(van onze ‘VVD-Pride-Pedo-Klasse-Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Verdonk 4 jaar Labbenkakken in het Luxe Wachtgeld en daarna de ‘Rat in Pak-Fraude’ in. En nu mag Verdonk niet meevaren op de ‘VVD-Gay Pride-boot’(Video) met als vaste  Captain ‘Rose-Pedo- Ed Nijpels’ en als feestelijke stuurman de ‘VVD -Shell Gangster-Drag Queen Zalm’. En daar gaan we weer: Er is weer een Top VVD-er betrapt op Megafraude, Witwassen en oplichting en deze keer is het Rita Verdonk, de VVD man-vrouw( Transgender) die nog wel voor extreem onmenselijke straffen was voor de Volkse Kruimel Crimineeltjes. We zijn nog maar net bekomen van de ‘Mega- Fraude’ van 30 miljoen van de inmiddels Ex Voorzitter van de VVD-Misdaadgroep de ‘Lijkenverbrander Keizer ‘of de volgende ‘VVD-Gangsterin Verdonk’ is al weer betrapt op ‘Mega- Fraude’. Het ironische dan wel extreem wrange aan deze misdaden is dat uitgerekend de VVD-Misdaadgroep pochte de Misdaad keihard aan te gaan pakken met hun Crimefighter ‘Volksonderdrukker-Griezel Teeven’, die ook al het veld moest ruimen wegens liegen als een ‘VVD-Psychopaat’ en Witwassen van Drugsgelden.Het is definitief over en uit met de duistere rol van voormalig VVD-politica ‘Gangster Rita Verdonk’ als Nep en Fop-sollicitanten-speurder. Vrijdag werden oude stoelen, tafels en de administratie van haar gestrande Fraude en ‘Witwas-bedrijf’ weggehaald bij haar kantoor aan huis in Nootdorp, in opdracht van boze aandeelhouders.Ruim een maand geleden besloot de ex- VVD-Minister van Vreemdelingen Duistere zaken en geen Integratie Verdonk (61) op te stappen als ‘Graai-Bestuurder ‘van haar ‘Nep en Fop-onderneming CVMonitor, omdat ze de kas had leeg gepunterd en ze geen enkele opdrachtgever had. „De financiële middelen ontbreken om door te gaan met plunderen en roven voor Rita en Familie. Ook geestelijk en lichamelijk kan ik het thans niet meer opbrengen”, schreef ze aan haar opgelichte aandeelhouders. Dat wekte terecht grote woede bij de geldschieters, die haar ruim driekwart miljoen euro leenden op basis van een volgens haar op handen zijnde niet bestaande Mega-opdracht van het corrupte VVD ministerie van  Klasse Justitie van ‘Aasgier Stef Blok’. (hij vaart vandaag mee als uitkijk in het Kraaiennest)  Die opdracht kwam nooit, waardoor de aandeelhouders zich terecht door haar en de VVD-Misdaadgroep opgelicht voelen.

Pracht-(Oplichting’s)- idee, maar het was pure Projectie (psychologie).
Aanvankelijk leek het een pracht-idee: de voormalige VVD-minister die een dienst aanbiedt waarmee haar oude ‘Gabber in crime’ van de VVD bij hun ‘Graai en Naai Ministeries’ zich kunnen weren tegen sollicitanten die frauderen met (nooit gevolgde) opleidingen op hun cv. Maar het werd een regelrechte flop. Opdrachten bleven uit, terwijl het geld razendsnel op ging aan management privé kosten voor Rita zelf en de door haar ingehuurde familieleden met (nooit gevolgde) opleidingen op hun cv, onder wie haar half debiele zoon, Junkie dochter en zus ( speelde jaren de Hoer voor bejaarde ‘VVD- Bobo’s’).Inmiddels hebben de aandeelhouders een andere bestuurder benoemd. Zij meldde zich gisteren aan de deur in Nootdorp en eiste de duistere foetsie administratie van het Nep en Fop bedrijf op. Verdonk schonk geen zuivere koffie, terwijl een verhuizer dozen, oude stoelen en printer uit het kantoor sleepte. De computers van haarzelf, haar zoon en haar zus hield Verdonk achter, omdat die volgens haar eerst nog „leeggemaakt” dienen te worden, wat in beginsel verduitsing is en waarvoor de gewone Nederlander de cel in gaat.

Verrast door Rat in pak gedrag van de Ex VVD Verdonk. ‘Gay-Meester Rutte’ claimt New York terug voor de VOC en de ‘VVD-Gay-Parade(video)’.
De nieuwe kennelijk naïeve Bestuurder is daar verrast over, aangezien de overdracht al weken geleden is aangekondigd. „Dit voelt niet goed. Als je iets moet verwijderen, heb je iets te verbergen”, aldus Stephanie Eikhoudt. Verdonk noemt dat „Flauwekul. Ik wil er alleen privégegevens afhalen hoe ik al jaren de boel oplicht en lieg als rechtschapen VVD-er die Trots is op Banana-Fraude Nederland. Maandag lever ik ze nadat ik alles heb gewist alsnog in.” Wij hebben Verdonk per omgaande op het” Elite-Gangster Billboard” geplaats waar inmiddels zo een beetje de hele Nederlandse Top van de Politici en Bestuurders op hangt, Verdonk is daarnaast bijzonder boos dat deze volgens haar kwaadaardige berichten in de Pers zijn verschenen, want zij was gevraagd als ere Kapitein op de gesubsidieerde ‘VVD- Gay-Pride- boot’ samen met ‘Rose- Pedo Ed Nijpels’ en nu mag zij alleen meevaren in de toilet  als toiletjuffrouw en verplicht de cocaïne dealen(Video) en dat houd in dat zij steeds wordt lastig gevallen door de ‘VVD-Junkie’ Gordon met zijn vaste illegalen (te jonge) ‘Schandkapen-Crew’.