( van onze niet gesubsidieerde dr. Goebbels propaganda(Video) redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Staats-NPO van de ‘PvdA Banencarrousel- Boss Martijn van Dam prijst de Massamoordenaar ‘Shell-Gangster Zalm’ de Hemel in.
Braking News: Pakistan eist 2,4 miljard van ‘Shell-Informateur–Zalm’ voor de Dood van 200 mensen werd dood gezwegen bij deNPO, NOS en Nieuwsuur(Video) Al weken zwijgt de Staats-NPO(Video) met zijn dr. Goebbels NOS en Nieuwsuur over het ‘Strafblad-CV’ van de Shell Gangster en Massamoordenaar Zalm, maar gisteren was het dan zo ver. Nieuwsuur kwam met een uitzending: “De (Shell)-Formatie gaat op vakantie en informateur Gerrit Zalm gaat tijdens de vakantie door met zijn werk. “Ik heb lekker even het rijk alleen.“Over de bizarre vakantiebestemming en liederlijke activiteiten van Rutte, Buma, Pechthold en Segers berichten wij u reeds eerder (Video).Daar hoort u de NPO ook nooit over!

Zalm is de facto duizend keer een groter monster dan alle ‘Holleeders’ bij elkaar.
De hysterische Presentatrice Soapactrice Mariëlle Tweebeeke ( vangt toch een tonnetje per jaar) mocht deze keer het vuile werk doen, wat feitelijk gewoon Fakenews is: “Zalm is grappig (niet voor een Bijstandsmoeder, bejaarden, zieken, lage en middenklasse en werklozen), zeer deskundig, onpartijdig, een eerlijke en lieve man die veel geeft om het gewone Volk (de ‘Shell-Portemonnee’ van hemzelf en die van zijn VVD-bende) en bewezen heeft als Bankier-( gangster) en heel veel deskundigheid heeft o.a. ook omdat hij VVD-Minister van financiën voor de Rijken is geweest”  Het kon niet op van de superlatieven hoe deskundig, betrouwbaar en bovenal goed ‘VVD-mens’ Zalm is. Het leek wel één of ander infantiel reclamespotje voor een schadelijke tandpasta, die in dat spotje een ‘Nep-tandarts’(soapacteur in witte dokters outfit ) heeft die de tandpasta goedgekeurd en aanbeveelt met hagelwit aan je ogen pijn doende Kronen. In deze uitzending waren de ‘Nep tandartsen de Presentatrice  Mariëlle Tweebeeke  en een onbekende ’ Fake- journaliste’(soapactrice die zelfs te slecht is om voor ‘Maffiaboss John de Mol’ de ‘BN-hoer’ te spelen) die de ‘Bral-interviews’ mocht doen, Die ranzige Nieuwsuur  ‘Grachtengordel-Maffia-soapacteurs’ deden ook pijn aan je ogen en je gezonde verstand. Maar misschien prees Tweebeeke Zalm ook wel deels de Hemel in omdat zij ook via het Maffia-Personeelswerving bedrijf en wat speculaties met haar pand miljonair is. M.a.w. alleen op grond daarvan heeft zij miljoenen belangen bij de VVD-Misdaadgroep van Shell Zalm en Rutte.

Doodsbange Segers krijg advies van zijn ‘Exorcist- Priester’ om in leven te blijven met Zalm aan onderhandeling ‘s tafel (video)
Voordat ‘Tandpasta-reclamespotje-Zalm’ liet het corrupte Nieuwsuur de ‘Bijbelbelt Bos Segers’ ook optreden. Hij glom van trots. Voordat optreden moest hij wel eerst zijn Knoflook ketting en Zilver Kruis afdoen en zijn tanden poesten. Segers moest brallen dat ook hij de ‘Shell-Duivel Zalm’ een deskundig, eerlijk en grappige man vond waarvoor hij met Christelijk genot werkt. De NPO vangt 960 miljoen euro subsidie (=omkoping) per jaar van ‘Royal-Shell-Rutte&Co ‘en dat was geisteren wel echt te merken. De NPO is zijn  ‘dr. Goebbels Propaganda –Tandpasta-Poen’ meer dan waard voor de ‘Royal-Heersende Klasse’ met hun ‘Pinoccio Rutte.Rutte:“Ik verheug mij leiding te geven aan ‘CU-Crime Boss Segers’ en ‘D66-Kasteelheer Pechthold’ “(Video).