinzamelaar van Nederland zonder winstoogmerk (kuch). De truc is dat alle corrupte Bestuurders en directie leden als Ratten in pak hun zakken vullen, want dat heet geen winst maar kosten.

 

OpmerkingLaat u niet langer in de maling nemen  en kaalplukken door Rutte&Co en Wordt Lid van de Stem vd Straat Partij(Video).