(van onze Duivelse ‘VVD,CDA,CU, D66 -Shell-Bankiers-Formatie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Rutte & Gordon & Schandknapen vieren ‘Pluk de armen kaal-regeerakkoord’ in ‘Pedo-Paardesteeg’(Video).
De Uitkeringsgerechtigden en 3 miljoen arme sloebers ( cijfers CBS) die nu al amper te eten hebben krijgen een verhoging van btw op Voedsel voor hun verrotte kiezen (geen geld voor de tandarts). Maar de ‘Graai en Naai- gabbers in crime ‘van Rutte 3 mogen hun zakken blijven vullen met hun Mega uitkeringen, Maar ook de multinationals als die van de Shell -Massamoordenaar Gerit Zalm'(Video) gaan nog minder belasting betalen dan zij al doen. Dat Bloedgeld wordt nu afgepakt (afpakken doen ze met de wet in de hand en dat is belasting innen) van de ‘Laagste-Vergiftigde-Voedselbank-Klasse'(Video).

Het ‘Christelijke’ Kabinet Rutte 3 dat niemand wilde, behalve Gordon.
De ‘NSB-vlag’ kan uit bij de ‘Graaien& Naaier'(Video) ‘Subsidie-Miljonair Matthijs van Nieuwkerk’ en andere gewetenloze Grootverdieners in de corrupte ‘Publieke- misdaad-sector’ en bij de ‘Taxfree –Multinationals’ en Taxfree- King Willem(Video). Het nieuwe ‘Roof de armen scheel Kabinet Rutte 3’ gaat de wet blokkeren die hun riante inkomsten moest aanpakken, Houzee!.

Kinderen zijn het misdadige Wisselgeld van ‘Shell-formatie’ ‘Godfather Rutte 3’(Video).

MottoKabinet Rutte 3: “Christelijk Eerlijk Delen”:De btw op voedsel omhoog en de ‘Honger& Bloed opbrengst’ daarvan gaat naar  Zakkenvullers,Multinationals & King Willem. Dat bevestigen de coalitie splinterpartijtjes ‘D66 Yuppie-fascisten’, de ‘Nep en Fop CDA Christen’, de ‘CU-Incest Bijbelbelt’ en hun ‘Crime-Boss’ de VVD-misdaadgroep dat de Ratten in pak(Video) in de publieke sector mogen meer blijven verdienen dan een minister. Dat is, inclusief vergoedingen en pensioenopbouw, nu 181.000 euro per jaar.

Opmerking: Maak een einde aan de Roof praktijken van de ‘Gevestigde Orde-Rat in pak- partijtjes’(Video) en stem de komende gemeenteraadsverkiezingen Amsterdam in maart 2018 op de Stem van de Straat partij (Video)  :