(van onze Duivelse ‘VVD,CDA,CU, D66 -Shell-Bankiers-Formatie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Bussemaker ‘s ‘VVD-Maffia-Leenstelsel’ zorgt voor minder studenten uit Lagere Klasse( Video).
De ‘Shell-onderhandelaars Zalm’ van de kersverse misdadige coalitie Rutte3 moeten weer om de tafel en het Rookhok& VVD- Darkroom(Video) in. Dat eist meer dan terecht CDJA, de jongerenafdeling van het CDA. Het ‘Shell-pluk de armen en zieken kaal- regeerakkoord’ zou volgens de club open gebroken moeten worden om de terugkeer van de basisbeurs voor studenten alsnog te regelen en daar hebben zij gelijk in.

Een zelfmoord van de ‘Onderwijs-Ziel’ (Video)voor en door de ‘Neo Liberale Bloed-Winst’ van Rutte&Co .

De christendemocratische jongeren dienen daarover een resolutie in op het partijcongres van 4 november. Als het Leen Wurgstelsel van de ‘PvdA-Hysterica Bussemaker’na nieuwe onderhandelingen nog steeds niet wordt afgeschaft, vindt het CDJA dat de moederpartij van ‘Lord Buma’ de Duivelse handen van de ‘Heilstaat -Segers- regeerakkoord’(Video) af moet trekken. De ‘Jan met de Pet basisbeurs’ die Rutte met zijn PvdA-hoertjes had afgeschaft was een belangrijk verkiezingspunt voor de ‘Nep en Fop Christenpartij’ van ‘Lord Buma’. De christendemocratische jongeren willen de kiezers die daarom CDA stemden, niet teleurstellen. CDJA-voorzitter Lotte Schipper: ,,Als in 2012 het regeerakkoord van de ‘VVD-Godfather Rutte’ aangepast kon worden om zijn Bankier-gangsters minder zorgpremie te laten betalen, kan deze nu worden aangepast om de bakkerszoon weer naar school te helpen.’’

Christelijk’ Kabinet Rutte 3 gunt Zakkenvullers als Van Nieuwkerk & King Willem‘Mega-uitkering’ en Shell nog minder belasting (video).
De PvdA-jongeren hoertjes en hun baasjes de VVD&D66-jongeren noemen het on Christelijk dat de CDA jongeren ook arbeiders kinderen van de Labbenkakken naar de Universiteit willen helpen. Een basisbeurs is geen Sleepwet(Video) stellen de jonge ‘Heren’ en ‘Lady’s’ van ‘Yuppie-Fascisten-D66’, de ‘VVD-misdaadgroep’ en hun ‘PvdA-hoertjes’.

Opmerking: Maak een einde aan de Roof praktijken van de ‘Gevestigde Orde-Rat in pak- partijtjes’(Video) en stem de komende gemeenteraadsverkiezingen Amsterdam in maart 2018 op de Stem van de Straat partij (Video)  :