(van onze ‘VVD- Pedo- Klasse-Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Nederland is een Rat in pak land geworden na jaren Rutte &Co aan de macht.
Dat wil zeggen de ratten Pakken en Naaien wat ze willen en ze verdwijnen zelden of nooit de cel in. Justitie is al jaren in criminele handen van de VVD-misdaadgroep. En die VVD Ministers ‘Bral Opstelten’, ‘‘Mega-Fraudeur- Van der Streur ‘en staatssecretarissen ‘Griezel-Teeven ‘en ‘Mensenhandelaar Dijkhoff’ lopen de hele dag te liegen, Bonnetjes kwijt te raken Fraude te plegen en Drugsgeld wit te wassen en/of kinderen te verkrachten.

De door de MSM Heilig verklaarde PvdA Burgemeester Van der Laan aka “de Fraude King van Amsterdam “is nog maar net begraven of de volgende ‘Mega-Rat in pak-Corruptie Beerput’ onder zijn verantwoordelijkheid dient zich alweer aan.Top PvdA-er en ‘Super Graaier Felix Rottenberg  is Voorzitter van de corrupte Kunstraad en ook nog de oprichter Oplichter van het duistere subsidie vretende Hol( Video) De Balie  waar geen arbeider ooit een teen binnen zet. Afgelopen zondag mocht Rottenberg bij zijn Outlet van de eveneens gesubsidieerde ‘Grachtengordel- Maffia’ Outlet Buitenhof zijn ‘Stedelijk-straatje’ nog schoonvegen. Hij noemde de walgelijke misdaden van Ruf slechts een goed bedoelde rommeltje en de NCR journalist die deze zoveelste ‘Rat in pak- Beerput’ van corruptie onthulde slordig en een oplichter die zijn sensatie artikel niet van feiten had voorzien.Hij wees er blufferig op dat zelfs  ‘Taxfree- Prins Constantijn van Oranje’ en de eeuwige‘ PvdA Graaier Guusje ter Horst’ in het bestuur heeft gezeten.

Dat ‘VVD-Tuig’ van de richel sleept binnen wat ze willen en dan is de Sleepwet nog niet eens van kracht! Wie heeft er nog vertrouwen in deze Overheid van Rutte &Co moet net als Van Gogh zijn rechter oor afsnijden?

Oplichtster & Flessentrekker Beatrix Ruf’, de artistiek  ‘Kunstenmaker-Directeur ‘van het Stedelijk Museum Amsterdam stapt op, maar hoort thuis in de cel net als Rottenburg. Zij heeft stiekem miljoenen verdient aan het Stedelijk en God mag weten hoeveel gejat van het Stedelijk. Het Stedelijk wordt voor 80% gesubisideerd door de Gemeente Amsterdam en dus heeft zij  Gemeenschap geld lopen jatten. En dat zou de facto het zwaarst gestrafd moeten worden door Justitie. Maar niks van dat alles in het Rat in pak land Banana-Fraude-Nederland van Rutte& Co. Dat is maandagavond besloten op een vergadering van de corrupte en blinde Raad van toezicht. Haar positie stond onder druk sinds vorige week toen bleek dat ze naast haar Kunstenmakers baan bij het Stedelijk eigenaar is van een ‘Nep en Fop kunstadviesbureau’. Sommige bronnen beweren zelfs dat zij geen vrouw is, maar een man!

Christelijk’ Kabinet Rutte 3 gunt Zakkenvullers als Van Nieuwkerk & King Willem‘Mega-uitkering’ en Shell nog minder belasting (Video).

De Duitse man/vrouw Rat in pak Ruf (57) zou in eerste instantie tot medio februari aanblijven om haar zakken misdadig te vullen. Maar dinsdagmiddag kwam het Stedelijk Museum, met een verklaring. Daarin staat dat Ruf per direct vertrekt. Wat er niet staat is dat zij een jaar lang haar Mega- salaris uitkering van de Gemeente Amsterdam behoudt! Haar corrupt en misdadige taken worden overgenomen door de overige eveneens corrupte bestuursleden samen met een interim zakelijk ‘Graai en Naai directeur’, één en ander goedgekeurd namens de B&W van de Gemeente Amsterdam door die’ PvdA-hoer Rottenberg’. Helaas zal de zoektocht naar een competente directeur waarschijnlijk niet onder leiding staan van de net aangetreden, doortastende  ‘Graai en Naai- voorzitter’ van de RvT ‘Elite-Gangster Ferdinand Grapperhaus’. Hij schijnt de nieuwe minister van Klasse Justitie te worden. Maar op die plek kan hij ook veel nuttig ‘Graai en Naai -werk doen’ voor de Elite. Ma.w. het gros van het ‘Jat en Graai Elite- gajes’ wordt als beloning voor deze ‘Mega- Corruptie- Beerput’ Minister bij Rutte!  Maar als u geen vertrouwen in de overheid heeft bent u een verwarde man/vrouw die in Complotten geloofd.De Oplichtster en Flessentrekker Ruf, die sinds 2014 het Stedelijk leidt, maakte als misdadige, psychopathische Directeur van de ‘Witwas&Nep en Fop- bv Currenmatters’ in 2015 ruim €437.000 winst. Waarom is zij voordat feit nog niet aangehouden door de ‘VVD-Justitie’? En waarom is de FIOD en B&W Amsterdam nog geen onderzoek tegen haar en haar bendeleden gestart en beslag gelegd op de 437,00 euro en haar Villa’s,Kunstwerken( schijnt meer dan 50 miljoen waard te zijn) en andere bezittingen ? Nou, wat denkt u zelf? Ook adviseerde ze in die functie bevriende en corrupte Maffiose bruikleengevers van het museum. Op 1oktober vertrok Karin van Gilst als zakelijk directeur van het museum met een grote zak zwijggeld. Zij zou met Ruf en Rottenberg hebben gebotst over de ‘Maffia-koers’ van het Stedelijk. Het is nog niet bekend of Rottenberg meegedeeld heeft met Ruf. Misschien kan de FIOD en/of Justitie en/of de politie eens een kijkje nemen bij Rottenberg thuis wat daar aan de muur voor Kunst hangt of in zijn kluisje zit?

Twintig duistere ‘Nep en fop-nevenfuncties’ is Kenmerkend voor de Ratten in pak(video) als Rottenberg en Ruf.

Bij haar aanstelling in 2014 door de extreem corrupte Kunstraad met als Voorzitter de PvdA ‘Labbenkakken-Felix Rottenberg’  sprak ze met de toenmalige voorzitter van de Raad van toezicht, de corrupte Maffioso Alexander Ribbink, af dat de Nep en Fop ‘Graai en Naai nevenfuncties’ die haar jaarlijks miljoenen wit en zwart opleverde niet mochten botsen met haar functie als ‘Nep en Fop directeur’, waarvoor ze werd betaald volgens de Wet normering topinkomens (maximaal €181.000 euro). Ribbink werd op 1 oktober opgevolgd door Ferdinand Grapperhaus. Die wet wordt nu afschaft door het de Kunstenmakers ‘Christelijke’-‘Shell- Kabinet Rutte3’(video) zodat deze Ratten in pak nog meer legaal hun zakken kunnen vullen.In het jaarverslag van 2016 meldt Ruf twintig nevenfuncties in tien landen, maar niet dat zij daar miljoenen mee binnensleepte door o.a. schilderijen van bevriende Maffiosi in het Stedelijk te hangen waardoor deze schilderijen extreem in waarde stijgen.De naam van haar ‘Witwas- adviesbedrijf’ ontbreekt echter. Ruf was eerder ‘Graai en Naai directeur ‘van de Kunsthalle Zürich en is daar al veelvuldig (zwart en wit) Miljonair geworden. In 2012 plaatste het Elite-magazine ArtReview haar op (de zwarte) lijst(Video) met tien meest invloedrijke Elite-Gangsters in de Maffia-kunstwereld. Hoe het ook zij, wij hebben deze gewetenloze en schaamteloze Oplichtster en Flessentrekker Ruf  op het “Elite-Gangster Billboard van Amsterdam-Noir”(Video) geplaatst’.Dit alles met goedkeuring van de Blinde en corrupte Raad van Toezicht en uiteindelijk van de  D66 Wethouder die ook kunst en cultuur voor de Elite  in haar corrupte portefeuille heeft.De gemeente Amsterdam is eigenaar van gebouw en collectie. Die Wethouder is Kajsa Ollongren (‘D66-Yuppie fascisten’), wellicht de toekomstige vice-premier.

Partijleider van de Stem van de Straat en ‘Underground Presentator van de Stem vd Straat  ing Steve Brown’ legt in de reportage hierna uit aan Psychiater Esther van Fenema waarom de Ratten in pak zelden of nooit worden vervolgd in NL:

Opmerking: Binnenkort komt de Stem van de Straat/SaltoTV met een schokkende Underground reportage van de geniale kunstenaar en dichter en zanger Jerry TunerX over de ‘Corrupte- Elite-Beerput’ van ‘Kunst Maffia& Ruf en Rottenberg’.