( door LT, de geniale man met de lossen handjes)

AMSTERDAM-NOIR- Braking News: Pakistan eist 2,4 miljard van ‘Shell-Informateur–Zalm’ voor de Dood van 200 mensen(Video).
Deze altijd lachende gladjanus stond als directeur van de D.S.B. Bank samen met de eigenaar Wolfie Scheringa bekend als de Dr.Jekyll en Mister Hyde van de hypotheek markt deze twee top oplichters (Pieter Lakeman) hebben met dank aan het A.F.M. tienduizenden gezinnen,zoals het genoemd word onderwater gezet.Deze gezinnen zullen decennia’s in de schulden blijven zitten.Daarna was hij voorzitter van onze ABN AMRO Bank die hij goedkoop heeft verkwanselt, deze gladjanus moet nu een ‘Lieg en Bedrieg Kabinet-Rutt3’ in elkaar rotzooien.

Als het Aaltje lukt begrijpt u wel wie de rekening gaat betalen, precies ‘Jan met de Pet’. In Amsterdam is de financiële misdaad wereld ook bezig hier is hun man Bunzing v.d Burcht het erfpachtstelsel wat hij wil invoeren bedreigt 180.000huiseigenaren waarvan als Bunzing zijn zin krijgt velen hun eigendom zullen moeten verkopen.

Asielzoekers voorrang (‘Wachttijd’ 3 maanden + 10,000 euro inrichtingskosten(Video)) en wat doet dat met de huizenprijzen en de sociale huurwoningen(Voor Amsterdammers Wachttijd 17 jaar en 0,00 inrichtingskosten).

Amsterdamse kinderen uit de laagste en Midden-Klasse (Video) zullen langer thuis moeten wonen waardoor ouders hun huursubsidie kwijtraken en gekort op hun AOW en/of andere uitkeringen of honger loontje. En zelfs een grote amateur voetbalclub Zeeburgia een tekort aan velden raakte zijn trainingsveld kwijt voor containerwoningen die bestemd zijn voor asielzoekers, terwijl het corrupte C.O.A. 63.000 vrije opvangplaatsen heeft. De totale gekte is uitgebroken.Zeg niet wij kunnen er niets aan doen, volgend jaar is de Gemeenteraad verkiezingen.

Hoop in bange dagen voor ‘Jan met de Pet’ Heugelijk Straat Nieuws: Steve Brown heet 6000ste lid voor De Stem van de Straat Partij welkom(Video).
Als alle neusjes van de Straat en Midden-inkomens eindelijk een kant op gaan staan kan het hele Stadhuis overgenomen worden door de Stem van de Straat partij die korte metten gaat maken met die Moordende, plunderde en corrupte VVD Typetjes als ‘Aaltje-( Shell) Zalm’(Video) en ‘Bunzing v.d Burcht’ met zijn favoriete sport het gooien van Canta’s(Video) met arme invalide die stad uit.

Mededeling van grote Importantie voor het Volk:
Stop de VVD Gangsters en hun hulptroepen D66 en SP komende Gemeenteraadsverkiezingen Stem Tegen en stem op Stem van de Straat Partij (SvdS).