(door de Stem van de Straat Partij(Video) redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Stem van de Straat Partij gaat Panden ‘Huisjesmelker-Prins Bernhard’ Onteigenen(Video).
De ‘Royal-Taxfree-Rats’ zijn zich een hoedje geschrokken van de Paradise Papers(Video).Wat op zich gek is want Prinses Christina en de ‘VVD-Griezel-Teeven'(Video)waren ook al betrapt in de Panama Papers dus hadden ze wel kunnen weten dat er nog meer aan zou komen.
In alle stilte heeft de gewetenloze ‘Taxfree-Prinses Margriet’ onlangs haar misdadige ‘Witwas-stichting’ opgeheven. Ook de het voor het merendeel corrupte Tweede Kamer kijk nu ff de andere kant op en zweren keer op keer trouw aan het ‘Taxfree-Koningshuis’. Alleen de SP stelde vragen aan ‘Hofnar-Rutte’ naar de Huisjesmelker praktijken van Prins Bernhard. Waarom de FIOD geen beslag heeft gelegd op dat ‘VOC-Shell-Bloed-Kapitaal’ spreek voor zich met de ‘VVD- Boef Dekker ‘en de ‘CDA- Mega-Fraudeur Grapperhaus'(Video) aan het corrupte roer bij Justitie. Daarin zat haar ‘VOC-Shell-familiekapitaal’ verstopt met een Witwas ‘Nep en Fop- trustmaatschappij TMF’ aan het misdadige roer. Voor de ‘Elite-Maffia’ Prinsen Maurits, Bernhard, Pieter-Christiaan en Floris was het daardoor extra vroeg ‘Taxfree-Sinterklaas’ dit jaar, aangezien zij de ‘Bloed- miljoenen’ euro’s uit deze duistere ‘Witwas-stichting’ ontvingen. De onopgeleide en voor met merendeel door ‘Hofnar Rutte‘&Shell-Co kaal geplukte(Video) ‘Oranje-Boven-Tokkies’ vinden het allemaal geweldig en kunnen niet wachten om de ‘Gouden-VOC- Koest’ weer toe te juichen met Taxfree ‘Graai King-Shell- Willem’ en de eeuwig reizende ‘Queen-Exotica Maxima’ er in met een lange neus naar het voor hun ‘Klootjesvolk’ (Voor Rutte&Co zijn het Klootjesvolk Labbenkakken)

GOEDMENS –Volkskrant’ wordt wakker: ‘Maffia-Gegraai’ Koninklijke families zorgt voor totale Ongeloofwaardigheid(Video)

‘Vastgoed- Maffiose Bernhard’ ontkent overigens dat hij dit ‘VOC-Bloed-Kapitaal’ heeft misbruikt om er zijn ‘VVD-Maffia-Vastgoed’ in Amsterdam van te kopen. „Al ons geld is zelf verdiend ( met ongedekte hypotheken van de Misdaadbanken) en er zit geen euro familiegeld in, behalve van mijn neef Koning Willem Alexander ”, aldus de schaamteloze en gewetenloze ‘Maffia-Prins, die afgelopen week onder vuur kwam te liggen, omdat hij een aarts Huisjesmelker is met 349 huizen in de hoofdstad als ‘Bloed-belegging’ op zijn naam heeft staan en op grond daarvan alleen in de cel thuis hoort.

Steve Brown:”Graaiende en Naaiende Elite de Bak in(Video). Stem op SvdS partij!

Rutte: Onze Illegale EU Minister Dijsselbloem staat ook achter het afschaffen van Dividendbelasting(Video).
De Duistere ‘Witwas-stichting’ kwam voort uit het zogeheten ’ Royal-Maffia-Familie- Vermogen Fonds’ van de ‘ABN AMRO-Misdaadgroep’ met toentertijd nog de ‘VVD -Shell–Elite-Gangster  ‘en informatuer Rutte3  Zalm’ aan het Hoofd. De witwas regeling was  oorspronkelijk bedoeld voor vermogende ‘Royal- Elite-Misdaad families’(Video) om erfbelasting te omzeilen. De Royals en Elite zijn nu eenmaal van mening dat belasting betalen iets is dat alleen de Labbekakken moeten doen. Emeritus hoogleraar belastingrecht Richard Happé noemde deze’ Elite-omzeilconstructie’ al eerder tegenover De ‘NSB-‘Telegraaf en Volksnieuws uit Amsterdam ethisch niet wenselijk en ronduit misdadig. „Iedereen die hieraan meewerkt, zowel de klant als in dit geval de fiscaal jurist van de ABN misdaad Staatsbank van Gerrit Zalm die het bedacht heeft, probeert iets te bereiken wat de wetgever juist niet wil en ik vindt dat bijzonder vreemd omdat de ABN toen nog een Staatsbank was die viel onder de eindverantwoording van n.b. een PvdA-er Dijsselbloem(Video) en een Top VVD-er Zalm ”, aldus Happé. Wat wij los van het bovengenoemde verbijsterd vinden is dat Prinses Amalia vanaf haar 18-de 4000,- euro per dag Taxfree vangt(Video) van de Staat, of te wel de Labbenkakken die als enige belasting betalen in Banana-Fraude-NL van Shell-Rutte&Co.

 

‘Taxfree-King Willem’ wordt  meer dan terecht uitgejouwd voor Maffioso! LOL: Zijn “Uncle Tom” PvdA ‘NSB Burgemeester Aboutaleb‘ schrikt zich een hoedje.