(van onze ‘PvdA- Pedo-Untergang’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘ISIS-Pedo-PvdA-raadslid’ en schooldirecteur Khalid Tatou is opgepakt wegens verkrachting van een 13-jarig meisje tot grote schrik van de VVD Minister van ‘Klasse en Pedo-Justitie’ ‘Stef-Aaasgier-Blok’. Khalid Tatou: “Ik heb naar PvdA en ISIS eer en geweten gehandeld en volgens mijn ‘Islam’ verboden ”.
De ‘PvdA-er Tatou’ is ‘Graai&Naai-Pedo-Directeur’ van een ‘Islamitische-ISIS-Pedo-basisschool’ in Alphen aan den Rijn. Volgens het eerlijke gedeelte van Openbaar Ministerie is het kind geen leerling van de onderwijsinstelling. In zijn woonplaats Gouda is hij ook nog een ‘Pedo-Baardmannen-raadslid’ voor de PvdA-hoertjes, die altijd op de één of ander manier duister subsidie kreeg van de Gemeente Gouda en de ‘Graai en Naai-Burgemeester Schoenmaker’ van de VVD-misdaadgroep(video). Waarom? En wie zitten daar nog meer achter? De Massa-Moordenaars van ‘Pedo-King Salem’ van Saoedi Arabië?

Rechterhand Taleb’ krijgt strafontslag, maar haar PvdA ‘Godfather Van der Laan’ blijft buiten schot(Video).

De PvdA-hoertjes bevestigen de arrestatie en zijn voor de Show geschokt, omdat PvdA-hoertjes meestal alleen worden gearresteerd voor het stelen van Daklozen of Blinden en Frauderen(Video). De lokale corrupte afdeling in Gouda schrijft in een verklaring „met verbijstering” kennis te hebben genomen van het nieuws, want onze Tatou werkte juist nauw samen met Taleb de rechterhand van Burgemeester Van der Laar in het bestrijden van ‘Baardmannen-Islam radicalisering’ van jongeren door ze bijvoorbeeld naar ISIS te sturen of uit te huwelijken als kind bruidjes. Tatou is direct uit de corrupte fractie gezet door de altijd dronken ‘Showbizz-arbeider Spekman’(Video) van het landelijk corrupte partijbestuur en die heeft deze (VVD)-‘Pedo-Rapist-Demmink’ gelijk geroyeerd. Hij zit nog wel in het Wachtgeld net als Demmink.Als raadslid raakte Khalid Tatou in opspraak vanwege zijn nauwe duistere betrokkenheid bij de bouw van de Saoedi Arabische ‘Wahhabism- Mega-moskee El Wahda’ in Gouda. De Telegraaf onthulde in 2015 dat de lokale PvdA-hoer geld inzamelde voor het gebedshuis met de omstreden ‘Haat-Imam Pedo-Tarik ibn Ali’.

De ‘Pedo-Megamoskee’ kwam er na fel verzet van omwonenden niet, maar ‘Pedo-Tatou’, kreeg opvallend genoeg wel een baan als ‘Graai en Naai-schooldirecteur’ bij een ‘Pedo-islamitische-basisschool’ in Alphen aan den Rijn. De ‘Baardmaan-voorzitter’ van deze scholengemeenschap trad in die periode op als woordvoerder van El Wahda. In de wandelgangen van het Goudse stadhuis werd direct een verband gesuggereerd, wat de PvdA-hoertjes woedend ontkenden.Het AD weet tevens te vermelden dat Khalid een goede vriend van ‘Haat-Pedo-Imam Tarik Ibn Ali ‘is. Deze, door meerdere Goudse moslims aanbeden, ‘Haat-Pedo-Imam’ verdiende zijn aanzien doordat Spanje hem in Engeland liet oppakken wegens leiding geven aan een terreurcel van de Moorddadige ‘ Islamitische Pedo-Staat’.Een absoluut onzinnige actie, vindt Hassan Tahiri uit Gouda. ,,Het is een heksenjacht. Hij ziet er volgens westerste ogen uit als een radicaal, zijn vrouwen en kind bruidjes gaan gekleed volgens orthodoxe islamitische kledingswetten: volledig gesluierd. Maar dat maakt hem nog niet staatsgevaarlijk of een Pedo.’’Tahiri ziet Ibn Ali juist als een inspirerend figuur. ,,Een man met hart voor de goede zaak. Ik ga ervan uit dat hij snel vrijkomt. Dan is hij wat mij betreft gewoon weer welkom in Goudse ‘Pedo-moskeeën’.’’

 

De AIVD van de’ PvdA Zot-Plasterk’ wist en weet weer van niets.
De Spaanse politie begon in 2015 een onderzoek naar Tarik Ibn Ali, toen video’s opdoken waarin hij een jonge moslim uit Spanje zou hebben aangemoedigd om naar Syrië te gaan en ‘bemiddelde’( Pooier) met kind bruidjes. Ze kregen een paar keer Pedo’s uit de V’VD Kliek’ van Demmink& Nijpels aan de lijn met een verzoek om kind bruidjes. Ook zou de Haat en ‘Pedo-prediker’ Mallorca hebben bezocht om een ‘misdaad-beweging’ op te richten waarvan hij zelf geestelijk ‘Pedo–Leider’ werd. Hij zou bij vier jonge mannen, waaronder Abdelkader Mahmoudi de leer van ISIS hebben gepromoot en waarschijnlijk ook hebben verkracht.

(On)-Leefbaar Aboutaleb’ sluit ‘Islam’-Baardman-Groepsaanranding-Club’ Rotterdam pas na minimaal 11 aanrandingen(Video).
Dit alles leidde tot zijn arrestatie in Birmingham, waar hij op dit moment woont. Het voorarrest is verlengd. De ‘PvdA-Banencarrousel-King Asscher’ (Video) roept iedereen in Gouda en Nederland op om bij de komende gemeenteraad verkiezingen vooral op de PvdA te stemmen en ‘anders op onze ‘gabbers in crime’ de VVD-misdaadgroep’. Op vragen waarom de ‘PvdA Zot–Plasterk’ als Boss van de AIVD nooit heeft ingrepen weigerde hij kwaad antwoord te geven en verwees daarvoor naar DENK(niet na)nl.

Mededeling van grote Importantie voor het Volk:
Wordt lid en/of Stem op de” Stem van de Straat partij”(Video) met de enige niet liegende Partijleider ing Steve Brown(Video) in NL. De Victorie begint bij de Stem van de Straat partij voor het kaalgeplukte Volk. Stem aankomende Gemeenteraad Verkiezingen Amsterdam op de Stem van de Straat partij en maak een einde aan de Rat in pak(pedo)- corruptie in heel Nederland.