( door  info@wearechange.nl en ondersteunt door onze redactie) 

AMSTERDAM-NOIR- Wat u niet ziet bij de Staats-NOS en hun collega Fake-news bejaarden programma ‘RTL-Riool- Boulevard'(Video):
VVD-Pedo-Rapist-Demmink-Doofpot'( Video)moet ‘Godfather Rutte’ aka “Pinocchio” aan de Onleefbare macht(Video) houden. Op 30 juni oordeelt het Hof van Arnhem (achter( Elite-pedo) gesloten deuren!) of het strafrechtelijk onderzoek naar Joris #Demmink gestaakt kan worden. In de opmaat van deze zitting interviewden we Hans van de Ven, oud MID-er en autoriteit op het vlak van signaalanalyse. Hij vertelt over het vermeende #Zwartboek van Demmink en zijn persoonlijke ervaringen met de voormalige Secretaris Generaal van Justitie. In het boek ‘De Baybasin Taps’ presenteert Ton Derksen de bewijzen van manipulatie die worden aangetoond door Van de Ven. Volgens Van de Ven is er sprake van een ‘politiek proces’, waarbij de Nederlandse justitie zich voor het karretje heeft laten spannen van ‘krachten’ in Turkije. Binnen dit kader is ook de rol van ex-secretaris generaal van Justitie, Joris Demmink aan de orde. Op basis van een interne notitie van het Nederlandse Ministerie van Justitie werd op 15 juli 1997 vermeld dat op dat moment ”de zaak Baybasin wordt gebruikt als drukmiddel teneinde in een andere zaak iets van de Turkse autoriteiten gedaan te krijgen”Joris Demmink is op dat moment betrokken bij de besluitvorming en speelt vanaf dat moment een formele en volgens Van de Ven een beslissende rol in het verloop van dit proces.

Zit Baybasin Levenslang voor ‘VVD-Demmink-Kliek'(Video).

“Demmink is in feite initiator”; ex-MID’er over zaak Baybasin.

Politie krijgt Crazy Eyes van WeAreChange.nl en Demmink vlucht(Video).

Disclaimer: Embedden en delen juichen we toe, mits de video ongewijzigd, dat wil zeggen in originele vorm, duur en formaat wordt aangeboden met bronvermelding; WeAreChange.NL.  Wil je screenshots van de video op een website plaatsen dan verwachten we ook daarbij bronvermelding bij voorkeur met hyperlink naar http://wearechange.nl/Indien je gebruik wenst te maken van de beelden voor nieuwsuitzendingen neem dan contact met ons op via info@wearechange.nl