(van onze PvdA Untergang redactie i.s.m. onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-PvdA Burgemeester van der Laan: “Ik ben ernstig ziek, niet in mijn hoofd dus ik weet niet wat mijn linker en rechterhand doen en ik ben een GOEDMENS.
De Gemeente Amsterdam heeft topambtenaar ‘Bestuurs-Gangsterin’ Taleb slechts geschorst op verdenking van vriendjespolitiek,Witwassen, Fraude met declaraties en leiding geven aan een  ‘Radicale-Islamitische-Criminele-Organisatie’ (niet de VVD-Misdaadgroep(Video)). Ontslag op staande voet is alleen voor ‘Jan met de Pet’. Die had al in de cel gezeten voor minder.De ‘Nep en Fop-Islam-vrouw’ is de Duistere rechterhand van Burgemeester Van der Laan in de strijd tegen radicaliserende moslimjongeren(kuch). Nou, radicaal was zij en haar misdaadgroep wel, maar dan in het jatten van de Gemeente ( U dus de belastingbetaler )’ Ook heeft zij samengewerkt met de PvdA ‘Gehandicapte (Blinden) -Dief’ de zus van de corrupte PvdA Burgemeester Aboutaleb. Mogelijk nam Taleb het Witwassen voor haar rekening en haar misdaadgroep nam het bedreigen van de gehandicapten voor de Zus van Aboutaleb ( is in middels gevlucht naar Marokko) voor haar rekening.Dat bevestigen bronnen aan onze redactie. ‘Zakkenvuller-Saadia ait Taleb’ werd vorige week donderdag op non-actief gesteld met behoudt van haar riante salaris ( 100 duizend per jaar + onkosten Mega-vergoeding ). De beschuldigingen van de Gemeente zijn zo ernstig dat het eerlijke gedeelte van het Openbaar Ministerie een onderzoek doet naar de smerige zaak tot grote schrik van de VVD Minister Gangster ‘Aasgier Stef Blok‘. Bevindingen uit dit proces gaven aanleiding haar onmiddellijk te schorsen. De gemeente heeft na intern onderzoek de corrupte politie gewaarschuwd, stelt Burgemeester Van der Laan in een brief aan de gemeenteraad over de schorsing. PvdA partijleider Asscher:” Zolang onze Taleb nog niet is veroordeeld blijven wij van de PvdA achter haar staan. Zij zou nog wel Burgemeester worden”. Asscher: “Het is Poetin of Wilders die achter deze Hetze  tegen onze goede partijgenoot Taleb zitten“.

Van der Laan zijn woordvoerder wil over de zaak alleen kwijt dat de schorsing betrekking heeft op ’meldingen over belangenverstrengeling c.q. onregelmatigheden in de bedrijfsvoering’. In gewoon Nederlands jatten als de ‘PvdA- raven’ en gevaarloos en straffeloos Zakkenvullen maar. Dat zou volgens iemand die bekend is met het onderzoek, gaan om de inhuur van een man (haar ‘Loverboy Mounir Dadi’) met wie Taleb een extreem dure relatie heeft of heeft gehad. „Dat gaat om een aanzienlijk bedragen in de tonnen en misschien in wel in de miljoen, geen bonnetjes voor bossen bloemen.” Zo moest zij en haar ‘Loverboy Dadi’ bijv. ontelbare malen voor ‘onderzoek’ naar Marokko, Monaco , Zwitserland en Hawaii. Zij stuurde altijd kaartjes aan Van der Laan met geheime gecodeerde boodschapen:” Top Vakantie”, die hij trots op de muur hing achter zijn bureau.

Contact met Syriëgangers, Drugsdealers en de PvdA Burgemeester-“Uncle Tom”- Marcouch(Video). De zieke ‘PvdA IJdeltuit Plasterk‘ waarschuwt  ‘Jan met de Pet’ om met zijn tengels af te blijven van zijn eerlijke collega’s: 

De vrouw ‘werkt’ al elf jaar voor de corrupte dienst (geen) Openbare Orde en Veiligheid (OOV) en klom in die tijd op tot programmamanager Radicalisering en Polarisatie en Zakkenvullen maar. In die functie heeft ze contact met familie van uitgereisde Syrië-gangers, Drugsdealers Turkse en Marokkaans Spionnen( o.a. de PvdA Tweede Kamer voorzitter Spion Arib(Video)) en Moordenaars, corrupte moskeebesturen en andere Misdadig sleutelfiguren die kennis hebben van radicaliserende jongeren Zakkenvullen. Zeker enkele tientallen Amsterdammers zijn de afgelopen jaren naar het Midden-Oosten gereisd op haar kosten om zich aan te sluiten bij het kalifaat van IS. „De domme of corrupte PvdA Burgemeester vaart blind op haar (geen)kennis”, zegt een goede bekende.In de Stopera is het nieuws ingeslagen als een bom.Gistermiddag zijn de eveneens voor met merendeel corrupte fractievoorzitters vertrouwelijk geïnformeerd, maar geen van hen wil iets over de zaak kwijt, want Van der Laar komt in dit dossier over als een volslagen debiel of anders corrupt tot op het bot. En daar komt geen kanker aan te pas. Wel heerst in de gemeenteraad bij sommige eerlijke fracties waaronder de Partij voor de Dieren ongenoegen over de geheimzinnigheid waarmee het antiradicaliseringsprogramma is omgeven. Financiële verantwoording is er nauwelijks, en vragen over het werk van het ‘Zakkenvullers-team’ worden alleen beantwoord in besloten vergaderingen.Talib huurde veel externe krachten (familie en vrienden) in. Daarbij gaat het onder meer om  ‘Nep en fop-jeugdwerkers’, die fungeren als ogen en oren( Spionnen, Judassen. Loverboy’s en drugsdealers ) in de wijken. Met name in de stadsdelen Oost, Nieuw-West en Noord vindt radicaal gedachtegoed een vruchtbare voedingsbodem, vertellen mensen uit de corrupte veiligheidsketen in de hoofdstad. De Ex Partijleider ‘Imam- Samsom’ die tegenwoordig in het ‘Waste-Management Maffia'(Video) loopt te Graaien reageerde ook: “Die Kut Marokkanen van ons laten zich iedere keer pakken, wat wij al jaren straffeloos doen.

Schoon schip betekent de Doofpot in.
Het voor met merendeel corrupte stadsbestuur heeft onlangs een interim-manager aangesteld bij de dienst OOV, die schoon schip moet maken bij onder meer de radicaliseringsambtenaren(kuch).Het OM wil alleen kwijt dat het onderzoek nog loopt, en zegt niet of Taleb al een advocaat heeft die haar bijstaat en weigert te verklaren waarom zij en haar misdaadgroep niet door een arrestatieteam van hun bed zijn gelicht. Misschien omdat het OM dan ook Van der Laan moet arresteren? Haar mobiele telefoon staat uit en haar nummer op haar voormalige werkplek in de Stopera is uitgeschakeld met behoudt van haar salaris. Mogelijk is zij met haar ‘Loverboy Dadi’ al naar Marokko gevlucht, alwaar zij radicaal met poen lopen te smijten.Wij hebben beide PvdA Oplichters en Zakkenvullers Dadi en Taleb per direct naast hun collega Bestuur-Gangster gezet op het” Elite-Gangster Billboard”. Tot Slot: Men kan veel zeggen over dit zoveelste Corruptie verhaal, maar Dadi en Taleb hun integratie is meer dan geslaagd, want zij gedragen zich niet anders dan alle NL Ratten in pak.

Mededeling van grote Importantie voor het Volk: Wordt lid en/of Stem op de” Stem van de Straat partij” met de enige niet liegende Partijleider ing Steve Brown(Video) in NL. De Victorie begint bij de Stem van de Straat partij voor het kaalgeplukte Volk. Stem aankomende Gemeenteraad Verkiezingen op de Stem van de Straat partij en maak een einde aan de Rat in pak corruptie op hert Stadhuis en daarna in heel Nederland.