(van onze ‘Taxfree-Shell &King Willem -Multinationals Rutte 3’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Dolle ‘Shell-Pret’ met ‘Godfather-Gay-Rutte’ tijdens VVD-misdaadgroep Partijcongres(Video).
Wij publiceren al jaren dat Shell een extreem geweldadige ‘TBS-Misdaadgroep‘ is en nu worden onze publicaties bevestigd door Amnesty. Opvallend en significant in dit verband is dat de zogenaamde misdaadjournalisten a La de corrupte John van den Heuvel en/of ‘Junkie-Peter R. de Vries’(Video) en/of  de ‘NSB-Telgraaf’ ‘Lynch-Hoer Saskia Bellema'(Video) nog nooit ook maar één artikeltje en of ‘Zombie-Tv-uitzending’ aan de misdaden tegen de menselijkheid van Shell hebben gewijd. Tja,die hebben het te druk om de boel af te leiden van o.a. Shell en King Willem met het door hun gecreëerde ‘Monster’-Holleeder en de ‘Motorbendes’ voor de Heersende Elite-Klasse.

De VOC-Mentaliteit is nog steeds van kracht bij de ‘Elite-Pedo-kliek’(Video) van ‘Shell-Rutte3’.Shell vangt voor zijn massamoorden en milieu misdaden 1,4 miljard van ‘Christelijke’-Shell-Rutte 3 als beloning(Video)

 

Mensenrechtenorganisatie Amnesty International roept Nederland, Groot-Brittannië en Nigeria op een strafrechtelijk onderzoek in te stellen naar de rol van ‘Royal-Taxfree-misdaadgroep Shell’ van Shell-CEO en ‘informateur- Massamoordenaar Zalm’ bij meerdere moorden, verkrachtingen, martelingen en verbrandingen van dorpen door de Nigeriaanse militaire regering in Ogoniland in de jaren negentig. Maar is Taxfree ‘Graai-King Willem’ niet mede schuldig, gezien het feit dat hij en zijn ‘Prins-Bernhard-Vastgoed-Maffiafamilie’(Video) 25% van de aandelen van Shell bezitten?Partijleider van de Stem van de Straat Steve Brown legt in de video reportage hierna uit dat King Willem&Familie als o.a. Grootaandeelhouder van Shell wellicht desuccesvolste ‘Taxfree-misdaadgroep’ van Nederland is:

Duivels-Shell-Plan’ van Rutte & Zalm: Dividend cadeau aan Multinationals gekraakt(Video).

Volgens Amenstry blijkt uit interne documenten van Shell en getuigenverklaringen dat het Nederlands-Britse
oliebedrijf het Nigeriaanse leger herhaaldelijk aanmoedigde actie te ondernemen tegen protesten van de Ogoni. Inwoners van Ogoniland kwamen in opstand nadat olielekken van Shell enorme milieuschade hadden aangericht. Shell vroeg in 1990 aan een paramilitaire politie-eenheid om ‘bescherming’ tegen protesten waarop agenten het dorp Umuechem aanvielen en zeker tachtig mensen doodden. Ook werden 595 huizen platgebrand. Shell bleef volgens Amnesty in de jaren daarna om militaire hulp vragen, wat tot nieuw bloedvergieten leidde. Verder kreeg het leger materiële ondersteuning van het oliebedrijf en werd minstens één legeraanvoerder gefinancierd die bekendstond om zijn brute optredens.Interne memo’s en notulen zouden laten zien dat Shell bij hoge ambtenaren aandrong op militaire steun, zelfs nadat de veiligheidstroepen demonstranten hadden gedood, gemarteld en verkracht. Volgens Amnesty waren de directeuren in Den Haag en Londen volledig op de hoogte.‘Duivels-Shell-Plan’ van Rutte & Zalm: Dividend cadeau aan Multinationals gekraakt. Volgens Amnesty is er echter niet eerder  een echte onderzoek naar gedaan, maar getracht als in de Elite-Doofpot te stoppen. De organisatie heeft een dossier samengesteld om een rechtszaak te kunnen beginnen. In juni klaagden vier Nigeriaanse weduwen Shel en Gerit Zalm in Nederland al aan voor medeplichtigheid aan de executies van negen Nigeriaanse activisten in 1995. Ze eisen publiekelijke excuses en compensatie voor de aangerichte schade.
De negen activisten, onder wie de schrijver Ken Saro-Wiwa, streden tegen de milieuvervuiling van Shell in het Nigeriaanse Ogoniland. Ze werden in 1995 door het militaire regime opgepakt wegens vermeende betrokkenheid bij de moord op vier regeringsgezinde stamhoofden. Hun rechtszaak werd internationaal gezien als een schijnproces. Na de executies verbraken sommige landen hun banden met Nigeria, maar niet ‘Shell-Rutte&Co’.