Panama Papers het GroenLinks, Koningshuis en ‘Maffiaboss Porosjenko’ Clubblad.

(van onze dr. Goebbels propaganda GroenLinks Verkiezing ‘s redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Johnny de Mol wil zelfde Taxfree-regeling(Video) als ‘Maffia Boss Porosjenko’ van ‘VVD Boy-Jesse Klaver’.
De ‘VVD-Boy Klaver’(Video) viert hoogtij dagen bij vooral de jonge “GOOD MENSEN” met een soort van ‘TTIP-Obama’ act: Yes, we can. Maar ondertussen steunt de’ Grachtengordel Show-Boy Klaver’ de ‘Maffiaboss Porosjenko’ die pontificaal in de Panama Papers staat met het ‘Taxfree-Koninklijkhuis’. Witwasser Kandidaat-Kamerlid Maya van der Steenhoven trekt zich terug van de ‘GroenLinks- Witwas-Lijst’. Van der Steenhoven komt voor in de Panama Papers, melden Trouw en het Financieele Dagblad vrijdag. Ze is ‘Nep en Fop mededirecteur’ van een ‘Witwas-bedrijf’ van haar ‘VVD-vader’ dat op de Seychellen, een bekend crimineel belastingparadijs, is gevestigd.

VVD-Boy-Klaver’: helft van mijn Kabinet moet ‘GOED-willig-Witwas-vrouw’ zijn(Video).

 

Van der Steenhoven stond op de 24e plaats van de kandidatenlijst en bralde constant door het hele land:Yes, we can met Klaver. Dat lijkt zelfs volgens Fake-opiniepeilers(Video) vooralsnog geen verkiesbare plaats. Maar als GroenLinks deelneemt aan een nieuw VVD-Kabinet van ‘Pinoccio Rutte’ (Video) en hoger geplaatste ‘Panama Papers–kandidaten’ in de ‘Pluk de arme regering’ zouden belanden, zou ze misschien toch aanspraak kunnen maken op een ‘Afrikaanse’ ‘Nep en Fop Kamerzetel’.

‘Schizofrene Klaver’sluit Rutte en ‘Maffia Boss Porosjenko’ niet uit maar wel Wilders (Video).
De energiespecialiste ‘Panama Papers- specialist’ had GroenLinks niet ingelicht over haar ‘Witwas-directeurschap’. Had ze dat wel gedaan, dan was ze niet op de lijst terechtgekomen, aldus ‘Boy-Klaver’: Yes, we can!

’Nooit profijt gehad’ is het standaard antwoord van alle Witwasboeven, het ‘Taxfree- Koninklijk huis’ en Maffiaboss Porosjenko’.
GroenLinks bepleit voor de Show voor een harde aanpak van de belastingontwijking door de ‘VVD&GroenLinks-Ratten in pak’ op de Zuidas te Adam en is ondertussen geabonneerd op de Panama Papers. En woont het gros van GroenLinks op de Grachtengordel te Amsterdam  Yes, we can Witwassen. Door de onthulling van de administratie van het criminele ‘Witwas- belastingadvieskantoor’ Mossack Fonseca & Co, de Panama Papers, kwam aan het licht dat Mossack Fonseca & Co tal van misdadige bedrijven en Porosjenko en het ‘Taxfree-Koningshuis’ hun bloed-poen buiten het zicht van de fiscus te houden. Alleen de’ PPV-Tokkies’ betalen belasting in “Banana-Fraude-Nederland” van Rutte en Asschers: Yes, we must!

Steenoven: Yes, we can in de Panama Papers
Van der Steenhoven meende naar eigen zeggen( liegen) dat haar vader twee jaar geleden een eind had gemaakt aan haar misdadige ‘Witwas- bestuursfunctie’. Ze bralt huilend nooit profijt te hebben getrokken van het ‘Witwas-bedrijfje’ en dat zij het GroenLinks Grachtenpandje van enkele miljoenen van haar vader ‘cadeau’ heeft gekregen. Omdat ze GroenLinks niet volledig heeft ingelicht(kuch), treedt ze toch terug. Ze wil de ‘Panama Papers-partij’ geen schade berokkenen. Toch is het vreemd van ‘Boy -Klaver ‘die menigmaal een caffè latte of een wit wijntje heeft gedronken al dan niet met een beschaafd klein snuifje cocaïne  in het ‘GOED MENSEN- Grachtenpandje’ van Van der Steenhoven zich nooit heeft afgevraagd waar de poen vandaan kwam voor het kapitale Grachtenpandje. Yes, we can not! Te meer Steenhoven ogenschijnlijk nooit werkte bij een regulier bedrijf. Maar ja, dat kan je hem natuurlijk niet echt kwalijk nemen, want de meeste  Top-GroenLinks-ers van het corrupte type ‘Bankier-Gansgterin&Doofpot Hoer Halsema’ werken nooit echt bij een bedrijf en vullen wonderbaarlijk Rechts hun zakken. Alleen de door hun geminachte ‘PVV-Tokkies ‘moeten keihard   werken voor een hongerloontje in de Volksbuurten(Video) vol met Vluchtelingen: Yes, we must!

Kamerzetel wordt opgegeven.
De kieslijst voor de Tweede Kamerverkiezingen van woensdag kan niet meer worden aangepast, maar Van der Steenhoven geeft haar eventuele aanspraken op een Kamerzetel op en is inmiddels vertrokken als dief in de nacht naar de Seychellen voor een vakantie in de familie ‘GroenLinks-Villa’ van onbepaald duur. De PvdA Loser Asscher heeft laten weten erg geschrokken te zijn, want hij was nog wel van plan om in navolging van zijn ‘Judas-PvdA-Burgemeester Schneiders’ (Video)die op Rutte gaat stemmen op Klaver te gaan stemmen.

Opmerking: Stemadvies Stem van de Straat Amsterdam-Noir: Stem 15 maart op de Partij voor de Dieren (Video) of SP.

 

15 reacties op “Panama Papers het GroenLinks, Koningshuis en ‘Maffiaboss Porosjenko’ Clubblad.

 1. Turken van Nederland zeg tegen Erdogan spuug nu de demmink dossier er uit en geen afspraken gedane zaken hebben geen keer

  Demmink Dossier morgen in de krant in turky land.

 2. Volk van Nederland neem een besluite en gooi rutte er uit anders krijgen jullie dit en
  ook de KH moet er uit !

  Dit is toch te gek voor woorden dit is de business dat rutte aan het doen was met erdogan

  • Jesse Klaver is een undercover VVD-agent. Na 15 maart mag hij aanschuiven bij de liegende hofnar Rutte, op voorwaarde dat hij alle kroonjuwelen van GroenLinks verkoopt aan Alexander Pechdrol voor een ministerspostje.

   CDA-huichelaar Bumsa Buma wordt minister van Binnenlandse Zaken en zal er met de AIVD op toezien, dat iedereen het “Wilhelmus” uit zijn hoofd kan opdreunen.

   In ruil hiervoor zal het CDA meeregeren met het 3e kabinet Rutte-Gordon en alles onvoorwaardelijk gedogen van de Haagse liegende roofbende met de hand op de Bijbel.

 3. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 4. ‘Mijn echtgenoot is officieel gepensioneerd, doet het rustiger aan maar is nog actief voor Stage Entertainment: het bedrijf van Joop van den Ende.’ Guus gunt Simone haar aanstaande rol van harte. ‘We zijn allebei geen types voor ‘achter de geraniums’. Guus weet hoe leuk ik het vind om straks weer maandenlang, avond aan avond, lekker aan te poten. Zo zitten we allebei in elkaar: doorgaan zo lang het nog kan. En blijven werken met jonge mensen. Want dat houdt ons jeugdig.’

 5. Vanwege de Panama Papers heeft men ’t te heet onder de voeten gekregen in ’t Caribisch gebied; heel de handel v/d non tax payers heeft zich verplaatst naar de Indische Oceaan: Seychellen, Mauritius en Malediven.Ook ’n paar eilanden in de Stille Oceaan komen in zicht.Het geld moet toch ergens naartoe. Volgende bestemming wordt wsl de maan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s