( Van onze strijdvaardige Homo en Lesbo redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De PvdA IJdeltuit en Boss van de ‘AIVD Ronald P.’ was  de vertegenwoordiger van het “Lieg en Bedrieg Kabinet” Ronald Plasterk Gay pridetijdens de Gay Canal Parade Amsterdam 2015 en gaf overal te pas en te onpas ‘Bral-commentaar’. Maar hoofdzakelijk was hij te zien bij AT-5 en bralde aldaar dat er nog veel moet gebeuren wat betreft de acceptie van Homo’s ,Lesbo’s en het bestrijden van de Corrupte Politici, politie en Justitie. En daarmee zijn wij het voor een keer helemaal eens met de ‘PvdA-IJdeltuit P., die er voor deze gelegenheid verkleed bij liep als Liberace net uit de kast. Maar hij vergat even voor het gemak dat zijn  anti-Homo regering steunt op de SGP, die bij wijze van spreken niet onder doet voor het “ISIS-Abortoir” als het gaat om hun opvattingen tegen onze Homo brothers en Lesbo sisters. Grappig was het wel om te zien dat “Lord-Cocaïne” ,een Schotse Labor party partijgenoot van de PvdA achter de rug van Ronald steeds probeerde in beeld te komen met wat Ape stoned te jonge Volkse Hoertjes van de Zwerfboot. AT-5 deed er alles aan om de ‘Cocaïne Lord’ en zijn zwerfhoertjes uit beeld te houden en dat is logisch, want ook zij moeten net als hun grote broer de Staats-NOS aan hun subsidie denken.

Feest en Rouw gaan liederlijk samen op de Gay Pride Canal Parade.

Ook was Ronald als Boss van de AIVD(= berucht voor kinderen lokken) weer eens het levend bewijs dat de politie en de AIVD even blind zijn  voor het feit dat terwijl hij daar stond te brallen de grootste cocaïne omzet van het jaar wordt gehaald. Typisch het laffe gedrag van een ‘Top PvdA-Graai-man’ in dienst van de VVD-misdaadgroep en Goldman Sachs. Nu is het een publiek geheim dat de VVD-Gay boot al jaren wordt gesponsord door Goldman Sachs met dank aan de Captain van de boot ‘Rose Pedo Ed Nijpels’. Ed gaat altijd helemaal los en loopt de hele dag te zwaaien met zijn Kroonlid uit zijn broek. Dat er minimaal onder de opvarende van de VVD-boot (en elke andere boot) een paar onsjes coke bevind en wat illegale te jonge ‘Onno-Hoes Schandknapen’wil Ronald P. graag stil houden. Ook liep de PvdA oplichter Liberace   Plasterk tot vervelens toe de hele dag zijn kapitale villa te koop aan te bieden. Misschien hoopt hij wel stiekem nu het gros van de Top VVD-ers Ape stoned waren dat zij nu wel zijn kapitale villa direct zouden kopen voor een miljoen euro.

Heerst in Amsterdam een ‘VVD Cocaïne-Klasse Justitie’ tijdens de Gay Canal Parade?
Op iedere boot bevindt zich minimaal een onsje cocaïne zo niet een pondje. Nog nooit heeft de onderbetaalde Politie ook maar een gram in beslag genomen op geen enkele boot of bij de 800 duizend aanwezigen. Is dat toeval? Of is dat beleid van de VVD Minister van Klasse Justitie ‘Gay-Guy Fraudeur-Steur’? Nee, cocaïne wordt alleen in beslag genomen voor en na de Gay Parade bij de Volks-gangsters. Maar tijdens de Gay Parade even oogjes dicht, want voordat men het weet zit anders de halve Top van de VVD verschut indien men de wet zou handhaven. Nu even geen zero tolerence beleid van de VVD Crimefighter ‘Volksonderdrukker Griezel Teeven’. Teeven sluit zich rond deze ‘Gay-snuif dagen’ op in zijn kelder, zodat hij in ieder geval een Alibi heeft.

Taboe tijdens de Canal Parade: Rumoer om aanranding vreemdelingen en kinderen in Fred Teeven zijn ‘IND-sexhuizen’. (Video)
De VVD Gay-Guys hoort men deze dagen ook niet over het feit dat hun Crimefighter Teeven als Boss van de IND Homo’s en Lesbo’s die politiek asiel zochten in Nederland als beesten behandelde en vaak terug stuurde regelrecht de dood in. (De Vrije Universiteit (VU) en het COC onderzochten hoe de asielprocedures van homo’s in Nederland worden behandeld. Zij concluderen dat homo-asielzoekers gevaar lopen bij terugkeer naar hun land van herkomst omdat de immigratiedienst de ernst van de situatie niet heeft ingezien. BronVU Fleeing Homophobia)

Misdaadjournalisten doen het in de broek voor de “ VVD-Uglies” zonder Alibi.
En waar zijn Teeven zijn befaamde beruchte Misdaadjournalisten als ‘Geilneef Peter R. ‘en ‘Politiescribent John van der H.’ om de cocaïne dealers en de ‘Demmink-Jongens Pooiers’  te ontmaskeren en (onrechtmatig) aan te houden. Dat is toch hun ‘Riool- Kijkcijfers-handels- merk’. Ook deze misdaad-‘journalisten’ zijn  nu even niet aan het werk op grond van orders van hun ‘Maffia-Boss John de Mol’. Want anders zouden zij hun snuivende college BN’ers als Johnny de Mol Jr., “Goor en Geer’  en ‘Pedo Evert Santegoed’, etc. en de hele redactie van ‘RTL Riool- Boulevard‘  en DWDD  met hun liederlijke snuivende Matthijs van Nieuwkerk verschut helpen om er maar een paar van die Snuifdozen te noemen.

1000 arbeiders kinderen verkracht door één Pedo-BN’er Jimmy Savile.In Nederland Nul(Kuch). AIVD van Ronald Plasterk weet niks.
De dagen voorafgaande aan de Gay Canal Parade zelf zijn de Top dagen van het jaar voor de Cocaïne dealers en “Jongens Pooiers”  (die ook nooit door de AIVD worden opgespoord(Kuch)) in Amsterdam.  Dat weet iedereen, behalve kennelijk de Amsterdamse politie en Ronald Plasterk want er wordt nooit, maar dan ook nooit in de Gay kringen rond die dagen ook maar één cocaïne dealertje  gearresteerd. Hoe kan dat? Is dat toeval? Of heeft dat te maken met het feit dat het die dagen wemelt van de VVD (Gay) Kopstukken en hun PvdA kontelikkers in Amsterdam-Noir? Heeft de politie geheime Haagse-instructies  die dagen een oogje dicht te doen inzake Cocaïne dealers en ‘Jongens Pooiers’ en snuiven ? Het moet haast wel, want de van de cocaïne stijf staande Gay-Guy’s en Girls stuiteren zo wat van de boten af.

Hoe het ook zij wat ook nog opvallend was dat de ‘Rat in pak Boot’ ontbrak. Maar ook dat is wel te begrijpen, want die blijven liever in de kast en knijpen de kat (= Jan met de Pet) in het donker. Bovendien hossen er genoeg Ratten in pak mee op de VVD en de gesubsidieerde PvdA boot, die een lange neus trekken tegen de “Labbekakkers”.

Tot slot: De PvdA ‘IJdeltuit Ronald P.’ heeft uiteraard Volksnieuws uit Amsterdam geblokkeerd, want hij kan slecht tegen de Waarheid: Het volgen van @RPlasterk en het weergeven van de Tweets van @RPlasterk is voor jou geblokkeerd.

Ronald Plasterk Twitter