(van onze ‘PvdA-Fraude-Islam- Untergang’ en ‘VVD-Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Islam-Rechterhand Taleb’ van Burgemeester Van der Laan geschorst wegens leiding geven aan een ‘Radicale-Islam-Criminele-Fraudeen Witwas-Organisatie’ (Video).Waarom is Taleb geen Kroongetuige geworden ? Er is immers 400 miljoen euro verdwenen in de Amsterdamse Wethouders Asscher en Achmed Aboutaleb en Van der Laan Corrupte Beerput: “Topje van de ‘PvdA Fraude-IJsberg’:400 miljoen in de PvdA ‘Imam-Samsom’ ‘Nep en Fop reïntegratiebureaus’ verdwenen” (Video). De PvdA Burgemeester ‘Radicale-Islam-Fraude-King-Eberhard van der Laan’ van ‘Yuppie-Amsterdam’ heeft zijn voormalige rechterhand in fraude-crime op het gebied van (de)radicalisering Witwassen, Saadia Taleb strafontslag gegeven. Taleb was al geschorst met behoudt van haar Mega-salaris +Luxe ‘ISIS-onkosten’,maar hoorde al lang en breed in de cel te zitten. Maar uit selectieve en beperkte onderzoekje (Doofpot) blijkt de verdenkingen zo ernstig zijn tegen haar dat de gemeente haar definitief de laan uitstuurt, maar niet haar ‘Godfather Van der Laan’. Zijn duistere en criminele rol mocht niet worden onderzocht. De Burgemeester van der Laan werd de Hemel in geprezen bij de ‘Subsidie-Vreters’ de VPRO Zomeravonden en zijn ‘Rechterhand Taleb’ gaat de’ PvdA Kapo-Klijnsma’ ‘Honger-bijstand’ in of bij ISIS en anders in de Marokkaanse hasjhandel. En wie zal het zeggen meldt zij zich als nog aan als Kroongetuige. Dan wordt zij de eerste Kroongetuige (Klokkenluider) die de ‘VVD-Justitie’ niet wil hebben, laat staan Taxfree-Miljonair maakt. Dat doet Justitie uitsluitend voor Moordenaars.

Echt Amsterdam kijkt niet naar Zomergasten met ‘Radicale-Islam-Fraude-King Van der Laan’(Video).

Dat is laatste in bijzonder vreemd en riekt op zijn zachts gezegd naar rechtsongelijkheid en zware corruptie als men dat bijv. afzet tegen het zogenaamde Liquidatie Proces. In dat proces heeft men meer dan 30 miljoen euro uitgegeven en twee Moordenaars Peter La Serpe en Fred Ros tot Taxfree Kroongetuigen Miljonairs(Video) gemaakt om de leiding (vermeende Godfather Holleeder en Soerel) en hun ‘rechterhanden’ levenslang achter de tralies te krijgen. Maar nu even niet. Nu ontslaat de Godfather van der Laan één van zijn ‘rechterhanden in crime’ Taleb en daarmee is voor hem en de voor het merendeel corrupte Gemeenteraad en de ‘VVD-Justitie’ de kous af.

Waarom in dit soort (politieke)- Elite-Rat in pak -misdaden'(Video) van Van der Laan, Asscher, Aboutaleb,(etc.) en nagenoeg alle Top VVD-ers nooit vervolgd wordt en wel het kleine Grut als Taleb legt de Partijleider van de Straat ing Steve Brown(Video) in de video hierna uit: