(van onze Godsdienst waanzinnige ( niet ‘ISIS-Islam’) redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Rutte giert om Thieme, terwijl het Volk huilt door “Rutte&Shell-Zalm”(Video).
Nu de Duivel ,Lucifer ,Satan of Demon Rutte en Zalm aan de onderhandeling’s tafel zitten volgens de doodsbange Segers is hij niet meer zich zelf. De ‘CU Bijbelbelt Boss’ vreest met Zalm en Rutte aan Tafel bezeten te worden door de Duivel. Men kon de laatste dagen al aan het uiterlijk zien van Serges dat hij doodsbang was en er een hangt een walm van Knoflook om hem heen en heeft een grote fles met het gewijde water bij zich.Hij ziet er gesloopt, angstig en verwaarloosd uit. Net alsof hij een vreselijk geheim bij zich draagt. Zijn extreem hypocriete Christelijke Bijbelbelt uitstraling is helemaal weg. Bovendien draagt hij opeens een levensgroot zilver Kruis zichtbaar op zijn borst.

‘Misdaadgroep-Shell’ en ‘Commissaris -Gangster Zalm’ voor de rechter voor medeplichtigheid executies. De Formatie Rutte3 moet opschieten voordat Zalm als Moordenaar is veroordeelt in NL.(Video)
De ‘Nep en Fop CDA Leider Buma’ heeft nergens last van, maar dat is logisch als je een corrupt Duivels partijtje leidt waar men de declaratie bonnetjes altijd opeens weggooit als er naar gevraagd wordt voor controle(Video).En er corrupte types rondlopen als die Duivelse ‘Kuttenvanger Balkenende’, de Oude CDA Ratten Scheffer, Bot, ‘Raad van State- Corrupt-Donner’, ‘Gayboy-Jan Kees de Jager‘Graai-directeur’ van de ‘KPN-Misdaadgroep’ en de ‘Bouwfraude-King-Brinkman‘ en last but not least de Vrouwenmepper ‘Captain Gay Eurlings’. Maar vlak ‘Rent a D66’ de ‘Yuppie-Fascisten’ niet uit, die doen qua Volksverlakkerij(Denk aan het niet uitvoeren uitslag Referendum), liegen en bedriegen en corruptie niet onder voor de VVD-misdaadgroep en de’ Nep en Fop CDA Christen’.

‘CU crime Boss Segers’: Om te regeren met Rutte verkopen wij onze ziel aan de Duivel(Video).
Nu onomstotelijk vast staat dat Shell en Zalm zich o.a. schuldig hebben gemaakt aan woekerwinsten, uitbuiting, milieu vervuiling , vergiftiging van in het merendeel arme sloebers (is een VVD speerpunt Partij punt) met dood en ziekten tot gevolg en massamoorden in o.a. Nigeria heeft Segers in het geheim zich verzekert van advies van de beste  ‘Exorcist-Priester’ uit zijn ‘Incest-Bijbelbelt’. Bronnen rond het Bijbel incenst kerkje waar hij lid van is hebben ons dat op basis van strikte anonimiteit bevestigd. Ook lieten zij ons weten dat na een dagje Formatie ‘Rutte &Keizer3’ onderhandelen Segers gelijk terug keer naar zijn Bijbelbelt en zich ondergoot met wijwater. En direct Exorcisme (v. Gr. ἐξορκιζειν = bezweren) of duiveluitbanning gericht tegen de Duivelse Rutte en Zalm ondergaat met de bedoeling deze uit zijn lichaam overdrijven. Het plechtige, zogenaamde groot exorcisme mag alleen door een priester en met toestemming van de (Pedo)-bisschop worden uitgeoefend. De Kerk waakt erover om in deze materie de nodige voorzichtigheid aan de dag te leggen. Het exorcisme is immers bedoeld om in naam van Christus, duivels uit te drijven of om iemand te bevrijden van ‘VVD-&Shell-demonische’ overheersing.Een exorcisme of duivelbezwering is een van de sacramentalia. Men spreekt van exorcisme, wanneer de Kerk in naam van Jezus Christus vraagt dat een persoon of een voorwerp beschermd mag worden tegen de greep van de Satan en aan zijn macht onttrokken zal zijn. Het exorcismegebed gaat terug op Jezus zelf die het heeft toegepast (Marcus 1,23-28). Ook de macht en de taak van de Kerk om exorcisme toe te passen zijn gebaseerd op de woorden van Jezus zelf (Marcus 3,15; 6,7-13; 16,17). Ook is er in Segers zijn Kerkje een tijdelijk Noodverbod uitgevaardigd om niet met familie (en dieren)seks te hebben, zolang hij aan de onderhandeling tafel zit met Rutte en Zalm.

Noot: