(door  Peter den Haring)

AMSTERDAM-NOIR- Deze online krant met alternatieve informatie over spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen en over de kunst van het relativeren staat onder redactie van Peter den Haring. Tijdgeest Magazine is een tweewekelijkse gratis uitgave van de Stichting Open Ontmoeting Olivijn, BCC gemaild naar 15.000 lezers. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding. Interviews met Peter den Haring door Willem de RidderLisanne HogerwerfLilian Ferru en Transparant Radio. Uitschrijven bvk via de afmeldlink onderaan deze mail.

Tijdgeest Megazien 
14 oktober 2016 

Over graancirkels, kijkvoer, oorloghitsers, strotzang, CSNY, Ica-stenen, oligarchie & Ritalin.

bomgordel-arabs

HOPEN OP VOLGEND LEVEN?

Vanavond (14 oktober) neem ik om 23.00 uur deel aan een bizar gesprek op de Amsterdamse Salto TV over mijn spirituele verleden. Nog heftiger ben ik aan het werk op 16 oktober om 15.10 uur in een tv-documentaire over reïncarnatie op NTR Ned2. Op deze dag manifesteert zich astrologisch het effect van een emotionele Volle Maan in Ram in een heftige, mogelijk gewelddadig uitwerkende samenstand met de rebelse planeet Uranus. Minstens wat elektrocuties her en der, veel verstopt oud zeer dat in de fik gaat en vast veel geknetter in de Amerikaanse verkiezingscampagne. De presidentskandidaten ruziën over seksuele items terwijl het over klimaat, werkgelegenheid en oorlog zou moeten gaan! Onbegrijpelijk krankzinnig. De PVDA gaat hier, even maf, akkoord met het verneukende CETA-handelsakkoord, een commercieel Paard van Troje. Het zijn zware tijden waarin je even zou moeten luisteren naar een voorspelling van Rudolf Steiner uit 1919 over zich negatief ontwikkelende intelligenties. Komt er op tijd aandacht voor intuïtief weten en paranormaal waarnemen? Mogen we nog rekenen op buitenaardse hulp? Of moeten we het van een volgend leven hebben?

ossebaard

                                                                             Uit het boek van Janet Ossebaard

GRAANCIRKELS & HOOFDSTUK 23

Ze liggen al tientallen zo niet honderden jaren in graan en zelfs in sneeuw en ijs. Zulke elektromagnetische imprints in gewassen kunnen heel makkelijk met (spannings)veldmeters worden onderscheiden in neppers en authentieke fysieke manifestaties van spiritueel en logisch topdenken. graancirkels kunnen toegang geven tot hyperruimte en bewustzijnsverruimende dimensies. We zien fractale patronen in zulke cirkels, het magische wiskundige getal Pi er in afgebeeld met lijnafstanden, planeetstanden, universele wiskunde uitgelijnd; men herkent sleutels tot hogere dimensies, de Julius- en Mandelbrot-these. Complexe geometrische communicatie met buitenaardsen is absoluut geen sprookje meer. De meest recente van dit jaar vind je hier. Ga de schitterende expositie in de Haagse Rode Olifant zien. Argwaan wekkend blijft voor mij wel dat er in 2002 middels een binaire code een waarschuwende boodschap werd afgegeven zonder man en paard te noemen. We moeten oppassen. Voor wie? Geef dan even meteen de planeet coördinaten, zou ik zeggen.
Lees toch mijn boek over dit onderwerp: Gerard Zoekt Het Hogerop. Hoofdstuk 23 lees je hier! Gesigneerd bestellen kan altijd bij mij.

slavenbestraffing

DE MENS ALS SLAAF

Een absolute aanrader (gratis geheel te zien op YouTube) is de film MIND THE MATRIX over de creatie van mensen als een slavenras door middel van fluoridetoevoeging aan water, fracking, vaccinatie, GM, chemtrails en allerlei illusies. Ook over goudinvloed, psychopathische Satanisten en behulpzame buitenaardsen. Vreselijke achtergrondmuziekjes maken wel dat je steeds wilt wegklikken. De geluidsman was vast een CIA-troll…
Kijk ook even naar kritische Belgische TV over GSM stralingsrisico’s.

batman

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2017, per kalenderjaar dus) van € 20 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet, waarvoor je een extra donatie van € 10 moet doen. Voor langere berichten geldt een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op http://www.tijdgeest-magazine.nl.

* LAST MINUTE: je denk- en ervaringswereld verruimen, hindernissen neutraliseren, je energieveld,( je aura) opschonen van virussen en Trojaanse paarden? Training Familie Opstellingen in combinatie met auraschoonmaken, 6 dinsdagavonden in Den Haag m.i.v. 18 okt. Kosten € 175. Voor collega’s en beginners. NU Peter den Haring bellen 070-3646639!

* Relaties floreren bij een ‘gelaagd’ en transpersoonlijk bewustzijn over wat je denkt, voelt én doet en erkenning hiervan. Zie “Manifest: Gelaagd Kijken” http://www.bol.com en http://www.relatie-sexualiteit-begeleiding. Ines Schouten, transpersoonlijk relatietherapeut.

* Workshop Trancereizen, op zoek naar talenten en liefdes uit vorige levens (met Peter den Haring), op 13/11 (14.15-17.00 uur) op de Yogaboerderij, Rivierenlaan 240 in Lelystad. Aanmelden via Corine (info@deyogaboerderij.nl).

* Lang of kort oppassen op een huis en/of dieren in heel Europa: Voor Elkaar.

* Familie-opstellingen in Ede 28 oct, Den Haag 6 nov., Rotterdam 18 nov., Bleiswijk 25 nov. Innerlijk Kind-opstellingen in Voorburg 13 nov., Healing Tao-orgaan Opstellingen op diverse zondagen in Den Haag. Info: http://www.ferryvanderloos.nl of ferryvanderloos@gmail.com

* http://www.handjecontantje.org organiseert op 29 oktober het Symposium In de Hoofdrol met een “masterclass conspiracy-communicatie” in Maarssen. Tijd 10-17u, toegang € 15. Meer info.

*Workshops Tenen Lezen in Monster, makkelijk te leren, voor altijd plezier: 21 en 22 oktober en 26 november. Wat zegt een ondergeschoven kleine teen?! Kijk op: http://www.tenenlezen.net

* http://www.nickysplace.nl: spirituele beurzen in Haarlem en Oudkarspel. Open Circle Mediumschap oefenavonden, consulten mediumschap en inzicht op je levenspad.

* http://www.ruimte-rust.nl: Mooi gelegen accommodatie in Drenthe voor o.a. meditatiegroepen en yoga. Fijne plekken op het eigen land voor meditatie en buitenoefeningen in de stilte.

* Kennismaken met zelfonderzoek? Trancereizen, Ecstatic Dance, Familie Opstellingen, Meditatie, Bonding, Wie ben Ik? Allemaal technieken om met je talenten en handicaps te leren omgaan. Landelijk logeren in Enschede op http://www.landgoedalgoed.nl van 4-6 november, kosten € 175 all-in. Korting voor vroegboekers.

* Wie ben jij? Benieuwd wie jij werkelijk bent? Tweedaagse cursus Elementair Tenenlezen of workshops? In het oosten van het land. Kijk op http://www.hetveld.com/ voor alle activiteiten.

Een boer wint in de plaatselijke loterij maar hij moet kiezen tussen een tractor en een prijskoe. Hij aarzelt: “Misschien ziet ‘t er wel grappig uut als ik op ’n koei rijd, maar ik maok me nog meer belachelijk als ik een tractor probeer te melk’n.”Flauwe mop? ’t Is ook nooit goed. Wees blij dat er nog een beetje te lachen valt vandaag! Kijk eventueel op http://www.tijdgeest-magazine.nl/humor. Lachen is hormonale noodzaak, zelfs suf vermaak is nuttig vermaak.

cover-eed

Mijn allernieuwste boek gaat over reïncarnatie: Eed op een dode moeder presenteert dertien soms bloedstollende verhalen uit vorige levens. Presentatie in het NPO2 tvprogramma 100% Hindoe op 16 oktober 15.10 uur. Herhaling op 27 oktober om 13.55 uur. Kijk naar mijn regressiesessie met presentator Narsingh Balwintsingh: een geaborteerde vrouw die de verwekker (haar vader) intens haat. Heftig maar helend. Ik hoop dat er niet te drastisch in geknipt is…

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen 

Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639
www.peterdenharing.nl