(van onze Wie moord &neukt wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Is John de Mol radeloos en compleet de weg kwijt of zit hij ook zwaar aan de Cocaïne, zoals al zijn ‘BN-hoertjes’? Maffia-boss John de Mol :” We hebben haast geen kijkers meer en daarom zet ik nu mijn loopjongen Peter R. de Vries weer in”( Video) . ‘De ‘Super-Politie-informant Peter R. de Vries’ keert na vijf jaar terug op de buis bij ‘Zombie TV-SBS van ‘Maffia-boss John de Mol’ met je zou het haast niet geloven De Raadkamer. Hij is er vanaf half februari te zien met het ‘Riool-studioprogramma’ De” Raadkamer van ‘Insluip-Geilneef-Junkie- Peter R. de Vries’ “(Video).

Braking News:Peter R. de Vries laat zijn levensgevaarlijke ‘Aids-Junkie Ostrowski’ Brown aanvallen(Video).

De ‘VVD-Griezel Teeven’ is één van ‘Justitie-deskundigen ‘die zijn medewerking nu al heeft toegezegd met voorbehoud als hij dienst heeft op de Bus(Video).De ‘SBS-Coca-Presentator Masmeijer’ zal de cocaïne(Video)  verzorgen, mits hij nog vrij is en niet in de cel zit in België.

 

 ” ‘Junkie-Gordon’ zal met zijn Aap(Video)  zal de entertainment verzorgen en het is te hopen dat hij en zijn Aap zich niet te pletter snuiven tijdens de opnames aan de cocaine, want dan is hij de beste van SBS op mij de ‘Held der Helden Peter R. de Vries’ dan na”, aldus ‘Narcist- De Vries ‘ Dat en meer liederlijke onzin heeft De Vries bekend gemaakt op de  ‘Leugen-perspresentatie’ van ‘Witwas-Talpa-Network’ van ‘Maffiaboss John de Mol’. “Het nieuwe ‘Riool-programma’ De Raadkamer gaat over Rechtspraak en ‘Kruimel-misdaad’ en bestrijkt alle belangrijke onderwerpen die daarmee (niet) samenhangen. “Het is heel leuk om na vijf jaar weer terug te zien met mijn oude vertrouwde  medewerkers  Junkies Patrick van der Eem, Ron Ostrowksi(Video) en hun begeleider dealertje ‘Hoerenjong-Bruine Rat Bas van Hout bij SBS “, bralt De Vries, die jarenlang een ‘Riool-Lynch misdaadshow’ waar de honden geen brood van lusten had bij de Zombie zender.

 

De Gitzwarte Rol van de ‘Super-Politie-Informant’& ‘Geilneef Peter R. de Vries’ in NL(Video).

In De Raadkamer gaat Maffioso en ‘Super-Politie-informant Vries’ het gescripte gebral aan met een panel debielen van verlopen Rechters, (pedo)-Officieren van Justitie en liegende advocaten die o.a. ontslagen zijn wegens bijv. Kindermisbruik(Video), misbruikt van cocaine of frauderen. “Ik ga daarover brallen en snuiven met mijn panel. De crime de la crime  het uitschot van de Gerechtelijke macht zou je kunnen zeggen. Hotshots Psycho’s van advocaten, rechters, officieren van justitie, (corrupte) misdaadjournalisten, nabestaanden (die niet beter weten van verdriet) en als Verslaggevers uiteraard mijn eigen ‘Misdaadteam Peter R. de Vries’. We gaan brallen over ‘Fake-actualiteit’ en Kruimel- misdaad, maar niet over de misdaden van mij en mijn Boss John de Mol en zijn zoon Johnny Mol  (de Allesneuker) en mijn vaste medewerkers Teeven, Ostrowski, Masmeijer, Van der Eem en Bas van Hout.

Peter R. de Vries verdrietig: “Had mijn Martin Kok nog geleefd  dan had ik mijn ‘Bral-Raadkamer’ voor Zombies zeker met hem samen gepresenteerd”.

De Teloorgang van het OM-Amsterdam: Officier van justitie Susanne Terporten aka ‘Lady Slettenbak.
Wie ook maar een beetje over een stel gezonde hersens beschikt en moet voorkomen zal iedere mediageile en de facto corrupte Rechter en Officier van Justitie Wraken die in de ‘Maffia-Raadkamer’ van Peter R. de Vries zit of heeft gezeten. Het zelfde geldt voor de mediageile advocaten die zo corrupt zijn om zich te laten exploiteren in de Raadkamer van Peter R. de Vries en ‘Maffia boss John de Mol’.
LOL: Peter R de Vries die zonder blikken of blozen zijn eigen moeder zou verkopen voor poen of te wel de Kijkcijfers gaat dus leiding geven aan de meest corrupte Raadkamer van Nederland waar onzinnig brallen en liegen centraal zal staan door  gewetenloze types die allemaal stuk voor stuk bereid moeten zijn hun eigen moeder en kinderen te verkopen voor wat Riool-media aandacht en wat ‘Bloed-poen’. Hoe het ook zij, deze louche figuren die wellicht mee gaan doen aan deze ‘Zombie- Riool-Raadkamer’ lopen ook nog gevaar. Peter R.de Vries staat immers op de zelfde ‘Under- Taker-Lijst’ als zijn vermoorde Martin Kok. En lieden die al te nauw met en/of voor De Vries ‘werken’ kunnen zomaar het slachtoffer worden van dat feit.De Teloorgang van het OM-Amsterdam: Officier van justitie Susanne Terporten aka ‘Lady Slettenbak’.

Tot slot: Wat eigenlijk nog het ironische is in dit verhaal is dat SBS en Peter R de Vries met veel bombarie aankondigen dat hij naar 5 jaar weer terug is op de buis ,terwijl deze vreselijke man met zijn nog vreselijker nasale stem geen dag van de buis af is geweest. En soms zelfs op één avond achter elkaar te zien was bij RTL Riool Boulevard, ‘Aanrander Matthijs van Nieuwkerk’ en ‘Ja-Knikker Pauw”. En niet te vergeten zijn geflopte Internet Pest show bij de AVROTROS van de Top VVD’er Rose Ed Nijpels.