(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Corrupte D66 Wethouder Ollongren ooit de rechterhand van ‘Doe Normaal Rutte’(Video) pleit voor versoepeling bonusbeleid voor alle bankiers
Ollongren en Terlouw: “Kijk wij van D66 sluiten niemand uit om mee te gaan regeren, behalve de PVV, Partij van de Dieren, CU, Denk.nl en FVD.” Ollongeren wijst er nog op dat zij als het op aankomst extreem flexibel is, gezien het feit dat voordat zij ‘Graai en Naai Wethouder’ werd in Amsterdam jarenlang de duistere rechterhand is geweest van de ‘Godfather Rutte’. Ollongern: “Nee Ik en Rutte hebben nooit een verhouding gehad in het Torrentje( dat was Gordon(Video)) ,want ik ben een Lesbos en hij een Gay-Guy”. Terlouw hangt overal het geweten van Nederland uit met zijn ‘Nep en Fop jongeren Manifest’, maar heeft er geen enkel probleem mee dat zijn partij het extreemst achter President  ‘Maffiaboss Porosjenko’staat van alle Gevestigde Orde partijtjes. En zijn partij de ‘Wil van het Volk’ heeft verkracht door de uitslag van het ‘Oekraïne-Referendum’ niet uit te voeren. ‘Underground Presentator Steve Brown’ werd zelfs nog op de Dam aangevallen door corrupte politie(Video) toen hij D66 en GroenLinks ontmaskerde als handlangers van het Groot Kapitaal en hun zet ‘Maffiaboss Porosjenko’.

Rutte bij zijn Buitenhof: Niemand deugt in de politiek behalve ik en Porosjenko en Erdogan(Video).
Onderhandelingen van VVD, CDA en D66 met de ChristenUnie over een nieuw misdadig ‘Kabinet-Rutte’(Video) hebben geen zin. Die hebben geen reële kans van slagen, vindt Rutte zijn D66-kopstuk Kajsa Ollongren. De extreem corrupte Oud-partijleider Jan Terlouw sluit zich daarbij aan met wat gemummel (of piste hij in zijn broek als oude,vieze man). Als het aan D66 ligt „is dit een fase die we kunnen overslaan”, bralde Ollongren in het bejaarden NSB WNL op Zondag. De Amsterdamse ‘Yuppie- wethouder’ wees er zondag opnieuw op dat een regeringscoalitie Rutte3 een „echt heel erg krappe” meerderheid heeft in beide Kamers. Bovendien zijn D66 en CU het oneens over „toch moeilijke onderwerpen” als de donorwet en het vrijwillig levenseinde. „Ik zie het op deze punten niet gebeuren.”

D66,CDA en VVD zijn onwenselijk voor het welzijn het Volk.
De Kasteelheer van D66 Pechtold noemde onderhandelingen met ChristenUnie over een nieuw ‘Kabinet-Rutte&Keizer3’ woensdag „onwenselijk.” Volgens de  vertaler van Pechtold zijn gebral  Jan  Terlouw bedoelt hij daarmee: „Dit wordt niks.” D66 spreekt zich de laatste dagen steeds krachtiger uit tegen een formatie met CU en de PVV, maar niet  tegen ‘Maffiaboss Porosjenko’.Van een blokkade is echter geen sprake, hield Terlouw zondag in het ‘Grachtengordel-Maffia’-VPRO- televisieprogramma Buitenhof met Marcia Luyten als Presentatrice Papegaai vol. „Daarom bralt Pechtold ook als het over de ChristenUnie gaat niet ’ik wil het niet’, maar ’het is ongewenst”’, stelde de asociaal-liberale éminence dementia-grise met een hoofd als of hij elk moment de geest kon geven.

Bedenktijd voor ‘Rent a D66-er’.
De Informateur Schippers de Zorgripper (Video) deed vrijdag een beroep op alle corrupte ‘Gevestigde Orde-Kartelbanen–partijtjes’ om hun veto’s over mogelijke coalitiepartners in crime behoudens de PVV,Denk.nl en Partij voor de Dieren in te slikken. Anders dreigt volgens haar een impasse voor haar Rutte. Ze gaf de partijen een weekend bedenktijd en wil maandag weer van hen horen.Ollongren wil liever dat SP of PvdA-hoertjes van de VVD-misdaadgroep de open gevallen plaats van de ruggeloze ‘Groen-Witwas-Links’ (Video) inneemt aan de duistere onderhandelingstafel met VVD, CDA en D66. De gewetenloze Terlouw richt zich vooral tot de principiële SP die terecht weigert om vuile handen te maken door met ‘Godfather Rutte’  van de VVD-misdaadgroep in zee te gaan, want voor de tegenzin van de gedecimeerde PvdA heeft hij wel begrip. Mocht D66 toetreden tot een nieuw ‘Roof de arme kaal kabinet Rutte3’, dan geldt Ollongren als een geheide VVD-minister. Terlouw was eind jaren zeventig de voorman van de Asociaal-liberalen die zich ingezet hebben voort de Vrije Marktwerking voor de Elite-Gangsters van Misdadiger Thatcher en Reagan en zou alleen op grond daarvan in de cel horen te zitten.