( van onze’ VVD- Klasse-Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-  Hennis schuldig aan 2x dood door schuld, maar wil lachend aan blijven als Minister van Defensie.
Rutte staat achter haar(Video). Hennis gaat nu over lijken om haar hachje te redden en stelt contra expertise  Nep en Fop onderzoek  in om tijd te winnen.Waar blijft de King Willem als hoofd van de Strijdkrachten en zijn ‘Queen Exotica’ nu, die er meestal als de kippen bij zijn om hun (valse) medeleven te betuigen aan slachtoffers (Video)?

Verdwijnt louche Wapenhandelaar Hennis en haar corrupte Defensie Top in de cel?
In een land waar de Rule of Law heerst zou zij  en haar Top zonder meer de cel in verdwijnen. Maar in Nederland waar Justitie al jaren in de wurg greep zit van de ‘VVD-Pedo-Demmink’- Klasse Justitie is het ergste wat haar kan overkomen Wachtgeld, Bank directeur of informateur (denk aan bijv. de ‘Shell Moordenaar Gerit Zalm’) en een Koninklijk onderscheiding van Taxfree ‘Graai- King King Willem’. Vijf commando’s uit het Nederlandse leger doen aangifte tegen hun werkgever de VVD Minister ‘Yab Yum Hennis’ na een dodelijk ‘ongeluk’ met een collega op een schietbaan vorig jaar. Ze verwijten Hennis en haar corrupte Ministerie van Defensie dood door schuld. De advocaat van de commando’s Michael Ruperti bevestigt dat na een bericht hierover in het AD vandaag. In Ossendrecht werd een 35-jarige commando vorig jaar per ongeluk doodgeschoten tijdens een schietoefening.

Hennis en de Top was gewaarschuwd: Voor Wapenhandel regeert Kabinet Rutte wel over zijn Graf en verlengt militaire ‘Moord&Rap en Roof missies’(Video).
RTL Nieuws bracht begin dit jaar aan het licht dat de schietbaan niet voldeed aan de regels, omdat de dunne wandjes op de schietbaan kogeldoorlatend waren. Er waren daarnaast geen duidelijke regels, instructeurs werden niet goed opgeleid, en er was een tekort aan deugdelijk lesmateriaal. Kortom levensgevaarlijk, maar ja het gaat hier tenslotte om Kanonnenvoer volgens Kamp, Hennis, Koenders en Generaal Middendorp.De Onderzoeksraad voor de Veiligheid concludeerde later dat de legertop en Hennis herhaaldelijk was gewaarschuwd over onveilige situaties op de schietbanen, maar dat de noodzakelijke maatregelen niet werden genomen.

Nieuwe dreun ‘Yab Yum Hennis’ doet haar niet minder lachen.
Nu hebben vijf collega’s van de omgekomen commando hun advocaat opdracht gegeven om aangifte te doen tegen hun eigen werkgever Hennis. De aanklacht van de commando’s is gericht tegen de ‘ambtelijke corrupte- kliek en de militaire top in Den Haag’ en Hennis.De opmerkelijke stap is een nieuwe dreun voor VVD minister van Defensie Wapenhandel  ‘Yab Yum Jeanine Hennis’. Zij ligt al zwaar onder vuur na een vernietigend rapport van de Onderzoeksraad voor Veiligheid over de dood van twee militairen in Mali en blijft maar waanzinnig lachen. En heeft Hennis nu een contra onderzoek naar het rapport van de Onderzoeksraad ingesteld wat een klap in het gezicht is van de nabestaanden, want de uitkomst bevalt haar niet.