(van onze niet gesubsidieerde Parlementaire redactie)

AMSTERDAM-NOIR– Het corrupte gedeelte van Tweede Kamer die veelal hun bonnetjes ‘kwijt’ zijn en met hun declaraties frauderen en altijd liegen heeft een dag nadat Klaver zich niet langer liet uitwonen als een ‘PvdA-hoertje Asscher ‘(Video) door Rutte harde kritiek op de leider van GroenLinks. Ondertussen zit de formatie van de hoog bejaarde extreem corrupte, brallende, hoogbejaarde PvdA ‘Oranjenicht Willink’ (Video) van een misdadig ‘Kabinet Rutte&Keizer3‘ weer muurvast.

‘Godfather Rutte’ van de VVD-misdaadgroep kiest zijn ‘Maffia-vrienden’ met zorg (Video).

Deze ‘Hofnar Willink’ van ‘Taxfree-King Willem ‘wilde gisteren in  de Tweede Kamer nog een Middeleeuws hoorcollege geven hoe goed hij en de ‘Kartelpartijen CDA,VVD,D66, PvdA’ zonder bonnetjes wel niet zijn ,maar dat schoot bij Wilders in het verkeerde keelgat en die onderbrak de oude Oranjenicht ruw, waarop Willink lichtelijk in de war raakte en uitging als een ‘PvdA-nachtkaars’.Jesse Klaver kon in een tweede formatiepoging Kabinet Rutte niet instemmen met een migratievoorstel van informateur Herman Tjeenk Willink wordt als officiële hoofdreden gesteld, waarmee hij met een internationale ‘Shadow World- kwestie’(Video) kabinetsdeelname voor zichzelf onmogelijk maakte met het Corrupte Motorblok CDA,VVD en D66. Maar de werkelijke reden was dat Klaver weigerde te aanvaarden dat Buma zijn ‘Sjoemel-EU-CDA-er Schreijer’ (Video) als Minister van Financiën wilde en dat Rutte de volgens ‘Insluip- Geilneef Peter R .de Vries’ Coke snuivende ‘Griezel Teeven’(Video) wil benoemen tot lid van Raad van State als beloning voor zijn VVD-misdaden jegens het Volk. Bronnen rond Klaver lieten ons weten dat hij niet zijn naam nog meer te grabbel wilde gooien door zich te moeten verbinden aan twee corrupte lieden Teeven en Schreijer,  die openlijk keihard liegen en de boel oplichten door hun bonnetjes zogenaamd kwijt te zijn. En dat Klaver gewoon niet meer tegen de leugens van Rutte kon.Inmiddels zijn er nu bijna meer partijen in de Tweede Kamer die niet met ‘Pinoccio Rutte’ willen regeren dan die niet met Wilders willen, maar daar horen wij de door Rutte&Co gesubsidieerde( 960 miljoen euro per jaar)  Staat-NOS(Video) en de’ Gevestigde-Orde-schrijvende Pers ‘niet over. De corrupte leiders van het ’Motorblok’ van VVD- misdaadgroep, de ‘Nep Christen CDA’ en de ‘Yuppie-Fascisten-D66’ hebben hun teleurstelling uitgesproken over de blokkade van GroenLinks om afspraken te maken met de levensgevaarlijke corrupte ‘Massa-Moordende Dictators’ van de Noord-Afrikaanse landen om de levensgevaarlijke boottochten van mensensmokkelaars te stoppen.

Rutte: Onmogelijke eis, want er is in “Banana-Fraude- Nl” maar een keus en dat ben ik, hihihihihihi.Turks-Erdogan’ protest gaat niet door omdat Rutte de grootse is geworden(Video).Waar was Poetin.

‘VVD-Godfather ‘Rutte’ bralt „verbijsterd” te zijn. „De voor een groot deel domme en door de NOS gehersenspoelde kiezer met mijn ‘Turken-truc’ te Rotterdam had ons bij elkaar gezet. Ik denk dat we er uit hadden kunnen komen”, bralt de misdadige altijd liegende liberaal. CDA-voorman de ‘Nep-Christen Buma’ noemde de eis van GroenLinks om niet mee te werken aan zo’n internationaal ‘Shadow -World akkoord’ „een volstrekt onmogelijk in te willigen eis”.Alexander Pechtold van ‘Rent a D66’ sneerde, zonder GroenLinks te noemen, dat er geen waterdichte garanties voor de toekomst bestaan, behalve voor mijn echte bazen de Ultra-Rijken en hun Bankier-gangsters. „Maar ik weet wel dat de bootjes waar smokkelaars grof geld voor vragen niet waterdicht zijn en dan zwijg ik  maar dat de veelal ‘VVD en PvdA Ratten in pak'(Video) aan de Top van de ‘COA-misdaadgroep’ ook allemaal hun zakken lopen te vullen over de rug van de ‘Oliedollar-Vluchtelingen’. Die blijven bestaan als je geen maatregelen neemt.”Voor GroenLinks-leider  Klaver zijn de meeste kritische ‘Kul-vragen’. Hij maakt op zijn beurt nog eens publiekelijk duidelijk dat er met zijn partij niet valt te onderhandelen over migratiedeals.

De Royal- Graai en Naai- Elite eist  een Rutte3 Formatie
De grote vraag is hoe het nu verder moet om de armen, zieken, werklozen en bejaarden wederom 4 jaren kaal te pulken. De politieke ‘Graai- baantjes- Kartel Maffia-kopstukken’ vinden dat hun informateur Tjeenk Willink gewoon kan aanblijven. De leiders van het ’motorblok- zonder bonnetjes’ geven aan nog steeds de voorkeur te hebben voor een meerderheidskabinet Rutte&Keizer. Rutte roept zijn collega’s op om te stoppen met het opleggen van blokkades tegen hem en het „’nationaal Rat in pak belang’ te plaatsen boven het partijbelang”.De VVD-misdaadgroep laat echter de blokkade richting de PVV staan. Partijleider Geert Wilders haalt daarom op zijn beurt uit naar Rutte: „Zelfs een blind paard had kunnen zien dat het opnieuw fout zou gaan met migratie. Wat niemand begrijpt is dat de VVD wel twee keer met GroenLinks gaat praten, maar nul keer met de PVV en die is toch de op één na grootste partij. De kiezer wil niets liever dan een streng ‘Islam-immigratiebeleid’.”Volgens Wilders moeten andere partijen stoppen met smoesjes om maar niet te onderhandelen met zijn door Rutte en zijn Staats-NOS Labbenkakken/Tokkie- partij genoemd. „Het gaat niet om het verleden, maar het gaat om de toekomst van Nederland. Neem die verkiezingsuitslag serieus en neem alsjeblieft de democratie serieus.”SP-leider Emile Roemer zegt af te wachten waar de corrupte PvdA informateur nu weer mee komt om Rutte aan de macht te helpen ten kosten van de democratie. Hij oppert weer eens een onderzoek naar een coalitie zonder de VVD-misdaadgroep en vraagt zelfs aandacht voor de Stem van de Straat partij in Amsterdam(Video). Alexander Pechtold van D66 heeft de ChristenUnie alweer buitengesloten en naar de Hel verwezen . Partijleider ‘Crimeboss Gert-Jan Segers’ herhaalt(Video) dat zijn corrupte  partijtje wel beschikbaar ( te koop is) is „indien gewenst en nodig voor een ‘Kartel Rutte-meerderheid’”.De leider van de christelijke Duivelse partijtje constateert dat „de politieke wil bij de ‘D66 -Kasteelheer Pechtold’ ontbrak en daar is geen verandering in gekomen.”

Muurvast omdat Willink alleen Rutte aan de macht wil helpen in opdracht van zijn Boss ‘Taxfree- Graai- King Willem’.
‘Kasteelheer Pechtold’ wil liever met de SP of PvdA. Maar deze linkse partijen willen hun blokkade tegen Rutte nog niet opheffen. De formatie Rutte3 zit voorlopig dus weer muurvast.De Oranje Boven Informateur Tjeenk Willink heeft zelf ook de voorkeur voor een meerderheidskabinet Rutte3. De 75-jarige corrupte minister van Staat sluit zijn ’bral-beurt’ af met een lange Elite-Hoorcolleges boodschap voor de Tweede Kamer. PVV-leider Wilders daar terecht maakte ruw een einde aan: „Ik vraag me echt af waar we hier naar aan het luisteren zijn, wat een PvdA NSB bejaarde gebral van een Middeleeuws fossiel. Het lijkt wel alsof we hier een college krijgen van een ‘PvdA- Oranje- propagandist’ van het ergste dr. Goebbels soort en daar zit ik niet bepaald op te wachten, want het gros van die ‘Taxfree-oranjes’ hebben een Inktzwart Nazi verleden(Video)en zijn allemaal belasting ontduikers of rijden met PON-‘Korting(Video)’ rond in extreem dure bolides.