( van onze Wie neukt  en moord wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Kennelijk is een bepaald eerlijk gedeelte van het OM de bescherming John de Moldoor de ‘VVD-Justitie’ van o.a. John der Mol en zijn rechterhand ‘Geilneef Peter R .de Vries'(Video) zat. De flamboyante gewetenloze Amsterdamse ex-beurshandelaar’ Rat in pak Florian van Laar‘ zit achter de tralies in een mega-cocaïneonderzoek van de Nederlandse en Belgische justitie. Sinds de SBS Presentator Frank Masmeijer en verdachte van een Belgisch Mega-cociane transport is gepakt rommelt het voor het eerst in de kringen van ‘Maffiaboss john de Mol’. Nu publiceren wij reeds jaren( zie Noot) dat John de Mol nauwe banden onderhoudt met de cocaine handel en smokkel. Uiteraard bijgestaan door zijn ‘Media-Hitman Peter R .de Vries,’ die o.a. de concurrentie en mensen die de waarheid publiceren moet uitschakelen door ze de gevangenis(Video) in te helpen met zijn smeercampagnes.

Corrupt RTL-NL’ doet anonieme lasterlijke valse aangifte tegen Brown wegens bedreiging.

Als voormalig directeur van  het ‘Witwas-vermogensbeheerder Eureffect’ kreeg hij afgelopen jaren vanwege zijn exorbitante levensstijl de bijnaam Nederlandse ’Wolf of Wall Street’, naar de Amerikaanse filmhit over een gewetenloze beurshandelaar in New York, die zich ook te pletter snoof aan de cocaïne en neukte met Hoeren en/of schandknapen.

Van Hoofdverdachte tot SBS Presentator.

Sinds kort is Van Laar zelf hoofdverdachte in het lopend drugsonderzoek ’Gadolinium’ van het eerlijke gedeelte van het landelijk parket, een onderdeel van justitie dat zich richt op zware criminaliteit. Een justitie-woordvoerder bevestigt dat Van Laar afgelopen voorjaar is opgepakt. Bij de inval werd 2,5 miljoen euro in contanten in beslag genomen en een hoop ‘Kitty- porno’ en wat cocaïne voor eigen gebruik. De 54-jarige handelaar werkte in het verleden onder andere voor de prestigieuze beruchte Amerikaanse Misdaadbank Merrill Lynch.Ook Van Laar’s zakenpartner Thomas Kuis (47) uit Spakenburg zit vast als  kopstuk in de smokkel van Zuid-Amerikaanse cocaïne, verstopt in vruchten en vruchtensappen, via de Antwerpse haven. Indien hun voorarrest wordt opgeheven kunnen zij net als Frank Masmeijer gelijk bij SBS van Maffiaboss John de Mol aan de slag als presentator of misdaadjournalist bij RTZ-Crime.

Transport onderschept. Is dat de reden dat John de Mol gedwongen was ‘Witwas centrale Talpa’ te verkopen.
Justitie linkt het duo met nog vier anderen aan een transport van duizend kilo cocaïne, met een straatwaarde van 30 miljoen euro, die in december 2015 in Raamsdonksveer werd onderschept.Bronnen rond het onderzoek melden dat het OM de verdachten tot nu toe op de korrel heeft voor in totaal vijfduizend kilo coke. Eerder ontdekten de Belgen al partijen van drieduizend kilo en duizend kilo waarvan de ladingen gecontroleerd in ons land aankwamen.De raadsman van Van L.aar wil niet reageren. Kuis advocaat Brian de Pree zegt dat zijn cliënt betrokkenheid ontkent en hoopt op een mooie toekomst bij SBS of RTL. Zie voor de totale ontmaskering van John de Mol en Peter R de Vries en zijn misdaadjournalistiek-drek vanavond de Stem van de Straat-Salto2:

Noot: Nieuws verdwijnt waar De Mol-groep verschijnt.
Van: Schaap, Jacqueline (jacqueline.schaap@kmvs.nl)Verzonden: woensdag 24 mei 2006 9:35:05 Aan: jestelesto@hotmail.com
Geachte heer Brown, Namens onze cliënten Talpa TV B.V., Talpa Media Holding N.V. en de heer John de Mol bericht ik u als volgt. U heeft gisteren 23 mei jl. op grote schaal een artikel verspreid over John de Mol dat oorspronkelijk heeft gestaan op http://www.belg.be . Het artikel is niet voor niets door de eigenaar van die website verwijderd, het artikel is evident onrechtmatig jegens John de Mol en de Talpa ondernemingen. Zoals de Belgische advocaat van John de Mol aan de eigenaar van de website http://www.belg.be heeft laten weten staan de verwijzingen in het artikel gelijk met laster en eerroof in zijn ergste vorm. Het verder verspreiden van het artikel door u is een zelfstandige onrechtmatige daad. Bovendien is ook de door u toegevoegde mededeling dat John de Mol nieuws kan fabriceren en nieuws kan laten verdwijnen onjuist en onrechtmatig. De bewering ontbeert ieder bewijs en is volkomen uit de lucht gegrepen. Cliënten lijden schade als gevolg van uw onrechtmatig handelen en zij stellen u hierbij aansprakelijk voor die schade. Namens cliënten verzoek ik u het verder verspreiden van het bewuste artikel en van de uitlatingen over het maken en verdwijnen van nieuws met onmiddellijke ingang te staken en gestaakt te houden.

Hoogachtend,

J.A. Schaap

———————————————-

Het betreffende verhaal was mij reeds in grote lijnen bekend sinds de jaren eind zeventig. Dit gerucht ging zoals wij dat noemde rond in de ‘circle of trust’ van de zg. Amsterdamse onderwereld. Het was dus niet nieuw voor mij en vele andere. In die tijd was de Gooise media matras nauw verweven met de Amsterdamse onderwereld en het bind middel was het witte genots middel uit Zuid- Amerika. Het was het ‘Wilde Witte Westen’ periode van de opkomst van de vrije jongens die allemaal of in het onroerend goed zaten of in de productie bedrijfjes of in de drugs of in alle drie, die als paddenstoelen uit de grond sprongen of de volgende dag weer failliet waren bijv. als er een drugstransportje was mislukt of als deze of gene te heftig en te lang met zijn neus in de poeder had gezeten. Wekelijks zo niet dagelijks werden er wilde snuif en sex party’s in het Gooi gehouden.

Iedereen scheurde rond in hun al dan niet geleasde zwarte BMW of mercedessen met hele of halve topcallgirls strak in het stoeipak. En iedereen liep met drugs in de rondte te sjouwen, hetzij voor eigen gebruik, hetzij voor de handel. Het kon niet op! De politie wist nog van niets en reed trots rond op hun dienstfiets met een hele grote politiebel, zodat iedereen hen ver van te voren kon horen aankomen. Een van de grootste Gooise ‘party’ leverancier in die tijd was V., die nog een relatie heeft gehad met Mathilde Willink, die later dan ook als een v.d. weinige is gearresteerd voor het ‘Gooise’ witte poeder gebeuren en verdachte was van de moord op Mathilda. (zie oude kranten berichten terzake) Je kon geen zgn. productie bedrijfje binnen lopen of de spiegel met coke lag al klaar op het bureau, netzo als de zg. stoeipoezen- secretaresse, die meestal niet eens hun eigen naam konden spellen, maar op hun terrein echte kanjers waren en in sommige gevallen bliksem carrières konden maken in het mediagebeuren. De ene dag ‘Coke-hoer’, de ander dag gevierd Tv-presentatrices. Het geld groeide bij wijzen van spreken in die tijd aan de hash bomen. Ook de Bruinsma-clan met ‘acteur’ Geurt Roos in de hoofdrol was van de partij en die bracht zeg maar als eerste een beetje een lijn in bij het hele gebeuren wat o.a. leidde tot zeg maar een soort van algehele ‘ party-tax’ voor de Horeca hot-spots in het Gooi die men ‘ verplicht’ was te voldoen of anders………. het mocht aanvankelijk de Witte- Gooise pret niet drukken. Dit is natuurlijk een periode die vele oud gediende uit de media die nu op directie of bestuursposten zitten graag uit de media houden. John de Mol reageert als een schaap binnen 24 uur. Ik heb John de Mol in tegenstelling tot wat gangbaar is bij Talpa ./ John de Mol’s productie in de gelegenheid gesteld tot wederhoor.

Zie ook:
Imperium John de Mol gebouwd op drugsgeld!

Reacties op drugsimperium John de Mol.