(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Deze corrupte ‘Ezels’ krijgen een ‘Duivels-Graai-plekje’ in Christelijk-Shell-Rutte III’(Video).
De naamswijziging van de corrupte ministeries gaat miljoenen euro’s kosten. Alle websites, e-mailadressen, enveloppen en naamborden moeten worden vervangen en men hoopt daarmee te bereiken dat de mensen dan denken met niet corrupte nieuwe Ministeries van doen te hebben. Hoeveel belastinggeld van Jan met de Pet
(door de voorzitter van VNO-NCW  Top VVD-crimineel Hans de Boer “Labbenkakken” genoemd) er precies gemoeid is met de mistige operatie is nog onduidelijk. Ingewijden op meerdere corrupte departementen bevestigen dat het alles bij elkaar om een miljoenen moet gaan.De nieuwe pluk de armen, zieken en werklozen kaal Royal-‘Shell-Coalitie-Rutte3’(Video) wil verschillende corrupte ministeries een nieuwe bijnaam geven.

Justitie slaat bekent als een ‘VVD-Poelde des verderf’.

‘Elite-Pedo’s’ en ‘Elite-Gangsters’ halen opgelucht adem:Dekker wordt ‘Crime-boss’ van Justitie.
De meest opvallende is die van het VVD departement ’Veiligheid voor de Rijken en Klasse Justitie’, die wordt na de kabinetswisseling omgedoopt tot ’Justitie en Veiligheid’. De vier splinterpartijtjes  CDA,CU,D66 en hun Crimeboss de VVD vinden zogenaamd dat Justitie voor veiligheid hoort, omdat het de basis vormt van de (niet bestaande) rechtsstaat. Het extreem corrupte ‘Rat in pak- Ministerie‘(Video) van Justitie staat na jarenlang misdadig te zijn misbruikt door de ‘VVD-misdaadgroep’ om o.a. hun’ Demmink-Pedo’ en ‘Henry Keizer- Fraudeurs’ uit de gevangenis te houden bekend als de altijd liegende ‘VVD-Poel des verderf'(video).

En wie kan daar beter leiding aangeven dan de ‘VVD- Gangster Dekker’ aka “de Deksel er op “en de’ Christelijke’ CDA-Rat de ‘Mega-Fraudeur’ Ferdinand Grapperhaus van het Stedelijk museum (Video).

Opmerking: Maak een einde aan de Roof praktijken van de ‘Gevestigde Orde-Rat in pak- partijtjes’(Video) en stem de komende gemeenteraadsverkiezingen Amsterdam in maart 2018 op de Stem van de Straat partij (Video)