(door Bert Maathuis en aangevuld door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-The Top of the Pyramid: The Rothschilds, the Vatican and the British Crown Rule World and fly Ard van der Steuraround in the ‘Pedo-Lolita-expres “. Why not?
Aan de NederParleurs, Fuck you ‘Jan met de Pet, zo staat te lezen in een artikel op “Humanarefree”, dat feitelijk de huidige gang van zaken exact beschrijft. Of is het een ‘Complot-theorie’ van een stel Gekken? Maar, “Fuck you”, wat moeten wij, wat moet ú daarmee??? Opmaat voor een martial law?Burgers versus politici? Is dat de bedoeling van de huidige premier Rutte en zijn ‘Graai- en Naai-VVD&PvdA-club‘? Nederland is een staat, een natie, maar tevens een bedrijf (KvK).
Elk ministerie is tevens een bedrijf (KvK), als ik de informatie op het www mag geloven:Wisten jullie wel dat Nederland eigenlijk helemaal geen land is maar een corporatie?Wisten jullie dat alle overheids instanties zoals politie, belasting enz. ook allemaal corporaties zijn die ingeschreven staan bij KvK?
ECB Bankier-gangster Benoît C.‘ rekent op einde contant geld voor ‘Jan met de Pet’.

‘Elite-Geld-Vampiers’ laten arme nu letterlijk betalen met hun Bloed.Rutte’ is verrukt.
Waar we allemaal weten dat alleen WINST gevende bedrijven zich hoeven in te schrijven. Wisten jullie dat alle landen eigenlijk een corporatie zijn, en dat die corporaties allemaal vallen onder de Crown Corporation in London wat er op neer komt dat “the British Empire” bush-vampire-la-weeklypraktisch de gehele wereld bezit? Wisten jullie dat “democratie” daar door eigenlijk helemaal niet bestaat en dat de linker en de rechter vleugel tot dezelfde vogel behoren?Wisten jullie dat jullie naam bij geboorte door jullie ouders uit vrije wil is weg gegeven aan de Crown Corporation in London dmv registratie (geboorte certificaat) waar door jou naam in een titel/corporatie is verandert en dat ze daar een copyright op hebben waar door elk gebruik van een wettelijke naam fraude is en jou een crimineel per definitie maakt? Hier door MAG je niet eens stemmen, en doe je dat wel… tsja wie een Meester kiest, moet wel slaaf zijn toch? Wisten jullie dat daarom praktisch nooit rechtzaken worden gewonnen door de “gewone” jongen (op een enkele na om de schijn op te houden), en dat alle advocaten een eed hebben afgelegd aan de BAR society van London dat ze ten ALLE tijden de Crown Corporation beschermen en er voor te zorgen dat de beste deals in voordeel van de Crown Corporation gemaakt word?

Verlies de naam
Humans are free
Kiesraad maakt GeenPeil-referendum officieel.
Nederlandse Overheid manipuleert rechtbanken

Op deze informatie zal geen van u, 149 kamerzitters reageren. U bent immers al goed op de hoogte, toch? WAS deze informatie u tóch onbekend, dan ontvang ik graag uw reactie. Schrijft u!(Maar eigenlijk wil ik helemaal geen reactie van wie dan ook van u; ik zou me afhankelijk, onderdanig voelen.)bert [maathuis]almelo Zie ook: the Virginia Company (The Top of the Pyramid)

The Top of the Pyramid: The Rothschilds, the Vatican and the British Crown Rule World
‘Zo spoedig mogelijk’ betekent kennelijk niet alleen bij de politiek ‘fuck you, burger’, maar ook bij de rechterlijke macht.