( van onze  VVD- Rat in pak -Witwas – Zuidas- redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Binnenkort Exclusief Schokkende Video Reportage: ‘VVD Rat in  Guus Poelen'( Video)van  ‘Witwas-founding -partner Infintax’  van de ‘VVD-Witwas- Zuidas’ van Erik Wiebes in lieg, bral en stotter actie.
De’ Bral en Lieg verhoren’ van de Parlementaire ondervragingscommissie ‘Fiscale-Rat in pak’ constructies. Die ‘Doofpot-commissie’ is ingesteld na publicaties over de zogeheten Panama Papers, die aantoonden hoe vooral corrupte en gewetenloze rijke particulieren o.a van GroenLinks (Video) en het Koningshuis hun ‘Bloed-geld’ onderbrachten in belastingparadijzen. Voornaamste vraag: maakt de ‘Nederlandse-Elite’ maatschappelijk ongewenste en misdadige ‘Elite-belastingontwijking’ mogelijk? Het antwoord is Ja en nog eens Ja en het blijft Ja! Het heeft lang geduurd voordat de onderzoeks ‘Doofpot-commissie’ tot stand kwam. Begin april vorig jaar verschenen de eerste artikelen over de Panama Papers, het gelekte archief van het Panamese juridisch advieskantoor Mossack Fonseca.

Wiebes jaagt op ‘Kleine Luiden’ in buitenland, maar niet op de Ultra-rijken(video) uit de Panama Papers.

Hoewel een deel van de Tweede Kamer vrijwel direct aanleiding zag om een onderzoek in te stellen, waren  vooral de corrupte ‘Gevestigde-Oranje-Orde- partijen'(Video) het oneens over de vraag hoe dat onderzoek eruit zou moeten zien.Vooral de linkse partijen in de Tweede Kamer voelden ervoor het onderzoek zo breed mogelijk te maken.  De SP, Stem van de Straat partij(Video) en de Partij voor de Dieren  wilden ook de belasting ontwijking ontduiking door het ‘Taxfree- Koningshuis’  (rijke) particulieren , maar ook de populariteit van Banana-Fraude-Nederland van ‘Godfather Rutte’ als doorvoerland van grote Misdaad- multinationals onderzoeken. Daar voelden met name VVD-misdaadgroep en  de ‘Nep en Fop Christen CDA’ niets voor. Het onderzoek zou dan zo breed van opzet worden(Kuch), dat op geen enkele vraag antwoord kon komen(kuch).Besloten is de onderzoeksopzet te beperken. Multinationals als ‘Royal-Shell’ (Koningshuis  bezit 25 % aandellen in Shell) en het Koningshuis vallen erbuiten. Wij hebben de ‘Witwas- VVD-gangster Guus Poelen’ per direct op het “Elite-Gangster Billboard” geplaatst.