( van onze buitenlandse Leugen-correspondent te New York)

Mark RutteAMSTERDAM-NOIR-Voor een dag geen ‘Pluk de arme kaal-premier’ en geen ‘Über VVD Gaylord, maar als meester in de Dutch Elite (pedo)leugens voor een Elite High school in New York.     Fransje Timmermans was elders in New York auditie aan het doen met zijn inmiddels wereldberoemde ‘SBS-Tokkie-Huil-act’ bij een stand up comedian bar. Uit onze onbetrouwbare Showbizz -Vuilnis bron te New York hebben we vernomen dat hij heen is gestuurd met de boodschap eerst maar eens een kilo of twintig af te vallen. ‘Queen Exotica Maxima’ was ondertussen shopping in New York, dus die kon even geen kwaad doen.

Kwade tongen beweren echter dat zij de spannende afwerkplekken bezocht, alwaar haar schoonvader ‘Prins-in ben niet gay- Claus’ de New Yorkse toiletten afschuimde. Hoe het ook zij het Staats-reisje van het drietal met gevolg kostte de Nederlandse belastingbetaler zo’n kleine 3.5 miljoen euro en daar horen wij uiteraard de NOS en de Telegraaf niet over.

Mark Rutte kroop gisteren voor de Elite klas om niet te vertellen over de misdaden tegen de menselijkheid van de Dutch VOC.
guards Mark Rutte
Ook niet over het feit dat vele inwoners uit de huidige USA- Ghetto’s ooit door Nederlandse slavenhandelaren op de meest walgelijke en onmenselijke wijze als ‘Bio-vee’ naar de USA zijn versleept (noot1). Daar kan zelfs het huidige ‘ISIS-Abattoir’ nog wat van leren, niet dan? ( VOC moordde drie Banda-eilandjes in Indodensie compleet uit om de handel in kruidnagel veilig te stellen.( in de naam van God? (Noot2))
Ook niet over de honderdduizenden arme Nederlandse sloebers, die om te overleven aangewezen zijn op de Voedselbanken. Uiteraard ook niet over de duizenden en duizenden gewone mensen, die inmiddels hun huis zijn uitgezet. En al helemaal niet over de stinkende ‘VVD-Pedo-Doofpot Joris Demmink & Ivo Opstelten’.
Nee,Rutte gaf geen les in Fergusson of één van die 100 duizenden andere USA-Ghetto’s. Ziet u het al voor u. De ‘VVD Gay Rutte’ in de Black Ghetto’s’ les geven over de slavenhandel van de VOC en de Amsterdamse Liederlijke, snuivende  en zuipende ‘VVD Gay-parade’?
Maar over wat dan? En wie zou dan zijn VVD White ‘VOC-Ass’ van Rutte moeten bewaken in de Ghetto’s? De YMCA-Police?
Zijn Nederlandse ‘Bata-politie bewaking’ met loonbeslag?
Die durven zelf niet eens de Ghetto in voor die paar rot centen, die zij als salaris krijgen.

Ook zweeg hij over het feit dat hij zo ruig is als een ‘VVD-borstel’ van het kaliber first Class ‘VVD Valse-Nicht Onno-Schandknapen-Hoes’. En over het feit dat zijn VVD Misdaadpartij onder leiding van de oude, maar nog altijd actieve ‘Banen en Kinder Graaier Rose Ed Nijpels’ zuipend, snuivend en dansend in een leren speedo één keer per jaar gesubsidieerd door de Amsterdamse grachten vaart en een lange neus trekt naar al die domme (werkloze) arbeiders, die op Mark Rutte zijn hoertjes de PvdA hadden gestemd.

Rutte gaf zijn schaamteloze leugen–bral aan Amerikaanse Elite leerlingen van de  Loyola High School over zijn VVD- Nederlandse geschiedenis in de grootste stad van de Verenigde Staten ( schoolgeld 17.870,- dollar per jaar). En hij gaf daarbij aan dat hij New York wilde gaan wonen, nadat hij uitgeroofd is in “Banana-Fraude-Nederland”. Hij werd enthousiast en bralde te willen gaan werken bij één van de grootse Misdaadbaken van de wereld Goldman Sachs. Desnoods als Gay-guy voor de directie-gangster van de verkeerde kant(en)…. De ‘Staat- NOS’ in vereniging met de Neo Nazi Telegraaf maakten hun Tokkie lezers en kijkers wijs dat Rutte een echte sociaal werker is met zijn VVD (stenen) hart op de juiste plaats.

Noot: ‘ISIS –Misdaden’ van de VOC.
Toen Nederland rond 1600 haar handelsgebied ging uitbreiden werd zij ook betrokken bij de slavenhandel. In de Hollanse transatlantische slavenhandel speelde de WIC (West-Indische Compagnie, 1621-1792) de grootste rol. Tussen 1621 en 1730 heeft de WIC ongeveer 273.000 slaven naar Amerika gebracht om te werken op de plantages. In die periode had de WIC een monopolie in de transatlantische handel. Na die periode hebben ook verschillende andere Nederlandse ondernemingen slaven getransporteerd naar Amerika. Van 1730 tot 1803 waren dat ongeveer 257.000 mensen. Omdat er ook slaven van Afrika naar Amerika gesmokkeld werden gaat men er van uit dat er door de Nederlanders zo’n 550.000 slaven over de Atlantische Oceaan verhandeld zijn. In totaal zijn tussen 1500 en 1850 tien tot elf miljoen Afrikanen naar Noord- en Zuid-Amerika getransporteerd. ( bron: De VOC Site )

Noot: De ‘ISIS-schaduwkant van de VOC-mentaliteit
‘De oorlog bracht wel een opmerkelijk nevenproduct voort’, zegt Van Galen. ’Grote aantallen krijgsgevangenen werden buitgemaakt die later verhandeld zouden worden als slaven. Belangrijkste afnemer van deze slaven was de VOC. Om controle te krijgen over de waardevolle specerijenplantages op de Banda-eilanden had gouverneur-generaal Jan-Pieterszoon Coen in 1621 naar schatting 15.000 mensen uitgemoord. Door deze massale slachting had Nederland weliswaar ’s werelds enige bron van nootmuskaat en foelie in handen, maar waren er geen arbeiders meer om op de plantages te werken. Slaven uit Arakan boden uitkomst. (Born: kennislink )