Schaamteloze Rutte: ‘Graai-King Willem’ wist niet van miljoenen compensatie belastingen.

(van onze Royaal Graai redactie)

AMSTERDAM-NOIR King Willem en zijn Miljardair ‘Shell Moeder Beatrix’ hebben zeven miljoen niet Sepp Blatter King Willemgemerkt.
Koning Willem-Alexander heeft zelf geen weet van de duistere compensatie die hij krijgt voor de belasting die hij betaalt over het rendement van een deel zijn miljarden vermogen. Hoe kan hij en zijn Moeder Beatrix ook gemerkt hebben dat zij tenminste 7 miljoen euro door de geheime beslastingdeal meer hebben gevangen. Tja, welk normaal mens die 110 miljoen euro per jaar Taxfree  Staatsuitkering vangt en zijn familie kapitaal rond de 20 miljard is merkt nou een miezerige 7 miljoen. Dat heeft premier ‘Hofnar Rutte’ vrijdag gebrald en hij kreeg direct een staande ovatie van zijn geile Parlementaire Pers. Ook prinses Beatrix is niet op de hoogte van de miljoenen regeling en beriep zich er niet eens op dat zij als hoogbejaarde ‘Royal-Graaier’ (480 duizend euro per jaar Staats-uitkering) seniel is . „Net als ik willen zij graag zo snel mogelijk weten hoe dit precies zit”, aldus een liegende Rutte. Hoe verzint Rutte dergelijke debiele onzin? De Minachting voor het Volk in het algemeen en in het bijzonder voor de ‘Orjane-Tokkie’s van Rutte is ongekend.

PvdA Eerlijk Delen: Geheime deal over Belasting compensatie ‘Graai-King Willem’

 

Een brede meerderheid in de Tweede Kamer wil opheldering van het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte over de duistere Taxfree Prins Bernardprivilege voor koning Willem-Alexander en zijn ‘Graai en Naai voorganger Staats Pooier Bernhard ’. ‘’Hofnar Rutte’ liet vandaag in zijn wekelijkse Propaganda praatje waar Kim jung un van Noord Korea jaloers op is tegen de ‘Parlementaire -Jaknikkers-pers’ weten dat hij nog bezig is om het uit te zoeken en het dan weg te liegen. Van een jaarlijkse teruggave van betaalde vermogensbelasting is volgens Rutte sowieso geen sprake, want men kan veel zeggen over deze Royaal ‘Mega- Graai Familie’ maar eens gestolen blijft gestolen en belasting betalen doen zij nooit. RTL Nieuws kreeg inzage op grond van de wet van openbaarheid in documenten in het Nationaal-Doofpot- Archief en stelt dat koningin Juliana en naar Pooier Prins Bernhard een extra bedrag van 150.000 tot 200.000 gulden per jaar kreeg. Bernhard gaf dat geld uit aan zijn Hoeren en bastaard kinderen en vandaar dat het buiten de boeken moest blijven. De ‘Graai-Oranjes’ hebben de afgelopen 42 jaar in totaal 7 miljoen euro compensatie hebben ontvangen en dat hebben zij niets eens gemerkt. Kan het nog walgelijker ?

 

 

 

26 reacties op “Schaamteloze Rutte: ‘Graai-King Willem’ wist niet van miljoenen compensatie belastingen.

 1. Dit zijn de homo’s die ik sinds 1990 heb horen zeggen en hebben belooft dit land onder hun beheer te zullen nemen voor trix ! In de straten van amsterdam was
  dit de slang van jos brink wedden dat waar trix bridge ging spelen.

  Één familie die iedereen aan het wurgen is met dit stoet van homo’s dat was de wijziging toen zij de troon besteeg en haar zoon dacht ik echt dat hij stoerder zou zijn zo zie je maar papier geld heeft hem op zijn knieën laten buigen want, zijn moeder heeft de touwen goed in haar handjes ! als hij de helft van zijn opa had die liet mensen nog leven en niet vergeten voordat zijn opa stierf dit waren zijn woorden( hij kon niet uitstaan dat mensen denken zoals zijn bloed eigen dochter dat zei meer is dan andere want, iedereen heeft twee handjes en voetjes ) ga het zoeken stomme alex want gelukkig ben je niet en opa was dat wel denk na dan kom je vanzelf erachter.

 2. Among the large euro area countries, housing market
  prospects and the general level of interest rates
  continued to contribute positively to loan demand in all
  countries, the impact being particularly strong in the
  Netherlands, Italy and France. Changes in the
  regulatory or fiscal regime of housing markets (included
  in “other financing needs”) have dampened loan demand, especially in the
  Netherlands, partly related to changes in the tax deduction of interest paid on
  mortgage loans.

 3. LS…
  De schaamteloze psychopaten Pinocchio, Fat Willy en Dikke Trix weten van nix… Het zal ze toch aan hun parasitaire reet roesten wat iedereen er van vindt.

 4. Grootste k smoes ooit: Trix weet van niks. Maar ja, als je alles bruto ipv netto ontvangt en de rekeningen nooit betaalt,vallen ’n paar miljoen ook niet op.Moeten maar in de leer gaan bij Max.met haar opvoedingscursus over geldzaken.Wel we weten nu wie verantwoordelijk is voor dat kapsel van Bea dat zelfs bij windkracht 12 geen haarsprietje in beweging krijgt.Hoeveel bussen haarlak gebruikt ze?

 5. De flat van Ayaan Hirsi was voor chantage doeleinden voorzien van afluister en opname mogelijkheid, waardoor nogal wat kopstukken van bestuurlijk Nederland die het bed deelde met Aryaan, zoals o.a.de top VVD ‘er G. Z op de gevoelige plaat zijn vastgelegd. Rijp voor chantage.

  • Oppositie eist opheldering? Laten zij dan ook eens de echtheid van deze zogenaamd noemende oranjes onderzoeken. De echte familie is namelijk allang overleden. Wij Nederlanders zitten met een illegaal koningshuis. Hoogtijd voor een grondig onderzoek dus. En al het verkregen kapitaal, inclusief de miljoenenuitkeringen, terugvorderen. Alle lakeien die de boel mee hebben belazerd alle geld en goederen confisqueren.

  • Wedden dat die kapster ook maar een honden fooi krijgt,als ze al uberhaupt betaald krijgt. Maarreuh…wel mondje dicht heurrr…Trix is zeker vergeten dat kappers ALTIJD roddelen…:0

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s