(van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De PvdA ‘Gluiperd Dijsselbloem‘ komt in Varoufakis’ boek over als kruiperige, schijnheilige en zonder meer achterbakse, corrupte opportunist.
M.a.w een ras PvdA-hoertje. Een ‘PvdA Gluiperd’ die zich misdraagt als een untermensch over de rug van de kaal geplukte en weerloze EU massa( 50 miljoen(Video))  en zo noemen wij hem al 4 jaar in woord en beeld. Daarnaanst kwalificeren wij hem daar bovenop nog terecht als een Land en  arbeiders verrader.De man hoort domweg gewoon in de cel met TBS, maar zit binnenkort in de Tweede Kamer voor het ‘Obscure- Banencarrousel-partijtje'(Video) de PvdA-hoertje van de VVD-misdaadgroep. De titel van het boek is: “Adults in the Room- My battle with Europe’s Deep Establishment”. Conclusie? Wat de ‘Elite-Maffia-Trojka’ doet is nog extremer dan progressieve critici denken. Dit is een agenda voor een bikkelharde Neoliberale-(VVD,CDA,D66 en CU-Shell)- ‘Nieuwe Orde’ goedgekeurd door de Bilderberg Crime Group (Video)en de ‘Maffia G-20′.

 

Hollandse-VOC-delegatie’ van King Willem uitgejouwd voor Nazi en Maffia(Video) op Catwalks Bilderberg2016. NOS geschokt.