(van onze dr. Goebbels VVD propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR Er wordt werkelijk waar van alles uit de corrupte kast gehaald tot en met ‘Big Head- Van Gaal’(Video) en de ‘Fake-Pijlingwijzer’ om Rutte en zijn misdaadgroep als grootse partij te laten eindigen.
Zo werd enkele dagen geleden Rutte nog ontmaskert(Video) bij Jinek en Pauw als een harteloze, aartsleugenaar door zijn slachtoffers uit Groningen of zie hier het resultaat: Hij stijgt in de ‘Afrikaanse’ ‘Fake-Pijlwijzer’ en Wilders duikt omlaag. De VVD-misdaadgroep van ‘Godfather Rutte’ staat voor het eerst aan kop in de ‘Fake-Peilingwijzer’. Dat komt niet doordat de VVD-misdaadgroep zo sterk stijgt(kuch). Wel duikelt Wilders als een raket  in de ‘Fake-peilingen’. Daar in tegen staat Rutte bij de enige betrouwbare Opiniepanel(video) van NL als laatste genoteerd en dat het Volk wil dat hij de cel in verdwijnt o.a. wegens van Landverraad gepleegd(video) m.b.t het negeren van de uitslag van het ‘Oekraïne-Maffia-Referendum’ voor ‘Royal-Shell’ en zijn ‘Taxfree-Graai King Willem’.

De corrupte Peilingwijzer combineert verschillende andere corrupte peilingen die in aanloop naar de ‘Nep en Fop Verkiezingen'(Video)worden gehouden.

 

Pinoccio Rutte’ is optimist(Video)en dat is logisch. Snapt u het nog?
Tussen die’ Fake-peilingen’ kunnen namelijk tamelijk grote verschillen zitten en dus kunnen wij er van maken wat zij willen,aldus de Ratten in pak(Video) van Pijlingwijzer. Lange tijd ging Wilders in de Peilingwijzer aan kop, maar nu de eindstreep nadert wordt hij net als Trump omlaag gezet. Wilders heeft nu voor het eerst stuivertje gewisseld met Rutte(kuch). De’ VVD-Gangsters’ staan nu op zo’n 24 tot 28 zetels, tegen 21 tot 25 voor de partij van Geert Wilders(kuch).Het CDA is nadat zij betrapt zijn op een ‘Mega-drugslab'(Video) is in de Peilingwijzer gestegen tot derde partij met 18 tot 20 zetels, op de voet gevolgd door de ‘D66-Yuppie Fascisten’  (17-19) die ook zijn gestegen na de ‘Haatzaai- twitter’ (Video)tegen Wilders. GL van de ‘Huil-komediant Klaver'(Video) volgt op enige afstand (15-17). De SP lijkt enigszins weg te zakken (13-15)(kuch), net als PvdA-hoertjes (11-13)wat klopt. M.a.w. een droom ‘Pijlingwijzer-uitslag’ voor de Heersende Klasse, maar een nachtmerrie voor ‘Jan met de Pet’.

Opmerking: Stemadvies Stem van de Straat Amsterdam-Noir: Stem 15 maart op de Partij voor de Dieren (Video) of SP.