(van onze ‘VVD-Pedo –Klasse-Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Trek de hele ‘Weinstein-Johnny de Mol- Beerput’ open net als de Stem van de Straat/TV doet! (Video)
De opzettelijke fouten (ander woord voor corruptie) die zijn gemaakt in de geruchtmakende Hoornse zedenzaak in het algemeen en in het bijzonder tijdens de insluip-actie(Video) van ‘Geilneef-Junkie- Peter R. de Vries ‘in Hoorn leggen een breder corruptie ‘VVD-Demmink-Doofpot-probleem’ bloot.

Bij de gehele politieorganisatie is de aanpak van zedenzaken ondermaats sinds de VVD-misdaadgroep het Minister van Justitie in zijn macht heeft. Het is aan de ‘Christelijk’-Shell-Rutte3’ om nu voortvarend te reageren op deze problematiek en dat kunnen we wel vergeten, niet dan.Dat zegt voorzitter Jan Struijs van de Nederlandse Politiebond (NPB), naar aanleiding van de berichtgeving in De ‘NSB-Telegraaf’ over het onderzoek van de inspectie van J & V naar het foutenfestival in de Hoornse zedenzaak en de berichten in Volksnieuws van Amsterdam-Noir en Tv uitzendingen van de Stem van de Straat/Salto over de straffeloze ‘Junkie- Geilneef- partijken van de ‘Super-Poliltie- informant- Peter R. de Vries’ in Hoorn.

 

Jan Struijs: ”Alle onderzoeken geven aan dat er onvoldoende zicht is op seksueel geweld en intimidatie in onze maatschappij. De werkdruk op de onderbetaalde en Moordende politie(Video) is alleen maar toegenomen ook als het gaat om zedenzaken. We hebben hier te maken met een breed palet van kinderporno, aanrandingen, verkrachtingen, mensenhandel en ‘CU Bijbelbelt- incest’.Struijs wijst op de digitalisering die bij ’zeden’ zijn intrede heeft gedaan. „Meldpunten van seksueel geweld geven aan dat er meer meldingen zijn maar dit leidt tot nu toe niet tot meer aangiften. Maar meer Doofpot. Het is wel erg belangrijk dat dit gebeurt omdat de kans dat #metoo daders doorgaan met hun gedrag groot is.”De zorgwekkende situatie vraagt volgens de voorzitter om intensieve samenwerking van de corrupte politie met verschillende partners, ’veel meer een proactieve benadering en politiek draagvlak voor de erkenning van de problematiek en slachtoffers, Bla, bla, bla’.Struijs: „De politie toont zich naar aanleiding dit rapport een falende Doofpot organisatie in handen van corrupte als de ‘CDA Mega-Fraudeur’ de Politie Minister Grapperhaus(Video). Dit is prima. Maar laten we nu verder kijken dan onze coke neus lang is. Seksueel geweld is een fors probleem waarvan slechts het Topje van de ‘Pedo-ijsberg’ zichtbaar is in het land van de ‘VVD-Pedo-Rapist-Demmink&Rutte’.”De voorzitter vindt dat de korpsleiding van de nationale politie onderzoek moet doen naar alle corrupte zedenafdelingen in Nederland.