Fuck you ‘Jan met de Pet’-HEFTIG! Is dat een Complot van de ‘Geld-Vampier-Elite’.

(door Bert Maathuis en aangevuld door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-The Top of the Pyramid: The Rothschilds, the Vatican and the British Crown Rule World and fly Ard van der Steuraround in the ‘Pedo-Lolita-expres “. Why not?
Aan de NederParleurs, Fuck you ‘Jan met de Pet, zo staat te lezen in een artikel op “Humanarefree”, dat feitelijk de huidige gang van zaken exact beschrijft. Of is het een ‘Complot-theorie’ van een stel Gekken? Maar, “Fuck you”, wat moeten wij, wat moet ú daarmee??? Opmaat voor een martial law?Burgers versus politici? Is dat de bedoeling van de huidige premier Rutte en zijn ‘Graai- en Naai-VVD&PvdA-club‘? Nederland is een staat, een natie, maar tevens een bedrijf (KvK).
Elk ministerie is tevens een bedrijf (KvK), als ik de informatie op het www mag geloven:Wisten jullie wel dat Nederland eigenlijk helemaal geen land is maar een corporatie?Wisten jullie dat alle overheids instanties zoals politie, belasting enz. ook allemaal corporaties zijn die ingeschreven staan bij KvK?
ECB Bankier-gangster Benoît C.‘ rekent op einde contant geld voor ‘Jan met de Pet’.

‘Elite-Geld-Vampiers’ laten arme nu letterlijk betalen met hun Bloed.Rutte’ is verrukt.
Waar we allemaal weten dat alleen WINST gevende bedrijven zich hoeven in te schrijven. Wisten jullie dat alle landen eigenlijk een corporatie zijn, en dat die corporaties allemaal vallen onder de Crown Corporation in London wat er op neer komt dat “the British Empire” bush-vampire-la-weeklypraktisch de gehele wereld bezit? Wisten jullie dat “democratie” daar door eigenlijk helemaal niet bestaat en dat de linker en de rechter vleugel tot dezelfde vogel behoren?Wisten jullie dat jullie naam bij geboorte door jullie ouders uit vrije wil is weg gegeven aan de Crown Corporation in London dmv registratie (geboorte certificaat) waar door jou naam in een titel/corporatie is verandert en dat ze daar een copyright op hebben waar door elk gebruik van een wettelijke naam fraude is en jou een crimineel per definitie maakt? Hier door MAG je niet eens stemmen, en doe je dat wel… tsja wie een Meester kiest, moet wel slaaf zijn toch? Wisten jullie dat daarom praktisch nooit rechtzaken worden gewonnen door de “gewone” jongen (op een enkele na om de schijn op te houden), en dat alle advocaten een eed hebben afgelegd aan de BAR society van London dat ze ten ALLE tijden de Crown Corporation beschermen en er voor te zorgen dat de beste deals in voordeel van de Crown Corporation gemaakt word?

Verlies de naam
Humans are free
Kiesraad maakt GeenPeil-referendum officieel.
Nederlandse Overheid manipuleert rechtbanken

Op deze informatie zal geen van u, 149 kamerzitters reageren. U bent immers al goed op de hoogte, toch? WAS deze informatie u tóch onbekend, dan ontvang ik graag uw reactie. Schrijft u!(Maar eigenlijk wil ik helemaal geen reactie van wie dan ook van u; ik zou me afhankelijk, onderdanig voelen.)bert [maathuis]almelo Zie ook: the Virginia Company (The Top of the Pyramid)

The Top of the Pyramid: The Rothschilds, the Vatican and the British Crown Rule World
‘Zo spoedig mogelijk’ betekent kennelijk niet alleen bij de politiek ‘fuck you, burger’, maar ook bij de rechterlijke macht.

18 reacties op “Fuck you ‘Jan met de Pet’-HEFTIG! Is dat een Complot van de ‘Geld-Vampier-Elite’.

 1. Het doel; Totale verovering van de wereld voor altijd.

  Je zou verwachten dat er nu wel onderhand wat dienders en soldaatjes door zouden krijgen dat ze net zo hard genaaid worden als de bevolking als ze straks met hun minibudget en lachwekkende bewapening zich het vege lijf mogen gaan redden tegen problemen van massale omvang en een maximaal budget.

 2. En zoveel, zijn ze niet Dus de massa weet op zijn tijd wat te doen in de geest van de
  schepper. En ja dat wisten we al ! Aangezien ze zoveel hebben gestolen dachten ze samen hun krachten zo te bundelen. En precies wat ik heb gezegd Nood Breek altijd
  WET !

 3. Pingback: Eindtijdberichten en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 4. Wat Rubberen Ruttegraat allemaal van plan is weet ik niet. Maar ik lees net in de Telegraaf dat ie eindelijk uit de kast is gekomen op een “concert” van de toppers. Dat scheelt hem weer een mishandeling van een call-girl om zijn hetero-sexualiteit te beschermen. Dus.. iig een mishandeling van een vrouw minder en dat is ook wel wat waard. Of niet Camiel !?

 5. De Banksters en hun spirituele leiders staan volkomen te recht te boek als het grote gevaar, maar laten we niet vergeten dat deze Monetaire priesterkaste van psychopaten helemaal niets zouden zijn zonder de diensten van onze automatiseerders, als de leveranciers van kunstmatige intelligentie.

  Marcel Messing in het hol van de leeuw Technische Universiteit Delft spreekt zich kristalhelder uit. Ingenieur = In Genius = in de Goddelijke Geest

  Cyborg – toekomst van de mensheid – Marcel Messing – deel 1 (totaal 3 delen)

  Zie ook: http://www.earth-matters.nl/188/12430/crowd-power/crowd-power-13.html

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s