(van onze Nederlandse Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Hoe lang kan de MSM van het Corporate Crime (o.a. van ‘Maffiaboss John de Mol’) onderleiding van de Staats-NOS nog verzwijgen dat de onderhandelingen worden geleid door een nietsontziende ‘Shell-Gangster’ met bloed aan zijn handen het Top VVD-bendelid ‘Aaltje Zalm’(Video).

Segers zijn Gebondenheid en bezetenheid door ‘Shell-Demonen Rutte em Zalm.
De ‘Shell-Zalm-onderhandelaars’ van ‘VVD-Misdaadgroep’ en de ‘Nep en Fop Christen CDA’, ‘Rent a D66’ en ‘Duivelse-ChristenUnie ‘zijn maandag aan een laatste week ‘Royal-Rutte-Shell-formatie-overleg’ begonnen voordat ze twee weken op vakantie gaan. ‘Bijbelbelt Boss Segers’ gaat naar Lourdes om Duivels exorcisme te doen(Video). Hij zal 14 dagen naakt in de grot blijven en zich uren laten slaan door een te jonge vrouwelijke schaars geklede Dwerg( kosten 1000,- euro per dag) met een ‘heilige’ Zweep en een Kruis ( geen Dildo). Wie dat betaald hebben wij niet kunnen achterhalen, maar het ligt voor de hand dat dat de ‘Royal-Shell Misdaadgroep’ is van Zalm en de Grootaandeelhouder Taxfree ‘Graai King Willem’.

De Oekraïense ‘SS-Maffia-vrienden’ van Rutte, Asscher, Klaver en Pechtold in ‘Bloed-beeld’(Video) .
Kasteelheer Pechthold’ is weer uitgenodigd(Video) door ‘Maffiaboss Porosjenko’ als eregast en heeft een gratis ‘VIP-All in vakantie’ met hoeren, drugs, champagne en kaviaar van de Maffiaboss cadeau gekregen. Hij wordt zelfs opgehaald met een privéjet. Het wordt op zeker weer vastgelegd met een verborgen camera door ‘Maffiaboss Porosjenko’. De VVD ‘Gay-Godfather Rutte’ gaat met zijn ‘Staatsadviseur’ ‘Junkie Gorden’ een ‘Black Hole-Stedentocht doen’ en een weekendje naar het Zomerpaleis van hun King in Argentinië om dan samen met Maxima wat snuifjes cocaïne(Video) te doen en de Tango te dansen als die bolle ‘Taxfree King Willem’ weer eens loopt te slapen. En Buma zijn ‘vakantie’ bestemming? Die is Staatsgeheim en zelfs door ons niet achter te komen waar die naar toe gaat. Wel is ons bevestigd dat Shell ook zijn vakantie betaald. Zijn ‘vakantie bestemming’ moet dan ook nog erger zijn dan Sodom en Gomorra.  Als het Volk toch eens de waarheid wist………….. De Monsters (niet Holleeder) hielden meteen een marathonzitting van ruim elf uur en men beweert dat zij geen speed hebben gebruikt om Segers niet helemaal in de war te brengen en van zijn geloof af. Geen van de corrupte onderhandelaars wilde na afloop maandagavond veel brallen over de misdadige vorderingen op weg naar ‘zand vreten voor de armen’ met een “Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte-III”.„Dit was een productieve dag voor de ‘EU-Elite’ ”, vond de ‘Rent a D66-leider’ ‘Necrofiele Pechtold’. Eind vorige week was hij terughoudender, want toen had de CU ‘Bijbelbelt Boss Segers’ dagelijks een grote fles Wijwater en veel Knoflook bij zich en niet te vergeten een levensgroot zilver Kruis op zijn borst. Daar hadden Zalm en Rutte en Buma veel hinder van. Pechthold bralde toen dat er centimeters werden gemaakt, geen meters en dat dat ook kwam omdat Segers en zijn ‘Incest- kerkje’ zich allemaal tijdelijk onthielden van seks met familie.

CU crime Boss Segers:” Om te regeren met Rutte verkopen wij onze ziel aan de Duivel”(Video).

Volksnieuws & Stem van de Straat leggen de hand op Regeerakkoord Rutte&Zalm met geheime Camera actie(Video).
De duistere ‘Duivelse-Shell-gesprekken’ gaan vandaag verder, opnieuw in het monumentale Johan de Witthuis, op enkele honderden meters van het ‘Misdaadcentrum Binnenhof’. Rutte heeft als voorwaarde vooraf aan deze ‘Duivelse- Shell-onderhandelingen’ geëist dat de Bijbel en de Koran nooit mee mogen worden genomen. En ook niet als leidraad voor het komende regeerakkoord. ‘Pinoccio Rutte’ en zijn gabber in crime de ‘Shell -Moordenaar Zalm’ begrijpen ook wel dat hun regeerakkoord nooit de toets van de 10 Geboden en de Mensenrechten doorstaan.

Rutte wilde nog wel even kwijt bij zijn Staats-NOS ‘dat de mensen  vooral moeten oppassen voor Poetin en dat hij weer de komende vier jaar goed op die paar centen die u wellicht nog na vier jaren Rutte met zijn PvdA-hoertjes in uw portemonnee over heeft(Video) zal zorgen‘,hahahahahah.