(van onze Wie moord &neukt wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De’ Judas-Raadkamer’ van ‘Joker-Peter R. de Vries’ doorbreekt het Geheim wie met en voor hem werken(Video)
Er kijkt geen hond meer naar die ‘Judas-Riool- Raadkamer’ van de rechtens vastgestelde ‘Maffiajournalist&Politie-informant-Peter R. de Vries’ en dat drijft hem en zijn vaste ranzige,corrupte gasten kennelijk tot complete waanzin. Over de inhoud berichten wij al lang niet meer, want die is ronduit debiel. Deze keer ging het gebral over Huurmoordenaars of die altijd levenslang zouden moet krijgen en dat werd al bij de intro verwarrend (verder hebben wij niet gekeken want dan worden we misselijk). Verleden week constateerde wij al dat De Vries kennelijk radeloos en compleet Krankzinnig van de extreem Lage Kijkcijfers begonnen was om Onderwereld Bijnamen te geven aan zijn corrupte(domme) gasten. Maar deze aflevering(4) maakt hij het wel heel erg bont. De Onderwereld bijnamen die hij nu geeft aan zijn gasten beschouwen wij feitelijk als smaad en laster, want hij zet ze neer als een misdaadgroep met aan het Hoofd een ‘Killer Queen’ met drie Huurmoordenaars. Kennelijk zijn zijn gasten net zo waanzinnig en mediageil als De Vries dat zij zich zo laten beledigen en wegzetten als corrupte ‘SBS- randdebielen’. Als De Vries ons zo zou betitelen in zijn Raadkamer zouden wij hem voor de Rechter slepen wegens smaad en laster, maar of dat veel zin heeft vragen wij ons af. Want je kan zomaar dan terecht komen bij Ovj De Bos en/of Rechter Nienke de Waele en of aanverwante corrupte collega’s.

Moet de misdaadgroep van “Killer Queen-Rechter” en de ‘Joker-De Vries’ Levenslang krijgen of in een ‘TBS-Kliniek’.
Maar goed hier komen de Onderwereld bijnamen van ‘Joker De Vries’ voor zijn Huurmoordenaars misdaadgroep( gasten): “Rechter de Waele- Killer Queen”. “Advocaat Spong dodelijk met zijn tong”: “OvJ. Wouter de Bos” altijd trefzeker” en “Misdaadjournalist Mick van Wely verbale scherpschutter”.

Kennelijk heeft De Vries als Joker van dat stel er nog een probleem bij om andere gasten te strikken,want de Levensgevaarlijke Misdaadgroep van de ‘Killer-Queen-Rechter De Waele’ is zo een beetjes zijn vaste debielen Line-Up geworden(Video).   Hoe lang gaat het  nog duren voor de Raad van Rechtspraak  gaat ingrijpen en de ‘Killer- Queen Rechter De Waele’ ontslaat om het het beetje aanzien dat de gerechtelijke macht nog heeft te redden en dat zelfde geldt voor het OM inzake “OvJ. Wouter de Bos” altijd trefzeker !