(van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Gangster-Varkensbaron-Beul-Straathof’ had vrij spel van PvdA ‘Banencarrousel-Martijn van Dam(Video).
Staats-NOS:”Onze Martijn van Dam is een goede en deskundige PvdA man, maar pas op voor Poetin,Wilders en Holleeder(Video).Het’ PvdA-Monster -Martijn van Dam’ heeft de facto 10.000 x meer schade aan de maatschappij aangericht dan Willem Holleeder, die door de Pulp-Media Maffia onder leiding van ‘Politiescribent John van den Heuvel’(Video) en de ‘Insluip-Geilneef -Junkie Peter R de Vries’(Video) tot het misdadige Monster van Nederland is gebombardeerd(Video).

‘Misdadige-Waanzin’ van de Gevestigde Orde Partijen: ‘Kippen-Gifmengers’ van de ‘BIO-Industrie-Maffia’ vangen miljoenen vergoeding en ‘Jan met de Pet’  afgeperst meer ‘Maffia-Zorgpremie’ te betalen.
Onder het corrupte Dier en Mens moordende regiem van de PvdA staatssecretaris Martin van Dam heeft de misdadige ‘Bio Industrie-Maffia’ (in hoofdzaak aanhangers van de occulte splinterpartijtjes het corrupte CDA en de Gekke ‘Bijbelbelt CU en SGP’ en de VVD-misdaadgroep) vrij spel met als gevolg o.a. 200 duizend levend verbranden varkens en nu miljoenen giftigen eieren in de schappen van de Winkels en Supermarkten en 76 doden door de Q-koorts. Tot 2007 werden jaarlijks ongeveer twintig mensen in ons land ziek van Q-koorts. In 2007 waren dit 168 mensen, in 2008 1.000 mensen en in 2009 ruim 2.300. Pas sinds medio 2008 is de overheid maatregelen gaan treffen om verdere uitbraken van de ziekte tegen te gaan. Sindsdien loopt het aantal menselijke besmettingen terug; in 2015 waren er slechts 22 meldingen. In totaal zijn er (preventief) 62.500 geiten en schapen geruimd. In Nederland zijn nu alle bedrijven Q-koorts vrij(kuch). Met verplichte vaccinatie en strenge controle probeert men nieuwe uitbraken te voorkomen. Er zijn veel meer mensen overleden aan de gevolgen van Q-koorts dan gedacht, zegt de stichting Q-support. Het dodental stond op 26, maar dat is nu bijgesteld naar 74.De uitbraak van Q-koorts in Noord-Brabant, begonnen in het dorp Herpen, was de grootste geregistreerde uitbraak ter wereld. Er waren ruim 4000 gemelde patiënten, maar het werkelijke aantal liep waarschijnlijk in de vele tienduizenden. Q-koorts wordt meestal overgedragen van geiten op mensen. Aan de gekkekoeienziekte zijn in Nederland officieel 3 mensen overleden. Bij de ziekte van Creutzfeldt-Jakob sterven de hersencellen in snel tempo af. Het is te vergelijken met een snel verlopende vorm van dementie, veroorzaakt door een eiwit dat gaten in de hersenen maakt. Er zijn twee verschijningsvormen. De ene vorm wordt genetisch overgedragen en daaraan overlijden jaarlijks twintig mensen. De andere wordt veroorzaakt door de gekkekoeienziekte.

Jongeren negeren massaal Corrupte NPO van ‘PvdA-Crime-Boss Martijn van Dam’!
Waarom zit Van Dam en Demmink en Eurlings en de 300 + Ratten in pak(Video) niet in de cel? Dat legt Steve Browen in de video repproage hierna uit en a.s. maandag in “True Summer Crime Time (promo)”.

Partij van Dieren strijdt al jaren tegen ‘Maffia -puppy handel en ‘PvdA Boef Martijn van Dam’.
Voor al deze  ‘Mega-moorddadige-misdaden’ tegen Mens en Dier is van Dam niet gearresteerd, maar beloont met een ‘Mega-Graai Baan’(Video) bij de dr. Goebbels ‘Staats–NPO'(vangt 960 miljoen euro subsidie per jaar van’ Pinocchio Rutte’ en zijn PvdA ‘NSB-loopjongen Asscher’). Ook worden de daders van deze ‘Bio-Industrie-Maffia’ nooit gearresteerd door de corrupte  ‘VVD-Justitie’ van de Minister Gangster ‘Aasgier Stef Blok’. Integendeel de ‘PvdA-Banencarrousel’ smeerpoets Van Dam liet zich gisteren ‘interviewen’ door zijn toekomstige journalisten corrupte ‘Propaganda-loopjongens’ van de ‘Staats-NPO’ en aldaar bralde hij dat hij er alles aan gaat doen om de ‘Bio-Industrie-Maffia’ kippen gifmengers hun schade te vergoeden uit de knip van de belastingbetalers. Over de schade die het Volk heeft opgelopen door vergiftigde eieren te eten gaf deze corrupte ‘PvdA-drol’ geen enkel TOK en dat vond de ‘interviewer’ van de Staats-NOS prima, die gaf niet één enkele kritisch TOK.

NOCNSF wilde af van ‘Vrouwenmepper Eurlings’ na mishandeling en beroving ex-Callgirl(Video) .

Maar goed wat kan men ook verwachten van een duister Land waar Psychotische criminelen als de ex hoogste OM Boss, de Top VVD-er ‘Pedo-Rapist -Demmink’ en de ex CDA- Minister de Vrouwenmepper en berover ‘Captain Gay Eurlings’ ook nooit een dag in de cel hebben gezeten en vrolijk in de rondte springen als een vrije  en blije uitloop scharrelkip die zich volvreet bij o.a. NOSNSF.

Braking News:De meeste ‘Bijbelbel-Incest-Kerken’ in de ‘Gelderse- duistere- eieren -Vallei ‘besteden zondag aandacht aan de ‘Gif-eierkwestie’, die veel Christelijke Duivelse Maffia-pluimveehouders met een hoofd van een groot Ei in het gebied heeft getroffen. Sommige corrupte dominees betrekken de besmette eieren in hun preek, anderen doen een voorbede om de getroffen ‘Maffia-boeren’ te steunen. Ook de ‘CU-Bijbelt boss Segers’ is sinds gisteren al de hele dag aan het bidden voor zijn criminele ‘Gif-mengers- kiezers’ die systematisch Dieren mishandelen.