(van onze Royaal Graai redactie)

AMSTERDAM-NOIR King Willem en zijn Miljardair ‘Shell Moeder Beatrix’ hebben zeven miljoen niet Sepp Blatter King Willemgemerkt.
Koning Willem-Alexander heeft zelf geen weet van de duistere compensatie die hij krijgt voor de belasting die hij betaalt over het rendement van een deel zijn miljarden vermogen. Hoe kan hij en zijn Moeder Beatrix ook gemerkt hebben dat zij tenminste 7 miljoen euro door de geheime beslastingdeal meer hebben gevangen. Tja, welk normaal mens die 110 miljoen euro per jaar Taxfree  Staatsuitkering vangt en zijn familie kapitaal rond de 20 miljard is merkt nou een miezerige 7 miljoen. Dat heeft premier ‘Hofnar Rutte’ vrijdag gebrald en hij kreeg direct een staande ovatie van zijn geile Parlementaire Pers. Ook prinses Beatrix is niet op de hoogte van de miljoenen regeling en beriep zich er niet eens op dat zij als hoogbejaarde ‘Royal-Graaier’ (480 duizend euro per jaar Staats-uitkering) seniel is . „Net als ik willen zij graag zo snel mogelijk weten hoe dit precies zit”, aldus een liegende Rutte. Hoe verzint Rutte dergelijke debiele onzin? De Minachting voor het Volk in het algemeen en in het bijzonder voor de ‘Orjane-Tokkie’s van Rutte is ongekend.

PvdA Eerlijk Delen: Geheime deal over Belasting compensatie ‘Graai-King Willem’

 

Een brede meerderheid in de Tweede Kamer wil opheldering van het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte over de duistere Taxfree Prins Bernardprivilege voor koning Willem-Alexander en zijn ‘Graai en Naai voorganger Staats Pooier Bernhard ’. ‘’Hofnar Rutte’ liet vandaag in zijn wekelijkse Propaganda praatje waar Kim jung un van Noord Korea jaloers op is tegen de ‘Parlementaire -Jaknikkers-pers’ weten dat hij nog bezig is om het uit te zoeken en het dan weg te liegen. Van een jaarlijkse teruggave van betaalde vermogensbelasting is volgens Rutte sowieso geen sprake, want men kan veel zeggen over deze Royaal ‘Mega- Graai Familie’ maar eens gestolen blijft gestolen en belasting betalen doen zij nooit. RTL Nieuws kreeg inzage op grond van de wet van openbaarheid in documenten in het Nationaal-Doofpot- Archief en stelt dat koningin Juliana en naar Pooier Prins Bernhard een extra bedrag van 150.000 tot 200.000 gulden per jaar kreeg. Bernhard gaf dat geld uit aan zijn Hoeren en bastaard kinderen en vandaar dat het buiten de boeken moest blijven. De ‘Graai-Oranjes’ hebben de afgelopen 42 jaar in totaal 7 miljoen euro compensatie hebben ontvangen en dat hebben zij niets eens gemerkt. Kan het nog walgelijker ?