(van onze Duivelse ‘VVD,CDA,CU, D66 -Shell-Bankiers-Formatie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Christelijk-Shell-Rutte 3’ bij ‘Taxfree-Koning Pils’.
Alle bewindslieden  ‘Ezels’ die voor de VVD-misdaadgroep in het ‘Christelijk-Shell-Kabinet Rutte3’ met CDA, D66 en ChristenUnie gaan zitten zijn bekend. De Haagse CDA ‘Onleefbare -Wethouder Bruno Bruins’ (Video)  komt op Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) voor de Elite en Europarlementariër Cora van Nieuwenhuizen, die berucht is als één van de corrupte bijklussende EU-parlementariërs (maandelijks €500 tot €1000 wit hoeveel zwart is niet te schatten) gaat Infrastructuur en ‘Shell-Milieu’ leiden. Ingewijden bevestigen ook de drie staatssecretarissen van de liberalen Criminelen. Walgelijke Barbara Visser gaat naar ‘Dood door schuld Defensie’, ‘Callgirl Tamara van Ark’ naar Asociale Zaken en geen Werkgelegenheid voor ‘Jan met de Pet’ en ‘Smeerpoets Mark Harbers’ zal zich op Veiligheid voor de Rijken en Klasse Justitie met Immigratie ( Zonder Pardon dood aan de Kinderen(video)) gaan bezighouden.

Zalm:”Rookhokje &Knoflook,‘Kitty-porno’ & ‘Shell-belangenverstelling’(Video) bevorderde formatie Rutte 3”.

Christelijk’ Kabinet Rutte 3′ gunt Zakkenvullers als Van Nieuwkerk & King Willem‘Mega-uitkering’ en Shell nog minder belasting(Video).

Zes VVD-Minister-Gangsters: Elite-Pedo’s’ en ‘Elite-Gangsters’ halen opgelucht adem:Dekker wordt ‘Crime-boss’ van Justitie..
De VVD-misdaadgroep levert inclusief premier ‘Godfather Rutte’ zes ministers corrupte ‘Ezels’.
Eerder was al naar buiten gekomen dat de ‘KGB-Boss Halbe Zijlstra’ is voorgedragen voor Buitenlandse Corrupte Zaken en dat Eric Wiebes aka”Alle armen aan het Gas”(video)Minister van Economische Corrupte Zaken en Klimaat gaat worden. Zijlstra krijgt geen staatssecretaris, Wiebes wel, omdat die nu eenmaal één van de grootste en corrupte Ezels(Video) is. ‘Boy- Sander Dekker’ van de VVD-misdaadgroep wordt Minister bij het huidige ‘VVD-Ministerie’ van Veiligheid voor de Rijken en Elite Pedo’s en Klasse Justitie verantwoordelijk voor de rechterlijke macht, zeggen Haagse bronnen.’Elite-Gangsters Ferdinand Grapperhaus’ ook al één van de hoofdverdachte van de ‘Stedelijk- Museum-Beerput corruptie’(Video) van het CDA is de andere beoogde Minister Ezel op het departement. Hij krijgt dan onder andere de politie onder zich zodat hij er voor kan zorgen dat de ‘Graaiende en Naaiende Elite’ niet vervolgd wordt (Binnenkort bij de Stem van de Straat/Salto TV) en vooral dat hij zelf niet wordt vervolgd!

‘Incest- Bijbelbelt- ChristenUnie’ en ‘Nep en Fop Christen CDA'(Video).
Bij de ‘Incest-ChristenUnie’ zijn de ministers Ezels  ook bekend. ‘Incest Grill Carola Schouten’wordt vicepremier en Minister van Landbouw ( Bijbelbelt ‘Giftige- eieren‘ en ‘Auschwitz-Varkenstallen’). Oud-fractievoorzitter en ‘Super-Incest-Ezel- Arie Slob’ gaat naar Onderwijs Cultuur en Wetenschap voor de Elite waar hij zich gaat bezighouden met basis- en voortgezet onderwijs. Volgens het ND wordt de Apeldoornse wethouder ‘Ezel  Paul Blokhuis’ staatssecretaris van VWS voor de partij. Voor het CDA wordt de Duivelse Hugo de Jonge vicepremier en minister van VWS. Hij richt zich op de langdurige zorg, die voor ‘Jan met de Pet’ inmiddels onbetaalbaar is geworden door ‘Rutte& Asscher2’. Andere ministers corrupte Ezels voor het CDA worden Ank Bijleveld-Schouten ( ‘Dood door Schuld-Hennis-Defensie’) en Wopke Hoekstra (Financiën voor de Rijken). De Duivel himself had niet beter kunnen kiezen.

‘EU-D66-Yuppie-Fascisten'(Video).
De Amsterdamse extreem corrupte  Wethouder Kajsa Ollongren(Video) die verantwoordelijk is
voor de ‘Mega-Corrupte Stedelijk museum-Beerput'(Video) wordt vicepremier van Rutte namens D66. Zij gaat Binnenlandse Corrupte Zaken en Koninkrijksrelaties leiden.’ CDA-Rat Raymond Knops’ wordt staatssecretaris op dit departement. Twee Kamerleden van D66 worden minister corrupte ‘Ezels’. De corrupte Ezel Wouter Koolmees komt vermoedelijk op asociale Zaken en Ingrid van Engelshoven op Onderwijs. ‘EU-Yuppie-Fascist& Islam-Calgrill-Sigrid Kaag’ is de D66 minister voor Buitenlandse Corrupte Handel en ‘Islam-Ontwikkelingssamenwerking’.Wij hebben het woord Ezel gebruikt om aan te duiden dat de hiervoor vermelde bewindslieden corrupte figuren dom en gewetenloos zijn. Ezels zijn in onze boekhouding net als alle dieren niet dom, maar geweldige schepels van de natuur. M.a.w werden wij (=de kaal geplukte massa) maar geregeerd door Ezels in plaats van dat corrupte en meedogenloze ‘Elite-Tuig van de richel’.

Opmerking: Maak een einde aan de Roof praktijken van de ‘Gevestigde Orde-Rat in pak- partijtjes’(Video) en stem de komende gemeenteraadsverkiezingen Amsterdam in maart 2018 op de Stem van de Straat partij (Video)