Stem van de Straat,afl.6: ‘Demmink-Kinderverkrachters’ gaan vrij uit onder Ard van der Steur.

(van onze Stem van de Straat redactie)

AMSTERDAM-NOIR– Promo Stem van de Straat, aflevering 6:’VVD-Pedo Klasse Justitie’!’Demmink-Kinderverkrachters’gaan vrij uit onder Ard van der Steur.En nog veel meer o.a.:Wijkagenten en Club en Buurhuizen weg bezuinigd door ‘Pleur op Rutte’,Nationale Herdenking Zelfmoord door Straf de Arme Maatschappij en hoe een Zaanse Kansarme Jeugd relletje de Politiek en Pulp-Media hysterisch beheerts. Zie vanavond 23 uur hele aflevering bij SaltoTV2.

13 reacties op “Stem van de Straat,afl.6: ‘Demmink-Kinderverkrachters’ gaan vrij uit onder Ard van der Steur.

 1. LS…

  Natuurlijk gaan veel kinderverkrachters vrijuit. De meesten komen uit het circuit van de zo genaamde elite en je gaat natuurlijk niet je eigen mensen veroordelen want die kom je vroeg of laat weer tegen. Alleen de slemielen zijn de lul net zoals met landverraders en de zogenaamde joden. De slemielen aan het gas en de elite als executeurs… Nooit anders geweest !

 2. Leven in een leugen .
  Lollig toch? Niet dan ?
  Nu er via allerlei kanten tegenberichten verschijnen waar de
  mainstream media geen kant mee op kan zal de chaos alleen
  maar groeien . Mensen ruiken, voelen dat die eliteshit niet klopt.
  Met de regelmaat van Eb&Vloed hartslag en zonsopgang zal dat
  ongezonde intellectuele tuig het loodje leggen .
  Mark my words Martje.

 3. Maxime Verhagen was twee keer gast bij de jaarlijkse Bilderberg Conferentie. Hij werd kort daarna minister. Als bouwer van een centrum rechts kabinet met gedoogsteun van Geert Wilders geldt hij vandaag als een van de machtigste Nederlandse politici. Toeval? Volgens kritische Bilderberg-watchers niet. De Conferentie is een geheime wereldregering die ons een werelddictatuur wil opdringen die we kennen van George Orwell’s boek 1984. Opvallend is dat de Bilderbergers nooit over deze exclusieve bijeenkomst uit de school klappen. Wat daar allemaal achter de hermetisch afgesloten conferentiepoorten geschiedt, mag blijkbaar het daglicht niet verdragen. Maar na een bezoek werden Bill Clinton en Tony Blair de leiders van hun land. En nadat CDA-er Maxime Verhagen en PvdA-er Bert Koenders ingingen op de invitatie werden zij ministers.
  Leden van CIA, M16 en de Mossad bewaken het elite-gezelschap met een paranoïde precisie. Bodyguards en politie, op motoren, in wagens en helikopters escorteren de limousines van de leden van Koninklijke families, (ex-)presidenten, (ex-)ministers, topindustriëlen en mediatycoons.

   • Arie van der Vlis werd tijdens de Tweede Wereldoorlog geboren als zoon van Kornelis van der Vlis. Hij startte in 1958 zijn militaire carrière als cadet op de Koninklijke Militaire Academie te Breda, waarna hij in 1961 slaagde en benoemd werd tot tweede luitenant. Op 14 mei 1992 volgde zijn bevordering tot generaal (4 sterren) en benoeming tot chef-Defensiestaf. In zijn functie als CDS kreeg hij in 1993 te maken met het besluit van de Nederlandse regering om Nederlandse militairen van de Luchtmobiele Brigade te sturen naar het voormalige Joegoslavië in Srebrenica, terwijl hijzelf tegen Peace Keeping was, omdat de Luchtmobiele Brigade naar zijn mening te licht bewapend was en niet goed voorbereid op de missie die in 1995 dramatisch uitliep op de val van Srebrenica.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s