De Gitzwarte Rol van de Super-Politie-Informant ‘Geilneef Peter R de Vries’ in NL.

(Door Niburu.co en ondersteunt door onze niet gesubsidieerde redactie(video))

AMSTERDAM-NOIRGroenLinks, Peter R. de Vries en Krankzinnige Nimfomane Heleen Mees eisen geen reclame meer van de overheid bij GeenStijl(video).
De Liederlijke en corrupte op leeftijd zijnde ‘man’ (‘Insluip Junkie- Geilneef’ en Super-Politie-Informant(Video) )die iedere keer heel Nederland op de ‘Pulp-televisie’ mag vertellen dat er in ons land geen Doofpotten van de VVD-Justitie(Video)bestaan, is onderdeel van de zware-(Elite-Pedo)- criminaliteit(Video) in dit land. Hij is al meer dan een kwart eeuw de ‘Super-informant’ van de ‘VVD-Pedo-Demmink-Justitie'(Video) en bepaalde corrupte politie. Het is een wonder dat hij nog niet is vermoord zoals zijn loopjongen en Katvanger de ‘TBS Moordenaar Martin Kok'(Video). Maar vlak in dit verband de RTL-Riool Boulevard& NSB-Telegraaf ‘gabber in crime’ van De Vries de ‘Politiescribent John van den Heuvel’ niet uit(Video), die doet niet onder voor de laffe en liederlijke De Vries.

De laffe en liederlijke Junkie ‘man’ die ons vertelt dat de corrupte politie met betrekking tot de recente moorden op Romy en Savannah goed werk heeft verricht, mag vrij rond blijven lopen in ruil voor PR en positieve reclame voor de ‘VVD-Pedo-Justitie’ op de bejaarde platland’s vrouwen  ‘Pulp-televisie’. De moorden op de twee jonge meisjes, Romy en Savannah, afgelopen Pinksterweekeinde heeft het allemaal nog eens extra naar boven gebracht. Feit is dat er men in Den Haag niet voor terugdeinst om de bevolking de ene leugen na de andere op de mouw te spelden in hoofdzaak bij RTL-Riool Boulevard  van ‘Maffiaboss John de Mol’ als het zo in hun kraam te pas komt. Nergens is dat meer duidelijk geworden dan destijds in de moordzaak van Marianne Vaatstra. 

Meer Lezen: Niburu.

 

10 reacties op “De Gitzwarte Rol van de Super-Politie-Informant ‘Geilneef Peter R de Vries’ in NL.

  1. Koning Willem-Alexander mag sinds kort een Boeing 737 vliegen. De vorst, die bij de KLM als gastpiloot werkt, heeft zijn vliegbrevet voor dit type toestel in de afgelopen tijd gratis en van geld van zijn onderdanen gehaald.

  2. Valt wel op dat deze kopstukken nooit eens door een nieuwe lichting vervangen worden, verversing en dus verrijking is wenselijk?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s