( van onze VVD- Klasse -Justitie redactie)

AMSTERDM-NOIR– Eerlijk hard werkend en kaal geplukt eerlijk Nederland (Video) is reddeloos verloren: Gisteren bekende de Tweede Kamer trots achter de corruptie te staan van de ‘PvdA-Banencarrousel’ en gaat daarna voor twee maanden op vet betaald Feodaal zomerreces(Video). Vrijwel de hele Tweede Kamer staat achter de voordracht van ‘Mocro “Unlce Tom” -PvdA-Kamerlid Marcouch’ tot ‘Graai en Naai Burgemeester’ van Arnhem((Video). En dus ook achter het verwerpelijke en de Facto corrupte Banencarrousel die op dit moment op volle toeren draait om alle Top PvdA-hoertjes(Video) van VVD ‘Godfather Rutte’ aan ‘Graai en Naai baantjes’ te helpen. Een brede corrupte meerderheid verwierp donderdag de oproep van de PVV aan de zieke corrupte PvdA Minister ‘IJdeltuit’ Plasterk (Binnenlandse Corrupte Zaken) om niet akkoord te gaan met de benoeming.

De arbeiders verrader Plasterk had de oproep om rechtvaardigheid woensdag al honend afgekeurd en zich dus achter de ondemocratische en corrupte benoeming van zijn ‘Huis-Marokkaans Marcouch’ geschaard en dat is logisch want hij heeft hem immers ook gedumd in Arnhem. Volgens de PVV discrimineert Marcouch omdat hij vindt dat PVV’ers niet bij de politie mogen en daar hebbenzij gelijk in. Wilders benadrukte dat Marcouch als Burgemeester het gezag heeft over de politie wat betreft handhaving van de openbare orde en hulpverlening in de gemeente Arnhem. Toen Wilders dat voorgaande punt inbracht staarde an blok alle corrupte Kamerleden naar het plafond met een rood hoofd. En de zieke Plasterk begon wild met zijn armen te zwaaien en te brallen met een hoog piep stemmetje blijf met je tengels af mijn (Zakkenvullers) Marcouch, Samsom, Otwin van Dijk, Martijn van Dam, Roos Verweij, Martin van Rijn en Henry Keizer.

Behalve de PVV stemde ook Forum voor Democratie (FVD) voor de oproep. Maar FVD deed dat omdat de partij de gang van zaken rond de benoeming van burgemeesters niets vindt. De partij is voor gekozen burgemeesters. En dat is de Stem van de Straat partij(Video) ook met die aantekening dat de Stem van de Straat wil gaan invoeren in het Wetboek van Strafrecht dat het Haagse corrupte Banencarrousel strafbaar wordt gesteld met een gevangenisstraf  van 5 jaar en een boete van 1 miljoen euro. De Partijleider ing Steve Brown legt in de video hierna uit waarom: