(van onze niet gesubsidieerde(Video) dr. Goebbels redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De Inktzwarte Drugs&Witwas geschiedenis en heden van ‘Maffia-boss John de Mol’ en zijn ‘loopjongen Peter R. de Vries’(Video).Nieuws verdwijnt waar De Mol-groep verschijnt.
John de Mol mocht gisteren gratis uithuilen in de op één haar na failliete ‘GOEDMENS-Volkskrant’( Video)dat de overheid zo gemeen is dat zij hem niet langer meer helpen zijn Zakken te vullen en Nederland te blijven overspoelen met zijn giftige ‘Riool-Rotzooi’. Geen woord in de laffe en corrupte Volkskrant over het feit dat ‘Maffia-boss John de Mol ‘ooit zijn begin Kapitaal zwart heeft gehad van de ‘Maffiagroep- Bruinsma’.En daarna jaar in jaar uit Nederland heeft overspoelt met zijn giftige Riool-rotzooi, die de overheid feitelijk zou moeten verbieden in het kader van de Volksgezondheid.(of minimaal bij de aftiteling de vermelding zoals bij medicijnen:Kijken naar dit progamma kan hersenbeschadiging veroorzaken en/of Zombie gedrag)

‘Media-Maffia-Pulp’ van John de Mol is altijd Verdacht.

De mensen zijn de Zombie-TV van ‘Maffia-boss John de Mol’ en zijn ‘Alles-neukende -Dwerg zoontje’ Johnny de Mol Jr. meer dan zat. Volgens onderzoeken kijken er alleen nog maar bejaarden naar de ‘(Pedo)-BN-Hoeren-hersenverpulver (Video)– rotzooi’, die zelfs een Aap neuken(Video)voor de Kijkcijfers, elkaar aanranden en cocaïne snuiven van ‘Maffia-boss John de Mol’. En dat laatste feit komt hoofdzakelijk omdat zijn ‘Riool-zenders’ SBS en RTL de hele dag door aanstaan in (demente) bejaarden huizen. Waarom eigenlijk ? Heeft de Mol een duistere deal met de bepaalde bejaarden tehuizen? Alles is mogelijk in “Banana-Fraude-NL” van ‘Shell-Rutte&Co'(Video),niet dan?

Jongeren negeren massaal Corrupte NPO van PvdA Boss Martijn van Dam!

Is de NPO een ‘Agent’ van de ‘Elite-Staat’(Video).
Overigens geldt het zelfde voor de ‘Staats-NPO’ (960 miljoen euro subsidie per jaar van Rutte&Co), zij het om andere reden ook daar kijkt geen hond met een hoed op meer na. Het Volk is hun verkapte ‘dr. Goebbels-(fake-News)- propaganda’(Video) voor de Staat c.q. de Heersende klasse gewoon meer dan zat.

SALTO-TV groeit tegen de Klippen op.

Veel  mensen die niet meer als een Zombie staren naar SBS en /of RTL en/of de Staats-NPO hebben het heft in eigen handen genomen en inmiddels SaltoTV gevonden, het zij als kijker of maker van Vrije TV.Over SALTO: ‘do-it-yourself’-media. SALTO biedt een Open Access platform, wat inhoud dat bij SALTO alle Amsterdammers een maker kunnen zijn. SALTO zorgt voor een waardevrije, democratische omgeving die mediamakers uit diverse Amsterdamse community’s een stem geeft. SALTO ondersteunt de programmamakers met het uitzenden op de radiozenders en televisiekanalen d.m.v. betaalbare uitzendfaciliteiten, technische ondersteuning en training. Onvervalste ‘do-it-yourself’-media is waar SALTO voor staat, en wij stimuleren onze makers dan ook om volledig zelfstandig te kunnen werken.En zie hier het o.a. resultaat  van het Vrije straat geluid: “24 prominente VVD volksvertegenwoordigers met een strafblad(Video).Gefeliciteerd Rutte met je misdaadgroep”!

En zie deze ook nog: Corruptie bij Zedenpolitie groter(Video) dan al bleek tijdens de Hoornse Insluip-actie van Peter R. de Vries.