(van onze ‘VVD-Pedo-Klasse –Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Elite-Pedo’s’ en ‘Elite-Gangsters’ halen opgelucht adem: Dekker wordt ‘Crime-boss’ van Justitie.
Heeft u nog vertrouwen in de Overheid van Rutte & Co(video)? Dan moet u net als Van Gogh uw oor afsnijden.De meest verdienende jattende corrupte politieambtenaar‘ van ‘Banana-Fraude-Nederland- Rutte & Co’ heeft een ‘zeer uitzonderlijke en misdadige deal gesloten met de ‘VVD-Gangster-Erik Wiebes ‘en zijn corrupte Belastingdienst. Hierdoor hoeft Bernard Welten voormalig ‘Graai en Naai -Korpschef’ van Amsterdam, over 130.000 euro geen loon- of inkomstenbelasting te betalen. Dat scheelt hem tienduizenden euro’s. Dat blijkt uit documenten die zijn vrijgegeven na een beroep op de Wet openbaarheid van bestuur.De duistere en in strijd met de wet zijnde afspraken kwamen tot stand na een ‘Nep en Fop-moreel- appèl’ van toenmalig VVD Minister de ‘Mega -Fraudeur van der Steur’ van Veiligheid voor Rijken&Pedo’s en Klasse Justitie. Die wilde voor de Show dat Welten, in ambtelijke geheime stukken de meest verdienende politieambtenaar genoemd, salaris in zou leveren omdat hij met 267.000 euro per jaar volgens publiek en politiek wel erg  Duivels ruim betaald werd voor zijn nieuwe baan als buitengewoon ‘Nep en Fop’ adviseur van de corrupte Nationale politie.

Te veel betaalde Politiechefs leveren niets in en zijn zware criminelen volgens het Natuurrecht. Welten vangt  Zwijggeld als compensatie.
Complicerende factor in de onderhandelingen hierover vormde de Villa van Welten, meldde RTL Z al eerder. Toen de gewenteloze en corrupte ‘Rat in uniform Welten’ Korpschef werd in Amsterdam van de inmiddels door de MSM heilig verklaarde ‘ PvdA- Fraude King Van der Laan’ moest hij verhuizen. Hij streek neer in ‘een zeer bij de Ratten in pak geliefd kleinschalig Villapark, aan een autoluwe weg, grenzend aan een beschermd stukje bos met schandknapen en heroine hoertjes’ in een dorp in de Bollenstreek.Omdat de huizenprijzen daar hoog waren, werd de corrupte politie mede-eigenaar van de woning, voor 37 procent. ‘Zakkenvuller Welten en zijn hoerentroep ’ mocht van dat deel ‘om niet’ gebruik maken, voor niks dus, met als gevolg dat hij fiscaal gezien loon in natura ontving. In ruil daarover moet hij zwijgen over de ‘VVD-Demmink-Pedo’ misdaden’ en de ‘Mega-Fraudes’ van de VVD-misdaadgroep.

Wie is crimineler? Wiebes, ‘Ruf&Rottenberg'(Video), Teeven, Ard van der Steur, ‘Politie Baas Bouman‘ of Welten in dit verband?

Daarover moet belasting worden betaald. Maar Welten werd ‘voor dat fiscale nadeel gecompenseerd door de ‘VVD Gangster Wiebes en zijn ‘PvdA-hoertje Asscher’ keek de ander kant weer een op’, zo blijkt uit de vrijgegeven documenten. De voormalige VVD staatssecretaris van Justitie ‘Griezel Teeven’ nam voor zijn rekening dat zijn bekende beruchte misdaadjournalisten(Video) er geen woord over zouden publiceren.

Terug kopen’ op kosten van ‘Jan met de Pet’, die voor elk wissewasje de cel in wordt gesmeten.
In 2017 heeft ‘Zakkenvuller-Welten’ opnieuw een belastingmeevaller(kuch),waar het volgens  ‘Insluip-Geilneef-Junkie-Peter R.de Vries'(Video) Monster Holleeder en de Motorbendes Motorclubs  jaloers op zouden zijn.

Nu hij per maart 2018 uit dienst treedt als veelvuldig Taxfree-Miljonair, kan hij het politiedeel van zijn villa terugkopen tegen de waarde in bewoonde staat. Die is op basis van twee taxaties en een afslag op de WOZ-waarde vastgesteld op 328.000 euro, waar de marktwaarde veel hoger is, tot wel 40 procent of meer. Het levert de ‘Crimineel Welten’ een voordeel op van tenminste 130.000 euro. En hij hoeft daarover dus geen loon- of inkomstenbelasting te betalen en dat scheelt hem al snel 60.000 euro, uitgaand van een gemiddelde belastingdruk van 45 procent.

Verbijstering over Economische zaken en Klimaat naar ‘VVD-Gangster Wiebes’(Video).

“Zeer uitzonderlijk en ronduit misdadig’, noemt hoogleraar fiscale economie Peter Kavelaars van de Erasmus Universiteit Rotterdam de afspraken. “Je kunt hier natuurlijk afspraken over maken met Wiebes van de Belastingdienst, maar ik kwam ze nog nooit tegen, behalve misschien die van Teeven met Kees Helman.”

Advies niet openbaar en zal blijvend worden afgedekt door Dekker.
Uit de vrijgegeven documenten blijkt dat het ministerie er fiscaal advies over inwon en er toestemming voor vroeg aan de Belastingdienst Rotterdam. Maar het advies zelf wil het corrupte ministerie van Erik Wiebes niet openbaar maken. En vragen over hoe de fiscus van Wiebes tot deze misdadige deal is gekomen blijven onbeantwoord en zullen onder ‘Christelijk-Shell-Rutte3′(Video) worden afgedekt door de nieuwe  corrupte VVD Minster van Klasse Justitie  Sander Dekker.