(van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-VVD en PvdA staan voor Rechtsongelijkheid en discriminatie m.b.t.  in hoofdzaak de Turkse en Marokkaanse ‘Jan met de Pet’ en bejaarde:Fiscus van Wiebes haalt Eric Wiebes Jeroen Dijsselbloemtoeslagen terug, maar laat de Ultra-Rijken uit de Panama Papers met rust op de ‘VVD-Zuidas’.Nou, daar kan Wilders nog wat van leren als het gaat om discrimineren, niet dan?
Ook de ‘Taxfree-Royaals’ hebben niet te vrezen van het “Eerlijk Delen” Lieg en Bedrieg Kabinet. De Belastingdienst zit mensen in het buitenland met een relatief klein schuldje bij de fiscus achter de kaal geplukte broek. Afgelopen maanden zijn bij de dienst bekende inkomens- en vermogensgegevens van ‘Kleine luiden’ in het buitenland die onterecht toeslagen van een paar honderd euro hebben opgestreken systematisch in beeld gebracht. Daar in tegen laat Wiebes de ‘Witwas-Zuidas’en de “Panama Papers” ongemoeid. En dat is logisch wat daar zou met gemak honderden miljarden kunnen worden opgehaald. Maar die Zuidas wordt nu juist gerund door prominente partijleden van de VVD-misdaadgroep.Wiebes hoeft helemaal niet onderzoek te doen naar de ‘Kleine Luiden’ in het Buitenland als hij echt serieuze bedragen wil ophalen voor het Nederlandse Volk kan hij vandaag nog de FIOD gewoon de Zuidas in sturen. Wat let hem en het “Lieg en Bedrieg Kabinet”?

 drs. Micha Kat doet het werk voor de FIOD en valt de Zuidas in (2008).De MSM weet zogenaamd weer van niets en noemt Kat een lawaai journalist:

Eerlijk Delen met de PvdA&VVD:Veel Nederlanders langdurig arm en King Willem in Lech.

Maar goed dat Kul onderzoek leverde al 5000 adviezen voor loonvordering en 1500 adviezen voor een beslag op banktegoeden op. Ook betaalt de Belastingdienst geen toeslagen of teruggaven aan Nederlanders in het buitenland met een schuld. Hiermee is voorkomen dat ruim 8 miljoen euro mogelijk onterecht is uitbetaald. Dit blijkt uit de zogeheten Halfjaarrapportage die staatssecretaris Wiebes (Financiën voor de Rijken) naar de Tweede Kamer heeft gestuurd. Nou, nou, 8 miljoen, zo’n bedrag geven de Ultra-rijken en de Royaals als King Willem die hun zwarte poen witwassen op de Zuidas in een week uit op vakantie met hun familie in Lech.

Wiebes: Nog slimmer VVD-misdadig.Merry Christmas:‘Deurwaarder-Tuig’ moet kale kip-check doen, maar Erik Wiebes niet .
Hoewel hij bralt het belangrijk te vinden om onterecht uitgekeerde toeslagen terug te halen van een paar honderd euro per zaak, zegt hij er wel Mark Rutte en David Cameronnadrukkelijk bij dat er ook kritisch naar „de effectiviteit en de efficiëntie” van de aanpak gekeken wordt. Mensen van wie het adres bekend was, kregen 48.000 brieven van de fiscus wat 4,5 miljoen euro opleverde. Daarnaast is er een groep van wie niet bekend is waar ze wonen en dat komt omdat zij Dak en Thuisloos zijn.Via ’dynamisch monitoren’ worden beide groepen in de gaten gehouden. Dat betekent dat er via het koppelen van gegevens getracht wordt er achter te komen hoe een schuld ingevorderd kan worden , ook als zij onder een brug wonen bijvoorbeeld. „De Belastingdienst pakt het door dynamisch monitoren al veel slimmer aan en is kennelijk totaal gewetenloos. We geven een schuld niet op en blijven die ‘Kleine Luiden’ in de gaten houden tot zij er dood bij neervallen”, aldus de VVD-bewindsman Gangster, die als meedogenloze Wethouder de bijnaam kreeg in Amsterdam: “Alle arme aan het gas”.De samenwerking met buitenlandse belastingdiensten loopt soms nog moeizaam omdat zij hun prioriteit over het algemeen leggen bij het invorderen van hun eigen schulden en niet begrijpen wat wij nu eigenlijk willen van die Kaal geplukte kippen. De misdadige Belastingdienst benadert na een dwangbevel in landen waar geen verdrag mee is soms persoonlijk de belastingschuldige. Tot voor kort werden buitenlandse schulden „nog onvoldoende systematisch in kaart gebracht en gevolgd”, schrijft de VVD psychopaat Wiebes de Kamer.

Deurwaarders in Marokko en Turkije, maar niet in Panama, Zwitserland, Monaco en de ‘Royaal- kanaal eilanden’.
In Marokko en Turkije gaat de Belastingdienst vanaf mei met deurwaarders langs bij schuldenaren om desnoods in oude vervallen inboedel ter plekken te verkopen. Het is een proef. Afhankelijk van de resultaten besluit het kabinet of het Rechtsongelijkheid pluk de arme kaal en spaar de Ultra-Rijken en Royaals beleid wordt voortgezet.