(van onze Corrupte Banencarroussel redactie)

AMSTERDAM-NOIRCorrupte deel van de Kamer verwerpt PVV-verzet tegen Marcouch en ‘PvdA Banencarrousel’(Video).
De beruchte ‘PvdA-Banencarrousel‘  blijft maar door draaien met toestemming van Rutte op volle toeren en kent geen schaamte en remming( Video).De PvdA ‘Kapo-Jetta Klijnsma’ wordt de commissaris van Taxfree ‘Graai-King Willem’ in Drenthe als beloning voor haar zware misdaden jegens de Wajong Jongeren, de werklozen en de Gepensioneerden en nog vele andere zwakke groepen in de samenleving. De corrupte meerderheid CDA,CU,VVD en PvdA van de Provinciale Staten hebben de ‘Mega-crimineel Klijsma’ voorgedragen. Ze volgt de corrupte PvdA-Hoer Jacques Tichelaar op, die moest vertrekken nadat hij zijn ‘Maffia-schoonzus& familie’ had aanbevolen voor een opdracht in de provincie. Hij zit inmiddels al tijden in het Luxe Wachtgeld, maar hoort thuis in de cel. De Drentse Staten zegden daarom het vertrouwen in hem op en gaan nu in zee met de meest gehate lid van het ‘Pluk de armen kaal regiem-Rutte &Asscher’ .

Zomerreces geldt niet voor ‘Banencarrousel’.Van Gent (GL) wordt ook’ Graai-Burgemeester’ (Video).

De PvdA ‘Showbizz-Invalide’ ‘Kapo-Klijnsma’ is staatssecretaris van aSociale Zaken en geen Werkgelegenheid  voor ‘Jan met de Pet’ in het demissionaire ‘Pluk de armen kaal- Kabinet-Rutte&Asschre II’. Zowel Tichelaar als Klijnsma zijn lid van de PvdA-hoertjes en ze doen niet onder voor elkaar in corruptie, gewetenloosheid en onmenselijkheid.Tichelaar stapte 1 maart op, VVD ‘Gangster Jozias van Aartsen’ was in de tussentijd de waarnemend commissaris.

 

‘Jan met de Pet’ is  verloren in Drenthe met de komst van’ Kapo Klijnsma’.

‘Kapo-Klijnsma ‘(60) is geboren in Hoogeveen en dat was een zwarte dag voor de werklozen, gehandicapten, armen en bejaarden met een klein pensioentje. In het Dagblad van het Noorden noemt het ze “hartstikke mooi dat ik nog mag door graaien en niet de cel in hoef  en dat ze teruggaat naar haar  corrupte en onmenselijke roots. “Ik ken de mensen Ratten in Drenthe, in Nederland, in Brussel. En ik vind het heel fijn dat ik in Drenthe de Ratten in pak(Video) mag helpen om alle corrupte ontwikkelingen van de Elite verder op de kaart te zetten net zo als ik dat voor mijn ‘Godfather Rutte’ en zijn VVD-misdaadgroep(Video) heb gedaan.

Participatie-wet voert de ‘Sarphati-armenarts’ weer in en verbied Tolerantie en Barmhartigheid(Video)

Provinciale Staten wordt bestuurd door de `Nep en Fop Christen CDA’, de ‘CU-Incest-Bijbelbelt’, ‘PvdA-hoertjes’ en ‘VVD-misdaadgroep’ en die brallen dat Klijnsma zich kenmerkt door authenticiteit, daadkracht en humor en als geboren Drentse een sterke passie voor de provincie misdadige Elite heeft. Dat zij kan liegen dat zij barst en een bord voor haar kop heeft waar men u tegen zegt en totaal gespeend is van elk greintje menselijkheid daar horen wij het CDA, de VVD ,de PvdA en CU niet over en dat is logische wat zij zijn precies het zelfde als ‘Kapo Klijnsma’.