Woningzoekende (On)-leefbaar Rotterdam van Aboutaleb in de kou.

(van onze ‘Wir schaffen das Jude verboten’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Leefbaar Rat in pak Ronald Schneider’(Video) van ‘Zonnekoning Aboutaleb’ weert Ronald Schneider‘asocialen’ uit woonhuizen.Ooit betaalbare Woningen in (On)-Leefbaar Rotterdam van de ‘PvdA Zonnekoning Aboutaleb’ zijn nu zo populair bij criminele beleggers uit binnen- en buitenland dat die huizen voor de neus van woningzoekenden van de ‘Vrije handels-markt’ van de VVD Aasgier Minsister Blok. De Bloed-Winst-investeerders zijn volgens makelaars in de Maasstad geneigd om meer dan de vraagprijs te betalen. Naast grote Maffia-investeerders uit onder meer China en Rusland zijn ook kleine Maffia-particuliere beleggers actief om bijvoorbeeld voor studerende kinderen een woning te kopen net als in Amsterdam en Utrecht. De Labbenkakken en hun kinderen worden op die manier de Randstand uit geduwd of liggen inmiddels op straat.„Vanuit heel Nederland en het buitenland krijgen wij verzoeken om huizen te vinden. Die willen zij kopen, opknappen en vervolgens voor woeker prijzen verhuren. Dan wachten ze tot de prijzen zijn gestegen om te verkopen”, bralt Rob Puper, directeur van Stad en Land NVM Makelaars. Als een van de weinige verhuurt hij ook woningen aan expats, die ook een vermogen neer tellen . Een Bloed-Winst markt die toeneemt.

Veel mogelijk in de Onleefbare stad van Aboutaleb.

,,Veel investeerders trekken nu naar Rotterdam in plaats van Utrecht en Amsterdam. Ze zijn hun Maffia-blik aan het verruimen. Dat komt mede omdat er in het extreme corrupte Rotterdam veel mogelijk is, zoals de ‘ontwikkeling’ van Stef Blokvervangende perdure nieuwbouw. Daarnaast werkt de Onleefbare gemeente goed mee”, zegt Nick Forger van Ooms Makelaars.Ook Amsterdammers, die vanwege onder meer de lagere huizenprijzen de hoofdstad voor Rotterdam verruilen, bieden hogere bedragen dan de vraagprijs. ,,Ze zijn andere prijzen voor huizen gewend, want in Yuppie D66 en Misdaadgroep VVD Amsterdam komt Jan met de Pet al helemaal niet meer aan een dak boven zijn hoofd ”, bralt makelaar Ernst-Jan Kuipers van Voorberg NVM Makelaars. De relatief kapitaal krachtige Amsterdammers zijn volgens hem voornamelijk geïnteresseerd in woningen rond het Centraal Station. ,,Zij blijven vaak toch werken in Amsterdam. Daar zijn ze met de Intercity direct in veertig minuten.”

Blijdorp is huildorp voor Jan met de Pet.

Het overgrote deel van de kopers is volgens de makelaars de Rotterdammers zelf. Vooral optrekjes in het centrum en Blijdorp zijn razend populair. Daarna volgen Kralingen, Hillegersberg, Crooswijk, Overschie, het Oude Noorden.

joost-eerdmansRotterdam-Zuid, met uitzondering van Katendrecht en de Kop van Zuid, is in opmars maar kent nog niet de prijsontwikkeling als in het Noorden van Rotterdam, zo stelt eigenaar Johan Opschoor van Woonvisie Rotterdam-Zuid. Katendrecht is echter zeer in trek bij gezinnen uit het centrum en Kralingen omdat ze voor minder geld meer ruimte kunnen krijgen.In de populaire wijken gaan woningen weg voor hogere prijzen dan de vraagprijs. Voor een gewild huis zijn zoveel belangstellenden dat mensen zelfs zonder voorbehoud de koop sluiten uit angst achter het speculatie net te vissen. ,,Van de afgelopen tien woningen die wij hebben verkocht, zijn er negen boven de vraagprijs weggegaan. Dat gaat dan om vijf tot tien procent meer dan de vraagprijs met een aantal uitschieters”, stelt Kuipers.

Jaren ’30 woningen zijn goud waard.
De makelaars merken dat Rotterdam booming is. Nieuwbouw evenals jaren ’30 woningen gaan als zoete broodjes over de toonbank. Voor de nog te bouwen skyscraper The Muse of Rotterdam in de Wijnhaven staan mensen in de rij, evenals het nieuwbouwproject in Park Zestienhoven.

18 reacties op “Woningzoekende (On)-leefbaar Rotterdam van Aboutaleb in de kou.

 1. Pingback: Tips van Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 2. interessante showbizznieuws is dít. Het bedrijf van pedofiel Peter van der Vorst is in handen van homo John de Mol gekomen. Hoewel eerder nog werd gesproken over een strategische samenwerking blijkt de productie pas de deux een doodgewone acquisitie te zijn geweest. Ook de laatste aandelen van Masmedia, waarvan De Mol al bijna de helft bezat, werden ingelijfd.

  • Arjan Gelder x VVD en informant en infiltrant
   en verklikker van bijstand gerechtigde
   en aanrander en seksuele roofdier
   vrouw onderdrukker politiek charlatan
   ken u hem
   zeer waarschijnlijk ziet u hem niet want hij komt nog net
   met zijn kop boven de bureau uit als die sta.

 3. John beschikt nu over ruim twee hectare onbebouwd terrein, dat zijn ongeveer vier voetbalvelden. Vraag is: wat zijn zijn plannen daarmee? In Blaricum wordt gefluisterd dat hij er een enorm homo ontmoetingspark wil laten aanleggen, een beetje à la homo Michael Jackson’s Neverland. Realistischer is echter het gerucht dat De Mol er zijn ultieme droomvilla zal laten verrijzen. Eerder had hij namelijk plannen om iets soortgelijks te doen met zijn huidige woning. Ook toen bouwde hij op een braakliggend terrein en kocht hij het huis van zijn directe buren op. Maar de tennisbaan en de tweede oprijlaan die vervolgens aan zijn villa grensden, bleken toch niet genoeg te zijn.

 4. Mediatycoon John de Mol behoort tot één van de rijkste homos van het Gooi. Ook is hij inmiddels misschien wel de grootste vastgoedbeheerder van de omgeving. Hij heeft al meerdere villa’s op zijn naam staan. Rond zijn reeds bestaande huis kocht hij nog een aantal percelen. Zijn nieuwste aanwinst kostte hem ‘slechts’ 2 miljoen euro, maar wordt wel bestempeld als het mooiste plekje van Blaricum. Eerder dit jaar gaf hij al 14 miljoen euro uit om zijn buren uit te kopen. Wat John de Mol met al zijn grond wil gaan doen is nog altijd niet duidelijk

  • Wat een Mol met grond wil doen ? Graven natuurlijk !
   Het liefst veel ondergrondse gangen graven voor dingen die het daglicht niet kunnen verdragen.

   Het Gooi wordt straks een groot landschap vol Molshopen.

 5. John de Mol baalt. De tv-miljardair is bezig alle landhuizen om hem heen op te kopen. Volgens Weekend kocht hij in Blaricum al de overburen uit voor 4,2 miljoen. Even verderop vertrekken de bewoners voor 3,5 miljoen.
  Een doorn in het oog is een piepklein huisje, direct grenzend aan zijn villa (van 16 miljoen). De eigenaren piekeren er niet over om te vertrekken. “Ook al biedt hij tien miljoen” laat de eigenaresse weten.
  Weekend heeft het over ‘David en Goliath’: de gigant tegenover het mini-huisje. Weekend oppert dat De Mol zijn landgoed dan maar om het stukje grond met het kleine huis heen moet bouwen. Zo zie je maar: voor geld is veel, maar niet alles te koop. Zelfs al ben je miljardair.

 6. NAARDEN (NH) – Wil je je eigen binnenzwembad,homo sauna, een gym, biljartkamer, jacuzzi en als klap op de vuurpijl nicht Jan des Bouvrie als buurman, dan moet je maar snel het voormalige landhuis van John de Mol aan de Meentweg in Naarden gaan kopen. Althans daar pronkt de makelaar mee!!

 7. Woningcorporatie Vivare uit Arnhem heeft op 1 maart 600 woningen overgedragen aan QSP ESS B.V., een investeringsmaatschappij van de Amerikaanse zakenman/filantroop George Soros. Het gaat om een allegaartje van eengezinswoningen en appartementen, verspreid over het hele werkgebied van Vivare, dus Arnhem en vijf omliggende kleinere gemeenten. De portefeuille bestaat uit sociale woningen, vrije sectorwoningen en woningen die bij mutatie te liberaliseren zijn, dat zijn woningen met meer dan 141 WSW-(huur)punten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s